Gumball 3000: Το αυτοκίνητο του Μπάτμαν μπαίνει στο ευρωπαϊκό ράλι των πλουσίων

Όσοι απογοητεύτηκαν από την ταινία Batman εναντίον Superman μπορεί να ενθουσιαστούν όταν δουν το Batmobile στην πραγματική ζωή να συμμετέχει στο Gumball 3000 Rally που διεξάγεται αυτή την βδομάδα στην Ευρώπη.   Foto-Video .

Το όχημα βασίστηκε στην εκδοχή του σταυροφόρου με την κάπα, από το βιντεοπαιχνίδι Arkham Knight. Πρόκειται για μια Lamborghini Gallardo, η οποία έχει υποστεί ολική ανακατασκευή του κυρίου αμαξώματος από ανθρακονήματα.

Ποιος είναι ο Σαντίκ Χαν, πρώτος μουσουλμάνος δήμαρχος του Λονδίνου

Μεγαλωμένος μέσα σε πακιστανική οικογένεια που είχε μεταναστεύσει στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ο νέος δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Χαν.

H εκλογή του έρχεται σε μια εποχή που η Ευρώπη που μάχεται ενάντιον της ανόδου της ισλαμοφοβίας, υπό το φως της δημόσιας συζήτησης γύρω από τις συριακές προσφυγικές ροές στο έδαφός της

AMG GT S Η πιο γοητευτική και εντυπωσιακή Mercedes Foto- Video

Ο εντυπωσιασμός πηγαίνει χέρι με χέρι με ένα super car, ειδικά όταν αυτό είναι σταματημένο και η Mercedes AMG GT, ακολουθεί κατά γράμμα αυτό τον κανόνα, μιας και να θέλεις δεν μπορείς παρά να την προσέξεις.
<
Το σημαντικό εδώ είναι πως κατορθώνει να μαγνητίσει τα βλέματα χωρίς να διαθέτει κάποιο εμφατικό αισθητικό στοιχείο, όπως για παράδειγμα είχε η προκάτοχός της SLS AMG με τις πόρτες αλά φτερά γλάρου.

CARS 2016: Τα νέα μοντέλα που πρέπει να γνωρίσετε

Kαινούργια μοντέλα αυτοκινήτων υπάρχουν πολλά. Μερικά, μοιραία, θα περάσουν λίγο πολύ απαρατήρητα.

Κάποια θα ξεχωρίζουν για το στυλ τους, για την πολυτέλειά τους, για το εσωτερικό τους design, για την πρακτικότητα και τους χώρους ή για την τεχνολογία τους σε τομείς όπως η διασύνδεση η ασφάλεια, η υποστήριξη και η διευκόλυνση του οδηγού.

«Όχι» της Αθήνας στα προληπτικά μέτρα και άρωμα εκλογών αν επιμείνει το ΔΝΤ

 Με επιστολή του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απαντά στην αντίστοιχη της Κριστίν Λαγκάρντ και ενημερώνει τους Ευρωπαίους ομολόγους του ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να φέρει τα μέτρα-ρεζέρβα των 3,6 δισ. στη Βουλή.

Την ίδια ώρα προειδοποιεί για πολιτικές εξελίξεις, αν επιμείνουν οι δανειστές στις απαιτήσεις τους.

Εξελέγη δήμαρχος Λονδίνου ο μουσουλμάνος Σαντίκ Χαν

Νέος δήμαρχος του Λονδίνου εξελέγη ο Σαντίκ Χαν, ο πρώτος μουσουλμάνος δήμαρχος στην ιστορία της πόλης.

Κέρδισε τον Τόρι Ζακ Γκόλντσμιθ με 1,3 εκατομμύρια ψήφους έναντι 994.000 του αντιπάλου του.
Το αποτέλεσμα αποτελεί μια τόνωση στον ηγέτη του Εργατικού κόμματος, Τζέρεμι Κόρμπιν.

Τα 11 πιο δυνατά μοντέλα με ατμοσφαιρικούς κινητήρες στον κόσμο

Τα 11 πιο δυνατά μοντέλα με ατμοσφαιρικούς κινητήρες στον κόσμο

.
.Πηγή: Chevrolet

Ξεκινά το Σάββατο 03/09 η λειτουργία της PAO BC Academy

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου ξεκινά η λειτουργία της Ακαδημίας της για την περίοδο 2016-17 στα ALL STARS ARENA (ΟΑΚΑ) για τους νεαρούς αθλητές ηλικίας 6-17 ετών (γεννημένοι 1999-2010).