Σιένα - Ολυμπιακός 67-68 Θρυλική νίκη, «μισή» χαρά!

Το απαιτούμενο το πέτυχε, το ζητούμενο όχι. Ο Ολυμπιακός έφυγε με τη νίκη 68-67, από την έδρα της Σιένα, αλλά δεν κατάφερε να καλύψει τη διαφορά της ήττας του και πλέον το πλεονέκτημα για τη 2η θέση είναι στους Ιταλούς.

Οριακή η κατάσταση στην ΑΕΚ μετά την κουβέντα Μελισσανίδη - Παππά

Δύσκολα γίνονται τα πράγματα για το μέλλον της ΑΕΚ μετά τη σημερινή κουβέντα των Μελισσανίδη - Παππά.

Τα nea.gr, έχουν την αποκλειστική πληροφόρηση για την κουβέντα των δύο ανδρών που μάλλον οδηγεί την ΑΕΚ σε αδιέξοδο.

Αγρια κόντρα στους διαδρόμους της Βουλής μεταξύ Γεωργιάδη και Βαξεβάνη

Στους διαδρόμους της Βουλής συνεχίστηκε η κόντρα που έχει ξεσπάσει από χθες το μεσημέρι στο twitter ανάμεσα στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και τον βουλευτή της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη.

Νέα συνδικαλιστική παράταξη ίδρυσε ο Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Τη δημιουργία νέας συνδικαλιστικής κίνησης, ενόψει του επικείμενου 35ου Συνεδρίου της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος, εξήγγειλαν συνδικαλιστικά στελέχη της ΓΣΕΕ και κλαδικών ομοσπονδιών, που έως σήμερα ήταν προσκείμενα στην ΠΑΣΚΕ.

Πλησίασε το θαύμα η Ιντερ, αλλά η Τότεναμ πήρε την πρόκριση

H Ιντερ έπιασε εντυπωσιακή απόδοση στο Μιλάνο, οδήγησε το ματς με την Τότεναμ στην παράταση, πήρε τη νίκη με σκορ 4-1, αλλά στο τέλος οι Αγγλοι πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Europa Legue.

Γιουνκέρ: «Βαθιές πληγές έχουν αφήσει στην Ελλάδα οι επιθέσεις των γερμανών πολιτικών»

«Ο τρόπος με τον οποίο κάποιοι από την γερμανική πολιτική επιτέθηκαν στην Ελλάδα όταν εισήλθε στην κρίση, έχει αφήσει στη χώρα βαθιές πληγές» τονίζει ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και πρώην Πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ,

Τσίπρας από το LSE: «Ζητάμε ευρωπαϊκή συμφωνία για το χρέος, όπως το 1953»

«Η μελλοντική κυβέρνηση πρέπει να βάλει τέλος στις πολιτικές λιτότητας και να επαναδιαπραγματευθεί τη δανειακή σύμβαση» δήλωσε, από το Λονδίνο, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Ελληνικό Παρατηρητήριο του London School of Economics (LSE) σε εκδήλωση με θέμα «Η διέξοδος της Ελλάδας από την κρίση».

Ταξίδι στο Λονδίνο και ολομέτωπη επίθεση :Greece’s way out of the crisis

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και προσωπικά στον πρωθυπουργό, τον οποίο κατηγόρησε ότι υιοθετεί την «στρατηγική της έντασης».

Σκιέρ σε... παγωμένο μαραθώνιο

Κι όμως ο εμπνευσμένος από την ελληνική ιστορία μαραθώνιος έχει φτάσει μέχρι και τα χιονισμένα βουνά της Ελβετίας, όπου μερικές χιλιάδες σκιέρ «έτρεξαν» μια απόσταση 42 χλμ. Εικόνα άγνωστη σε εμάς εδώ στον ευρωπαϊκό νότο

Τα παιδιά και η αρκούδα

Τα παιδικά μάτια «καρφώνονται» με περιέργεια στην πολική αρκούδα στον ζωολογικό κήπο του Τόκιο. Το εντυπωσιακό ζώο «κλέβει» τις παιδικές καρδιές, δείχνοντας απόλυτα εξοικειωμένο με τους λιλιπούτειους επισκέπτες.

Η φτώχεια θέλει... καλοπέραση

Τι κι αν προέρχονται από τη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου το ένα τρίτο του πληθυσμού ζει σε καθεστώς φτώχειας; Η φτώχεια θέλει καλοπέραση και οι χορεύτριες της φωτογραφίας το διασκεδάζουν σε ρυθμούς καρναβαλικούς.

IIF: Τριπλάσια η λιτότητα στην Ελλάδα σε σχέση με την Ιρλανδία

Η Ελλάδα βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία, με επιπλέον μέτρα 7,4% του ΑΕΠ τη διετία 2013-2014, εκ των οποίων τα δύο τρίτα φέτος, που θα μειώσουν το ΑΕΠ κατά 4-5% και θα αυξήσουν το χρέος 9%-10%. Το αν θα αλλάξει κάτι το 2014 εξαρτάται από το αν θα αντιμετωπιστεί η υστέρηση στα έσοδα.

Διαδηλώνουν ντυμένοι τσολιάδες στις Βρυξέλλες

Ντυμένοι με τις παραδοσιακές φουστανέλες, διαδηλωτές στις Βρυξέλλες διαδήλωσαν σήμερα κατά της λιτότητας. Περίπου 10.000 εργαζόμενοι και συνδικαλιστές από όλη την Ευρώπη πήραν μέρος σε διαδηλώσεις

Σκάνδαλο Proton Bank Ελεύθερος ο 82χρονος που πήρε δάνειο 19 εκατ.

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ) αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη, ο 82χρονος νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρίας ΕLFE, Γιώργος Γεωργάρας, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για το σκάνδαλο των επισφαλών δανείων της Proton Bank,

Ενώ ήταν σε εξέλιξη η πορεία των φοιτητών προς τη Βουλή Εικόνα-σοκ: Αστυνομικός παρασύρει πεζό στο κέντρο της Αθήνας

Μια σοκαριστική σκηνή εκτυλίχτηκε πριν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ήταν σε εξέλιξη η πορεία των φοιτητών προς τη Βουλή.

Χθες είπε «όχι» στην άρση ασυλίας του Ηλ.Κασιδιάρη Μ.Κεφαλογιάννης: Δεν παραιτούμαι, αν θέλετε διαγράψτε με

«Δεν παραιτούμαι, οι εκλεγμένοι δεν παραιτούνται… αν θέλετε στείλετε με στον Παγουρόπουλο», ανέφερε ο γραμματέας της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης σε δημοσιογράφους αναφορικά με τις πληροφορίες που θέλουν να επικρατεί έντονη δυσφορία στο Μέγαρο Μαξίμου για την ενέργειά του να βγει εκτός γραμμής και να τείνει χείρα βοηθείας στον κ. Ηλία Κασιδιάρη

Φωτιά στην αγορά! Λουκέτο σε 55.000 επιχειρήσεις και ανεργία για άλλους 195.000

Αρμαγεδδών θα σαρώσει την αγορά το επόμενο δωδεκάμηνο, με 55.000 επιχειρήσεις να βάζουν λουκέτο, σύμφωνα με τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), η οποία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη συνεπακόλουθη με τα λουκέτα απώλεια 195.000 θέσεων εργασίας,

Πάλεψε με καρχαρία, έσωσε τα παιδιά, έχασε τη δουλειά του!

Η γενναιότητα ενός Βρετανού που τόλμησε να τα βάλει με έναν καρχαρία σε μια παραλία της Αυστραλίας δεν εκτιμήθηκε όπως έπρεπε από το αφεντικό του που τον. . . απέλυσε αφού την περίοδο εκείνη ο "ήρωας" είχε πάρει άδεια για λόγους ασθενείας, υποστηρίζοντας ότι έπασχε από υπερκόπωση.

Το μεγάλο κόλπο αγρότη με την επιστροφή ΦΠΑ 184 εκατ. ευρώ

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ έπεσε αγρότης από τη Θήβα που είχε φτιάξει μια “μηχανή” να εισπράττει εκατομμύρια ευρώ με το κόλπο της επιστροφής ΦΠΑ. Τα χρήματα που έβαλε στην τσέπη ο αδίστακτος καλλιεργητής έφθασαν στο αστρονομικό ποσό των 184.075.770 ευρώ.

«Καμπανάκι» πληθωρισμού στην Κίνα

Σημάδια «υπερθέρμανσης» παρουσιάζει η κινεζική οικονομία, με τον πληθωρισμό να «χτυπάει» 3,2% το Φεβρουάριο (6% στα τρόφιμα), το υψηλότερο ποσοστό τους τελευταίους δέκα μήνες.
Παρόλα αυτά, οι κινεζικές αρχές εμφανίζονται καθησυχαστικές και αποδίδουν την αύξηση των τιμών στην εορταστική περίοδο για το Νέο Έτος, που οδήγησε σε άνοδο της καταναλωτικής ζήτησης.

Γκρίλο: «Ουσιαστικά, η Ιταλία έχει, ήδη, φύγει από το ευρώ»

Η συνεχιζόμενη πολιτική αστάθεια και η πρόσφατη υποβάθμιση από τον Οίκο Αξιολόγησης Fitch, θα στοιχίσουν στο ιταλικό κράτος αρκετά εκατομμύρια ευρώ.
Το υπουργείο Οικονομικών πούλησε τριετή ομόλογα, συνολικής αξίας €3,3 δισεκατομμυρίων, με επιτόκιο αυξημένο κατά 0,18%, σε σχέση με την προηγούμενη δημοπρασία, πριν ένα μήνα.

«Πάγος» από το Ευρωκοινοβούλιο στον κοινοτικό προϋπολογισμό

Με συντριπτική πλειοψηφία το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απέρριψε την Τετάρτη (13/3) το σχέδιο του κοινοτικού προϋπολογισμού, στο οποίο είχαν συμφωνήσει, κυρίως υπό βρετανικές πιέσεις, οι επικεφαλής κρατών και κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης το Φεβρουάριο.
Το απορριπτικό ψήφισμα ενέκριναν 506 ευρωβουλευτές, 161 το καταψήφισαν, ενώ υπήρξαν και 23 αποχές.

Ποιός είναι ο Φραγκίσκος ο Α‘

«Habemus Papam», ο νέος προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας είναι ο Αργεντίνος Ιησουίτης καρδινάλιος, Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο.
Οι πρωτιές σε αυτή την επιλογή του κονκλάβιου είναι πολλές. Ο νέος Πάπας επέλεξε το όνομα Φραγκίσκος που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά από Πάπα.

ΜΑΛΑΓΑ-ΠΟΡΤΟ 2-0 Επική Μάλαγα, τρεις ισπανικές στους «8»! (vds)

Αυτό το παραμύθι δεν είχε δράκο...

Η Μάλαγα γράφει ιστορία, καθώς στην παρθενική της συμμετοχή στο Champions League καταφέρνει να πάρει την πρόκριση στους «8» του θεσμού αφήνοντας εκτός συνέχειας την πολύπειρη Πόρτο!

Πολιτικό πρόβλημα στη ΝΔ από την «κάλυψη» βουλευτών της σε Κασιδιάρη

Πολιτικό πρόβλημα από το πουθενά προέκυψε για την ΝΔ μετά την «γκάφα» των κ.κ. Γιάννη Ιωαννίδη, Μανώλη Κεφαλογιάννη και Γιάννη Καράμπελα να ψηφίσουν κατά της άρσης ασυλίας του κ. Ηλία Κασιδιάρη για την υπόθεση ξυλοδαρμού της κυρίας Λιάνας Κανέλλη.