Τα ερωτικά μυστικά της Taylor Swift

Μία καθημερινή κοπέλα είναι η Taylor Swift καθώς σε συνέντευξή της στο χριστουγεννιάτικο τεύχος του περιοδικού Parade αποκαλύπτει τι αναζητά σ’ έναν άνδρα ώστε να μείνει... για πάντα κοντά του. Πάντως, σίγουρα ο Harry Styles πρέπει να αλλάξει τρόπους αν θέλει να κρατήσει κοντά του την Country σταρ..

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μάριμπορ με 1-0, ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μάριμπορ με 1-0, ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας και πλέον παίζει στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.
Αν η ομάδα του Ρότσα κερδίσει την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, στην Αγγλία, τότε θα είναι αυτή που μαζί με την Λάτσιο θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η σέξι Rihanna έρχεται στην Ελλάδα! (Βίντεο)

Στις 5 Αυγούστου το ελληνικό κοινό θα απολαύσει μια από τις πιο καυτές τραγουδίστριες παγκοσμίως, τη Ριάνα, στο πλαίσιο της περιοδείας της «Diamonds World Τour». H sexy τραγουδίστρια αναμένεται να κάνει το ΟΑΚΑ να λιώσει, μιας και η σκηνική της παρουσία προκαλεί ταχυκαρδίες..

Rihanna - Stay (Live on SNL)

Rihanna - Stay (Live on SNL)   ΔΕΙΤΕ >>>>>>>..

Bruno Mars - Moonshine [Official Audio]

Bruno Mars - Moonshine   [Official Audio] >>>>>>>>..

Προσοχή: η κούκλα της βιτρίνας σάς φωτογραφίζει

Εκ πρώτης όψεως είναι μια απλή κούκλα βιτρίνας, σαν τις εκατομμύρια παρόμοιες που χρησιμοποιούνται καθημερινά σε καταστήματα ρούχων σε όλες τις δυτικές μεγαλουπόλεις. Αν όμως ρίξετε μια προσεκτικότερη ματιά, θα παρατηρήσετε στο βλέμμα της κάτι περίεργο : μια φωτογραφική μηχανή ενσωματωμένη μέσα στο μάτι της, με την οποία «κατασκοπεύει» τους ανυποψίαστους πελάτες..

Ουίλιαμ Κέντριτζ: Οι Γερμανοί φέρονται στους Ελληνες όπως οι αποικιοκράτες

Παρουσιάζει στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών το «Refuse the hour»Ο ιδιοφυής νοτιοαφρικανός εικαστικός και σκηνοθέτης Ουίλιαμ Κέντριτζ θα εμφανιστεί στην κεντρική σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών 22-25 Νοεμβρίου.
Ποιο είναι το αντίθετο της περίφημης φράσης «Seize the day» (άδραξε τη μέρα); Το «Refuse the hour» (αρνήσου την ώρα). .

Μπερνάρ-Ανρί Λεβί: Η Ευρώπη θα πέθαινε χωρίς την Ιταλία και την Ελλάδα

Ο αρχαιοεληνικός και ο ρωμαϊκός πολιτισμός αποτελούν «τμήματα της ταυτότητας και της ύπαρξης της Ευρώπης»Την άποψη πως ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός καθώς και ο ρωμαϊκός αποτελούν «τμήματα της ταυτότητας και της ύπαρξης της Ευρώπης» εξέφρασε σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Algemeine Zeitung ο γάλλος φιλόσοφος Μπερνάρ Ανρί Λεβί..

Τα χειρόγραφα του Νεύτωνα στο Διαδίκτυο

Ελληνική γλώσσα χρησιμοποιούσε στις σημειώσεις του ο κορυφαίος επιστήμονας..
Στο σημειωματάριο του Νεύτωνα ανακαλύπτουμε ότι σκεπτόταν και κρατούσε σημειώσεις στην ελληνική γλώσσα..

Kristen Stewart - Ben Affleck: Υπάρχει λόγος να φοβάται ο Robert Pattinson;

Με τη νέα ταινία της Kristen Stewart «Twilight: Breaking Dawn Part II» να έχει ήδη αποφέρει περισσότερα από 141 εκατομμύρια δολάρια είναι λογικό σκηνοθέτες όπως ο Ben Affleck να την προσέξουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «In Touch», φημολογείται ότι η Kristen θα είναι η πρωταγωνίστρια στη νέα ταινία του Ben με τίτλο «Focus».,,

O Justin Bieber τα είπε όλα στην Oprah


Ο Justin Bieber δε δίστασε να «ανοιχτεί» και να μιλήσει στην εκπομπή της Oprah για τη σχέση του με τη Selena Gomez, που τις τελευταίες ημέρες απασχολεί διαρκώς τα μέσα
Η επανασύνδεση των δυο νεαρών τραγουδιστών είναι δεδομένη,.

Πάνος Μουζουράκης: «Έκοψα τα ναρκωτικά γιατί άρχισαν να με χαλάνε»

Για τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, αλλά και για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» ο Πάνος Μουζουράκης.
 
«Έκοψα τα ναρκωτικά γιατί άρχισαν να με χαλάνε. Δεν έπινα τίποτα ιδιαίτερα ναρκωτικά, μόνο τσιγάρα..

Χωρίζουν Γκερέκου - Βοσκόπουλος;

Ένα βήμα πριν το διαζύγιο φαίνεται πως βρίσκονται η Άντζελα Γεκερέκου και ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Έπειτα από 16 χρόνια κοινής πορείας, ο τραγουδιστής και η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ζουν ξεχωριστά εδώ και μήνες,.

Der Spiegel: Μέρκελ και Σόιμπλε λένε ψέματα στους Γερμανούς για την Ελλάδα

Μία μέρα μετά το άρθρο-«κόλαφο» για την πολιτική της κυβέρνησης Μέρκελ, το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel επανέρχεται στην σκληρή κριτική του για την στάση του Βερολίνου έναντι της Ελλάδας, κατηγορώντας ουσιαστικά την καγκελάριο και τον υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, για το γεγονός ότι «μπλοκάρουν» τη λύση για την Ελλάδα..

Τα πτώματα δεν διαπραγματεύονται

Η αδυναμία – ή απροθυμία – της κυβέρνησης να διαπραγματευθεί στο προχθεσινό Eurogroup και να παραμείνει ένας απλός και σιωπηλός θεατής δεν εκπλήσσει: από την κυβέρνηση Παπανδρέου έως την κυβέρνηση Σαμαρά η στάση είναι πανομοιότυπη..

Πράσινο για ανάπτυξη πυραύλων στην Τουρκία απο το ΝΑΤΟ..

Το ΝΑΤΟ δήλωσε ότι θα εξετάσει το αίτημα από την Τουρκία  για να αναπτύξει πυραύλους Πάτριοτ, προκειμένου να βοηθήσει στην προστασία ταραγμένη στα σύνορα της χώρας με τη Συρία.
Anders Fogh Rasmussen, ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ, εξέδωσε δήλωση την Τετάρτη, λέγοντας ότι η συμμαχία θα συζητήσει το αίτημα «χωρίς καθυστέρηση»..

Σαρκοζί θα εμφανιστεί σε έρευνα για διαφθορά..

Ο πρώην Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί θα εμφανιστεί  στούς ανακριτές την Πέμπτη σε μια έρευνα για παράνομη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας, ανέφερε η εφημερίδα Le Figaro.

The main headlines on Al Jazeera English, featuring the latest news and reports from around the world.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στο Al Jazeera English, που χαρακτηρίζει τα τελευταία νέα και τις εκθέσεις από όλο τον κόσμο..Δειτε Εδω

Έχασε τα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του μέχρι την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 1-0 από την Σάλκε η οποία μαζί με την Άρσεναλ που νίκησε την Μονπελιέ με 2-0, πήραν τα εισιτήρια για την φάση των «16» της διοργάνωσης...

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει στο Europa... Βράδυ προκρίσεων στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Η πέμπτη αγωνιστική για τους πρώτους τέσσερις ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ συνδυάστηκε με οκτώ προκρίσεις!.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ «ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ» Αναβλήθηκε η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη

Για τις 4 Φεβρουαρίου 2013 αναβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη του κρατούμενου για την υπόθεση των «στημένων αγώνων» Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος κατηγορείται για υπεξαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού από τα ταμεία της ΑΕΚ.
Αναβλήθηκε η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη.

Τρεις αλλαγές σε διοικήσεις ΔΕΚΟ. Ποιοι είναι οι νέοι επικεφαλής

Από τους εποπτευόμενους οργανισμούς και επιχειρήσεις αστικών συγκοινωνιών ξεκίνησε το πρώτο κύμα αλλαγών στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ του υπουργείου Ανάπτυξης και Μεταφορών.
Χθες, ανακοινώθηκαν οι νέοι πρόεδροι-διευθύνοντες σύμβουλοι του ΟΑΣΑ, της ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) και της ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες). Ωστόσο το αργότερο εντός του Δεκεμβρίου θα πρέπει να αναμένονται αλλαγές και στους υπόλοιπους εποπτευόμενους φορείς..

Ο Αμερικανός που αγόρασε το γιοτ του Αμπράμοβιτς

Εκτός από το… παλάτι που αγόρασε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη, ο Ντέιβιντ Γκέφεν και κόστισε 54 εκατομμύρια δολάρια, ο δισεκατομμυριούχος Αμερικανός διαθέτει και την υπερπολυτελή θαλαμηγό Pelorus, η οποία ανήκε παλαιότερα στον Ρώσο μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς..