Το πανάκριβο λίαρ τζετ του Κριστιάνο Ρονάλντο (pics-video)

Σύμφωνα με εφημερίδα της Πορτογαλίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέκτησε το δικό του αεροπλάνο καταβάλλοντας το «ευτελές» ποσό των 19 εκ. ευρώ.
Αν την μία μέρα είσαι στη Μαδρίτη για προπόνηση, την επόμενη στο Λονδίνο για την πρεμιέρα της ταινίας σου και την μεθεπόμενη στην Πορτογαλία για να επισκεφθείς την οικογένεια, ένα ιδιωτικό τζετ σου λύνει τα χέρια στο θέμα της μετακίνησης.

Νέο ρεκόρ από τετράποδο, στο βιβλίο Γκίνες (vid)

Το νέο ρεκόρ που προστέθηκε τις τελευταίες ώρες στο βιβλίο Γκίνες, καταρρίφθηκε στο Περού και δικαιωματικά ανήκει σε τετράποδο, ράτσας bulldog.
H δοκιμασία που πέρασε ο Oττο με επιτυχία, ήταν να παραμείνει πάνω στο skateboard, ενώ περνούσε μέσα από «τούνελ», που σχημάτισαν τριάντα άνθρωποι, στην περιοχή Miraflores Costa Verde, στη Λίμα του Περού.

Παράταση έως τις 16/11 για την υποβολή αιτήσεων μετεγγραφής φοιτητών

Παρατείνεται έως τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφής φοιτητών -που κανονικά έληγε σήμερα- όπως ενημέρωσε σχετικά το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Τουρκία: Την Κυριακή στην Αττάλεια η Σύνοδος των G20 – Προσφυγικό και Συρία ψηλά στην ατζέντα

Με τη συμμετοχή του Αμερικανού προέδρου Μπάρακ Ομπάμα, του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και άλλων αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων αρχίζει την Κυριακή στην Αττάλεια της Τουρκίας η σύνοδος της ομάδας κρατών G20.

Πάνω από 13.000 σύνεδροι αναμένονται στο νότιο παραθαλάσσιο θέρετρο, χωρίς να υπολογιστούν σε αυτούς οι μη κυβερνητικές οργανώσεις, οι επιχειρηματίες και οι 2.500 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι.

Ξεσκεπάζουν τη μαφία του Βατικανού.. ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡOΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ "VATILEAKS"

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το νέο σκάνδαλο που ξέσπασε στην Ιταλία και αφορά στη διαρροή εμπιστευτικών εγγράφων από το Βατικανό. Ο Ιταλικός Τύπος (La Repubblica, L' Espresso), συνεχίζει την έρευνα για τα Vatileaks η οποία ξεκίνησε και βασίζεται στα βιβλία δύο δημοσιογράφων.

Ένα από τα δύο βιβλία έχει τίτλο «Έμποροι στον Ναό» ("Merchants in the Temple") του Ιταλού δημοσιογράφου του δικτύου Mediaset Τζανλουίτζι Νούτσι, το βιβλίο του οποίου βασίζεται σε έγγραφα που διέρρευσαν.