Λαοθάλασσα διαδηλωτών κατά του 3ου μνημονίου. Μικροεπεισόδια στο κέντρο της Αθήνας (Vids+Pics)

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν οι συγκεντρώσεις από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ και εξωκοινοβουλευτική Αριστερά. Μικροεπεισόδια με πετροπόλεμο και μολότοφ στο Σύνταγμα. Κάηκε βαν του ΟΤΕ  Μαζική ήταν η συμμετοχή του κόσμου στις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ και της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας,

Χάρτες χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο από την Google

Ψηφιακούς χάρτες  στο έξυπνο κινητό σας  η στο tablet σας  χωρίς  σύνδεση στο διαδίκτυο; Και όμως γίνεται.  Για να μην χάνεστε χωρίς διαδίκτυο επί παντός εδάφους η Google αναβάθμισε τη δωρεάν υπηρεσία ψηφιακών χαρτών της, έτσι ώστε οι χρήστες  συσκευών Android να μην χρειάζεται να έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο για να τη χρησιμοποιήσουν.
Η εφαρμογή Google Maps θα κατευθύνει πλέον κάποιον στον προορισμό του ακόμη και offline.

Τους δρόμους του νερού στη Σαχάρα πριν από 5000 χρόνια αποκάλυψαν οι ερευνητές

Νερό. Πολύ νερό και ποτάμια, στη Σαχάρα, πριν από  5000 χρόνια, ανακάλυψαν  οι επιστήμονες . Ένας  γιαπωνέζικος δορυφόρος έστειλε στη γη αποκαλυπτικές φωτογραφίες,  που βοήθησαν τους  Γάλλους ερευνητές να  «ιχνηλατήσουν» τους δρόμους του νερού  στη μεγαλύτερη έρημο της Αφρικής.

ΟΗΕ: Συμφωνία για δορυφορική παρακολούθηση των πτήσεων της πολιτικής αεροπορίας

Συμφωνία για τη δορυφορική παρακολούθηση των πτήσεων της πολιτικής αεροπορίας σε παγκόσμια κλίμακα, επιτεύχθηκε την Τετάρτη, στη Γενεύη, με στόχο να αποφευχθούν στο μέλλον περιστατικά όπως η μυστηριώδης εξαφάνιση αεροπλάνων, για παράδειγμα του Boeing 777 που εκτελούσε την πτήση MH370 των μαλαισιανών αερογραμμών τον Μάρτιο του 2014, όπως ανακοίνωσε ο ΟΗΕ.

DOC AFTER: «Ναπολέων, η Ρωσική Εκστρατεία»

Το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ δύο ωριαίων επεισοδίων, παραγωγής Γαλλίας 2014, «Ναπολέων, η Ρωσική Εκστρατεία», που προβάλλει η ΕΡΤ1, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, στις 00:40, αποκαλύπτει μία από τις πιο αξιομνημόνευτες, μυθικές εκστρατείες και στρατιωτικές ήττες της πρόσφατης Ιστορίας: την εισβολή στη Ρωσία του αυτοκράτορα Ναπολέοντα.