Βόμβα Καμμένου για το δημοψήφισμα: Το 68% των πολιτών ακύρωσε τη συμφωνία

Ο Πάνος Καμμένος αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης στα Σκόπια ανέβασε ένα tweet, γεμάτο νόημα: «Όταν μίλησα για αποτυχία του δημοψηφίσματος με λοιδορήσαν τώρα με αυτή τη συμμετοχή βάση του άρθρου 73,74 του Συντάγματος τους είναι άκυρο και το 68% των πολιτών ακύρωσε την συμφωνία. Ο Κυριάκος να απολογηθεί που ήθελε να σταματήσει την ευημερία των Ελλήνων και την κυβέρνηση», έγραψε.

Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ έστειλε δύο λευκά κυνηγόσκυλα ως δώρο στον ηγέτη της Νότιας Κορέας

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Μουν Τζέ-ιν έλαβε ως δώρο από τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν δύο λευκά κυνηγόσκυλα, έγινε σήμερα γνωστό από το γραφείο του.
Τα δύο σκυλιά ράτσας Pungsan, ένα αρσενικό κι ένα θηλυκό, θα μένουν στο εξής στο προεδρικό μέγαρο της Νότιας Κορέας, επισημάνθηκε από τους εκπρόσωπους του Μουν.
Ο Σονγγκάνγκ και η Γκόμι, ηλικίας περίπου 1 έτους, παραδόθηκαν την Πέμπτη στις νοτιοκορεάτικες αρχές στο χωριό Πανμουντζόμ, το οποίο βρίσκεται στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα.

«Ο Ποσειδώνας επισκέφτηκε τον ναό του!»: Εκπληκτικές φωτογραφίες του κυκλώνα στο Σούνιο

Εντυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες του φωτογράφου του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων Άρη Μεσσήνη από το Σούνιο την μέρα που το “χτύπησε” ο “Ζορμπάς. Τα στιγμιότυπα που εξασφάλισε ο Άρης Μεσσήνης για λογαριασμό του AFP από το πέρασμα του κυκλώνα «Ζορμπά» στην Ελλάδα είναι πραγματικά εκπληκτικά.

Ινδονησία: Στους 832 οι νεκροί από το σεισμό και το τσουνάμι

Τραγωδία δίχως τέλος στην Ινδονησία, καθώς οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι ο αριθμός των νεκρών από τον ισχυρό σεισμό και το τσουνάμι που ακολούθησε άγγιξε τους 832.
Όπως ανακοίνωσε η ινδονησιακή υπηρεσία διαχείρισης καταστροφών, που επιβεβαίωσε τον δραματικό απολογισμό, ανέφερε ότι η περιοχή που επλήγη ήταν τελικώς μεγαλύτερη απ’ ότι πίστευαν οι Αρχές.
Μάλιστα, διασώστες εκφράζουν φόβους ότι υπάρχουν παγιδευμένοι στα συντρίμμια των κτηρίων που κατέρρευσαν από τον σεισμό των 7,5 Ρίχτερ, που σημειώθηκε την Παρασκευή και προκάλεσε τσουνάμι.

Ο Έλον Μασκ αναγκάζεται σε παραίτηση και πληρώνει 40 εκατ. δολάρια Φεύγει από πρόεδρος της Tesla

Βρέθηκε η λύση μεταξύ της Tesla του Έλον Μασκ με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, με τον ιδρυτή της εταιρείας να αναγκάζεται σε παραίτηση από την προεδρία της, ενώ το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί αγγίζει τα 40 εκατ. δολάρια.
Η εταιρεία Tesla Inc και ο ιδρυτής της Ίλον Μασκ συμφώνησαν να πληρώσουν έκαστος από 20 εκατομμύρια δολάρια στις οικονομικές ρυθμιστικές αρχές και ο δισεκατομμυριούχος θα παραιτηθεί από πρόεδρος της εταιρείας, αλλά θα παραμείνει ωστόσο διευθύνων

Τι λέει για την υπόθεση Folli Follie ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας

Άγνοια για τα στοιχεία δηλώνει ο Τζώρτσης Κουτσολιούτσος

Άγνοια για τα οικονομικά στοιχεία της Folli Follie Group στην Ασία δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.

Συ συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» αναφέρεται και στον πατέρα του πρόεδρο και βασικό μέτοχο της Folli Follie Δημήτρη Κουτσολιούτσο που παραιτήθηκε την Τετάρτη.