Ο Ψαριανός ήταν κατά των αιώνιων φοιτητών αλλά πήρε πτυχίο μετά από 42 χρόνια Βίντεο

Ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός, πήρε πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς (ΠΑΠΕΙ) - (Vids)

"Έχω κάνει Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς. Είμαι οικονομολόγος, μπήκα το '72 και το '76 χρώσταγα δύο μαθήματα και τα πέρασα τώρα. 42 χρόνια μετά πήρα το πτυχίο μου".

Πολίτης κατέβαλε χρέη ύψους 14,8 εκατ. στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων!

Την είσπραξη από έναν και μόνο φορολογούμενο 14.800.606 ευρώ πέτυχε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων με τη διεκπεραίωση φορολογικής υπόθεσης παλαιότερων ετών που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα.

Δανία - Δεξιά στροφή και πρόωρες εκλογές από… την ωραία Χέλε

Τον άσο των πρόωρων εκλογών με όπλα τις κοινωνικές παροχές και την υιοθέτηση «δεξιάς» ατζέντας στο μεταναστευτικό, για να κόψει ψήφους από το αντιευρωπαϊκό Κόμμα του Δανέζικου Λαού, έβγαλε αιφνιδιαστικά από το μανίκι η ωραία πρωθυπουργός της Δανίας, Χέλε Τόρνινγκ Σμιτ, ανακοινώνοντας κάλπες για τις 18 Ιουνίου. Κανονικά η θητεία της παρούσας Βουλής θα έληγε στις 14 Σεπτεμβρίου.

Mayday… για την ασφάλεια των πτήσεων!

Σοβαρά προβλήματα στην εναέρια κυκλοφορία δημιουργούν οι ελλείψεις σε προσωπικό και τεχνολογία στα αεροδρόμια όλης της χώρας, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στην Πολιτική Αεροπορία.

Για το λόγο αυτό, μάλιστα, η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) έχει εξαγγείλει 48ωρη απεργία από την Κυριακή 31 Μαΐου μέχρι και τη Δευτέρα 1 Ιουνίου,

Το υπουργείο Άμυνας προχωρά στην αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων

Η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων ήταν το αντικείμενο της σημερινής συνεδρίασης του Συμβουλίου 'Αμυνας, που συνήλθε υπό την προεδρία του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας Πάνου Καμμένου.

Όπως γνωστοποίησε ο κ. Καμμένος, σε συνομιλία του με τους στρατιωτικούς συντάκτες, δεν πωλείται τίποτε από την ακίνητη περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων,

Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Κονγκό: Εξαγόρασε ψήφους για το Μουντιάλ του 2006 η Γερμανία

Όταν πρόκειται για τη Γερμανία, κανείς δεν μιλάει...».

Έπειτα απ' όσα έχουν προηγηθεί με την ανάθεση των Παγκοσμίων Κυπέλλων του 2018 και 2022 σε Ρωσία και Κατάρ αντίστοιχα, αλλά και με τα όσα φέρονται να έχουν συμβεί για την ανάθεση του Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική, ήρθαν νέες καταγγελίες και αφορούν τη διοργάνωση του 2006.

Τα 8 'ψαγμένα' ελληνικά νησιά που προτείνει η Telegraph

Όλοι ξέρουν τη Μύκονο, τη Κρήτη, τη Ζάκυνθο και τη Πάρο. Δείτε όμως ποια άλλα 8 νησιά της Ελλάδας προτείνει η Telegraph.
Η Ελλάδα έχει πολλά και πανέμορφα νησιά. Κάποια από αυτά έχουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας με αποτέλεσμα ο κόσμος στο εξωτερικό να τα ξέρει περισσότερο από άλλα επίσης πανέμορφα νησιά.

Kρήτη - 19 τουρίστες τραυματίστηκαν από κεραυνό στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού - Ανάνηψη για 36χρονη έγκυο

Ήταν 10 το πρωί της Παρασκευής όταν ομάδα Ρώσων τουριστών πραγματοποιούσαν ξενάγηση μέσα στον αρχαιολογικό χώρο, όταν ένας κεραυνός έπεσε στην Κνωσό.
Οι πληροφορίες είναι ακόμα συγκεχυμένες καθώς δεν έχει γίνει σαφές αν ο κεραυνός απορροφήθηκε από το αλεξικέραυνο ή αν έπεσε πάνω σε δέντρο.

Νεφέλη Στεφοπούλου: Η νικήτρια του παγκόσμιου διαγωνισμού της Microsoft

Μια μαθήτρια της Γ' τάξης Νεφέλη Στεφοπούλου από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας είναι μία από τους 10 νικητές που κέρδισαν στον παγκόσμιο διαγωνισμό Microsoft YouthSpark Challenge έπειτα από ψηφοφορία. Η Νεφέλη κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές από περισσότερες από 100 χώρες με το «Project LINC».

Η βροχή πλημμύρισε δρόμους και αιφνιδίασε τους Αθηναίους ( φωτό)

Αγριο ξέσπασμα του καιρού με καταρρακτώδη βροχή και χαλάζι στην Αθήνα το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ενα μπουρίνι στην...πρεμιέρα του καλοκαιριού ήταν αρκετό για να πνίξει την Αθήνα.