Αλβανός βουλευτής απείλησε ότι θα κάψει τη Βουλή των Σκοπίων!

Εκτός εαυτού ο Ζιάντιν Σέλα..
Κατά τη διάρκεια της εξέτασης στην αλβανική Βουλή ενός επίμαχου νομοσχεδίου, ένας βουλευτής της αντιπολίτευσης βγήκε εκτός εαυτού, απειλώντας πως θα κάψει τη Βουλή..

Κίνα:Προκλήσεις για τους επόμενους ηγέτες..video

Η πιο ενδιαφέρουσα ιστορία αυτή την εβδομάδα θα μπορούσε να παίξει όχι στην Ουάσιγκτον, αλλά και χιλιάδες μίλια μακριά, στο Πεκίνο. Γιατί; Λοιπόν, σκεφτείτε αυτό. Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο επόμενος ένοικος του Λευκού Οίκου , αλλά όποιος και αν είναι, έχουμε μια αρκετά καλή εκτίμηση των πολιτικών του..

Στην Αθήνα την Παρασκευή ο πρόεδρος της Σερβίας, Τόμισλαβ Νίκολιτς

Επίσημη τριήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει από την Παρασκευή ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σερβίας, Τόμισλαβ Νίκολιτς..

Φενερπαξέ-ΑΕΛ και ...ο οπαδός Πατριάρχης

''Ουδέτερος'' για τον αγώνα  Φενερμπαχτσέ-ΑΕΛ στην Κωνσταντινούπολη δηλώνει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ευχήθηκε να κερδίσει αυτός που θα παίξει καλύτερα..

Τουρκική κινητικότητα με ολίγον από Πακιστάν στο Καστελόριζο

Τουρκική κινητικότητα μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου με ολίγον από Πακιστάν.

ΗΠΑ: Aεροπορική επιδρομή σκοτώνει 15 στο νοτιοανατολικό Αφγανιστάν..

Αεροπορική επιδρομή από τις αμερικανικές δυνάμεις στο νοτιοανατολικό Αφγανιστάν στην επαρχία Paktika  έχει σκοτώσει τουλάχιστον 15 ανθρώπους μαχητές και πολίτες
Σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους ασφαλείας, η αεροπορική επιδρομή πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του αργού Paktika επαρχία την Πέμπτη..

Στο 25,4% η ανεργία τον Αύγουστο

Ένας στους τέσσερις Έλληνες εκτός εργασίας τον Αύγουστο, έναν από τους μήνες με τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας ετησίως.

Σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, το ποσοστό ανεργίας τον Αύγουστο ξεπέρασε το 25% και ανήλθε στο 25,4%..

Ιράν, ΗΠΑ θα πρέπει να εξομαλύνουν της σχέσεις τους με την Τεχεράνη,στο ζήτημα των πυρηνικών. Δήλωσε ο Πρώεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ

Ο ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ λέει ότι το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν ενέργειας έχει πολιτικοποιηθεί από τη Δύση και ότι είναι σήμερα ένα πρόβλημα μεταξύ Τεχεράνης και Ουάσιγκτον..

Ιρανικά αεροσκάφη αναχαίτισαν αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος

Ένα αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος τύπου Predator αναχαιτίστηκε την 1η Νοεμβρίου ενώ βρισκόταν στο διεθνή εναέριο χώρο, πάνω από τον Κόλπο, από δύο ιρανικά μαχητικά αεροσκάφη, αποκάλυψε το βράδυ της Πέμπτης ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζορτζ Λιτλ..

movie.HISTORY ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1941

 H ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ..70 XΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ .ΕΛΙΤ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ 900,ΟΟΟ ΧΙΛ.ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ..

Ανεξαρτητοποιείται ο Μίμης Ανδρουλάκης

Την πρόθεσή του να ανεξαρτητοποιηθεί από το ΠαΣοΚ γνωστοποίησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm 99,5» ο βουλευτής Μίμης Ανδρουλάκης.

«Δεν είμαι μέρος της κρίσης του ΠαΣοΚ»,..

Με 153 «ναι» το πολυνομοσχέδιο

Μετά από μια άκρως  επεισοδιακή συνεδρίαση υπερψηφίστηκε  τελικά το πολυνομοσχέδιο που θα ξεκλειδώσει  την εκταμίευση της δόσης του  δανείου ύψους 31,5 δισ. ευρώ με 153 από  τους συνολικά 176 βουλευτές που υποστηρίζουν την κυβέρνηση να ψηφίσουν υπερ..

Οχι στα μέτρα από 100.000 διαδηλωτές - Επεισόδια και συλλήψεις στο Σύνταγμα

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος και τους γύρω δρόμους, μεταξύ διαδηλωτών και δυνάμεων των ΜΑΤ. Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών, τόσο μέσα στην πλατεία, όσο και τους γύρω δρόμους που οδηγούν σε αυτήν, μετά τα επεισόδια που προκλήθηκαν από ομάδες νεαρών στην αρχή της Βασιλίσσης Σοφίας..

Ολες οι αλλαγές σε ωράρια εργασίας, μισθούς, αποζημιώσεις και άδειες

«Πάτωμα» ασφαλείας στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας -ακόμη και στις ατομικές- θα είναι από τον ερχόμενο Απρίλιο ο νομοθετημένος κατώτατος μισθός (586 ευρώ) με τις πολυετίες που δικαιούται κάθε εργαζόμενος (ανάλογα με τα έτη προϋπηρεσίας του) αλλά χωρίς το επίδομα γάμου.

Το Πουέρτο Ρίκο θέλει να γίνει η 51η πολιτεία των ΗΠΑ

Το 54% των Πορτορικανών ψήφισε υπέρ του να γίνει η χώρα τους η 51η πολιτεία των ΗΠΑ, σε μη δεσμευτικό δημοψήφισμα το οποίο διενεργήθηκε ταυτόχρονα με την εκλογή του νέου κυβερνήτη τους..