Travel:Οι 22 πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες με άτυχήματα-Το ταξίδι είναι διασκέδαση, αλλά είναι επίσης επικίνδυνo.

Το ταξίδι είναι διασκέδαση, αλλά είναι επίσης επικίνδυνo. Φεύγοντας από τη ζώνη τις άνεσής σας αυξάνει την πιθανότητα ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά, ειδικά όταν πρόκειται για την οδήγηση σε χώρες άλλες από τη δική σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως το παραπάνω που θα δείτε θα καταλάβετε, ολλα στραβά. Αλλά αν αυτές οι ιστορίες μπορεί να ταπεινωτικό τη στιγμή, μας δίνουν την αφθονία για να γελάσουμε αργότερα.

Video-World-News-Reuters:Boston Marathon bombing suspect remains in hospital, unable to speak

BOSTON - The surviving suspect in the Boston Marathon bombings remained in serious condition in the hospital on Sunday, unable to speak due to injuries to his neck and tongue sustained while on the run from police, officials said. | Video

Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΦΡΑΟΥΛΑΣ Ο σκληρός τσιφλικάς της Μανωλάδας

Είναι ο ιδιοκτήτης της γεωργικής επιχείρησης στην οποία συνέβη το «μακελειό» της περασμένης Τετάρτης που δυσφήμισε τη Νέα Μανωλάδα σε όλο τον πλανήτη.Ο 57χρονος «τσιφλικάς» Ν. Βαγγελάτος συνελήφθη σχεδόν αμέσως ως ηθικός αυτουργός της αιματηρής επίθεσης ενώ λίγες ώρες αργότερα επικαλέστηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου.

Ελλάδα-Σπορ-Superleague: Ανακούφιση... παραμονής για τον Αρη!

Είναι, πλέον, οριστικό… Η ΑΕΚ, πλέον, είναι και με τη βούλα στη Football League ή τέλος πάντων σε όποια κατηγορία της επιτρέψουν οι διοικητικές της εξελίξεις μετά το 1-0 από τον Ατρόμητο.

Η ΑΕΚ ήθελε νίκη στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και ταυτόχρονα ήλπιζε σε θετική εξέλιξη στην έφεση που θα έκανε αύριο Δευτέρα (22/4). Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε…

Eίδήσεις -News-Eλλάδα-Κόσμος: Οι πρώτες απολύσεις επίορκων υπαλλήλων με δικαστική απόφαση!

Οριστικά εκτός της υπηρεσίας τους τέθηκαν δύο δημόσιοι υπάλληλοι μετά τις αμετάκλητες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Ο πρώτος είναι ανθυπαστυνόμος της ΕΛΑΣ, ο οποίος αφού αφήρεσε τραπεζικές κάρτες αναλήψεων από ιδιώτη, πραγματοποίησε από ΑΤΜ αναλήψεις 6.368 ευρώ και ο δεύτερος είναι υπάλληλος υπουργείου ο οποίος, μέσα σε ένα χρόνο δεν πήγε στην υπηρεσία του 110 μέρες, καθώς δήλωσε αλκοολικός.

Lufthansa: Ακυρώνονται πολλές πτήσεις λόγω απεργίας τη Δευτέρα.

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa ανακοίνωσε απόψε ότι θα ακυρώσει σχεδόν όλες τις πτήσεις της μικρών και μεσαίων αποστάσεων την Δευτέρα, λόγω απεργίας του προσωπικού της.

"Λόγω της προειδοποιητικής απεργίας της Δευτέρας, 22 Απριλίου, σχεδόν όλες οι πτήσεις της Lufthansa με προορισμούς στη Γερμανία και την Ευρώπη θα ακυρωθούν

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τον Μαραθώνιο της Κυριακής στο Λονδίνο

Περισσότεροι από 36.000 δρομείς, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιονίκης Μο Φάραχ, θα συμμετάσχουν σήμερα σε έναν από τους διασημότερους και σημαντικότερους μαραθώνιους του κόσμου, αυτόν του Λονδίνου, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας καθώς οι αρχές έχουν αυξήσει κατά τουλάχιστον 40% τον αριθμό των αστυνομικών που θα αναπτυχθούν στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας, μετά τη διπλή βομβιστική επίθεση της Βοστόνης.

Η επανακαταμέτρηση δεν θα επηρεάσει το αποτέλεσμα-ΛΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ

Η επανακαταμέτρηση των ψήφων μετά τις προεδρικές εκλογές στη Βενεζουέλα «με κανέναν τρόπο» δεν θα επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα, που έδινε τη νίκη στον Νικολάς Μαδούρο, ανακοίνωσε σήμερα η αντιπρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής των εκλογών Σάνδρα Ομπλίτας.

ΣΠΟΡ:«Μακεδονία Παλλάς»Η μεγάλη βραδιά του Σαββίδη

Οπως ήταν φυσικό, στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος, στην εκδήλωση εγκαινίων του «Μακεδονία Παλλάς» (το οποίο μισθώθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη από τον Φεβρουάριο και για έναν χρόνο έναντι 92.000 ευρώ), βρέθηκαν όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης και αφορούσαν τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, καθώς με τις δηλώσεις του ο μεγαλομέτοχος του «δικέφαλου» ανέβασε εκ νέου τον πήχη των απαιτήσεων και των ονείρων που έχει για τον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο ακόμα και για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

.Οι χρεοκοπίες της Γερμανίας-ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ


Η πρόσφατη ανάδειξη του ζητήματος των πολεμικών αποζημιώσεων της Γερμανίας δεν είναι ούτε τυχαία ούτε περιορίζεται μόνο στην Ελλάδα. Ένα συνέδριο που έλαβε χώρα προ ημερών στις Βρυξέλλες με κεντρικό θέμα τις γερμανικές οφειλές προς τη Ρουμανία από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τη συμμετοχή κοινοβουλευτικών και ακαδημαϊκών από διάφορες χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Γερμανίας, αναδεικνύει μια πραγματικότητα που το Βερολίνο πασχίζει μάταια να αποφύγει: την εξόφληση ενός μεγάλου παλιού λογαριασμού.

21 απαντήσεις για τις ευνοϊκές ρυθμίσεις στα στεγαστικά δάνεια

Με δύο κύρια σημεία, που χρήζουν νομοθετικής αποσαφήνισης η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης ανακοίνωσε τον ?κορμό? του προγράμματος διευκολύνσεως των ενήμερων οφειλετών που έχουν ενυπόθηκα δάνεια στην κύρια κατοικία τους.