Paris Match: Τα 5 εκπληκτικά και τόσο διαφορετικά νησιά της Ελλάδας

Το γαλλικό περιοδικό Paris Match αποθεώνει τις ομορφιές της Ελλάδας.
Παρουσιάζει τα 5 ομορφότερα «εκπληκτικά και τόσο διαφορετικάτο ένα από το άλλο» ελληνικά νησιά.
Το περιοδικό αναφέρει ότι η Ελλάδα είναι σπαρμένη από μικρές παραδεισένιες γωνιές που είναι όνειρο χιλιάδων τουριστών.

H Ελλάδα δημοφιλέστερη αναζήτηση σε ρωσική τουριστική πλατφόρμα τον Ιούνιο

Οι Ρώσοι τουρίστες τον Ιούνιο, προτίμησαν την Ελλάδα.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η δημοφιλής ταξιδιωτική πλατφόρμα της Ρωσίας Yandex και βασίζεται στις αναζητήσεις των χρηστών για τον Ιούνιο του 2016.

Κατασκοπευτικό λογισμικό σε υπολογιστές ρωσικών υπηρεσιών

Επίθεση μέσω κακόβουλου λογισμικού δέχθηκαν δίκτυα υπολογιστών 20 οργανισμών μεταξύ αυτών κρατικές υπηρεσίες και αμυντικές εταιρίες της Ρωσίας.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) ανακοίνωσε ότι

Χαλέπι: Οι επτά διάδρομοι σωτηρίας που άνοιξαν οι Ρώσοι

Τέσσερις ανθρωπιστικούς διαδρόμους άνοιξε ο ρωσικός στρατός σύμφωνα με ανακοίνωσή του στο Χαλέπι, εκτός από τους άλλους τρεις που ήδη υπάρχουν και έτσι επετράπη σε 169 αμάχους να αποχωρήσουν από τη δοκιμαζόμενη πόλη, ενώ 69 μαχητές παραδόθηκαν.

Πέντε πύρινα μέτωπα σε Εύβοια, Αττική, Μάνη και Ναύπλιο Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες

Τέσσερα πύρινα μέτωπα βρίσκονται σε εξέλιξη σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Τις μεγαλύτερες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει η πυρκαγιά στην περιοχή Φαράκλα της Βόρειας Εύβοιας, με αποτέλεσμα να ενισχυθούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο. Όπως τόνισε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον, δεν υπάρχει κίνδυνος από τη φωτιά για κατοικημένες περιοχές.

Η φωτιά στην Εύβοια έφτασε μέχρι τη θάλασσα Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς τη Λίμνη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι στην περιοχή Φαράκλα της Βόρειας Εύβοιας και αυτή την ώρα κατευθύνεται προς την κωμόπολη της Λίμνης. Οι φλόγες έχουν κάνει στάχτη χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους, ενώ εκκενώθηκαν για προληπτικούς λόγους ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται «πάνω» στην θάλασσα και η Μονή Γαλατάκη.

ΗΠΑ: Προβάδισμα 6% της Κλίντον έναντι του Τραμπ

Προβάδισμα 6 μονάδων επί του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου της Ντόναλντ Τραμπ διατηρεί η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του πρακτορείου Reuters δημοσιεύτηκε μία ημέρα αφότου η Αμερικανίδα πρώην ΥΠΕΞ αποδέχθηκε επίσημα το χρίσμα του κόμματός της.

Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στην Καλιφόρνια

Mάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν σήμερα οι πυροσβεστικές δυνάμεις με στόχο να θέσουν υπό έλεγχο τις φονική πυρκαγιά κοντά στη δημοφιλή ακτή Μπιγκ Σερ, η οποία έχει κάψει περισσότερα από 40 σπίτια, έχει αναγκάσει εκατοντάδες κατοίκους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και έχει οδηγήσει στο κλείσιμο δημοφιλών πάρκων μεσούσης της περιόδου των διακοπών.

Αερόστατο με 16 άτομα συνετρίβη σε λιβάδι στο Τέξας

Ένα αερόστατο στο οποίο επέβαιναν τουλάχιστον 16 άνθρωποι κατέπεσε σε περιοχή της πόλης Λόκχαρτ στο κεντρικό Τέξας, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο KVUE και άλλα αμερικανικά μμε.

Συρία- Η φρίκη του πολέμου σε 20 φωτογραφίες

Πέντε χρόνια από το ξέσπασμα του εμφυλίου πολέμου της Συρίας και οι καταστροφές που έχει υποστεί η χώρα σε ανθρώπινο δυναμικό και σε υποδομές είναι ανυπολόγιστες. Η πόλη που έχει αποτελέσει πεδίο σκληρών μαχών περισσότερο από κάθε άλλη είναι το ιστορικό Χαλέπι, με αποτέλεσμα να έχει καταστραφεί σχεδόν ολοκληρωτικά και χιλιάδες κάτοικοι να έχουν πεθάνει ή μεταναστεύει.

Το εντυπωσιακό χαμογελαστό ηφαίστειο της Χαβάης

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες που έρχονται από το ηφαίστειο Κιλαουέα της Χαβάης, το οποίο φαίνεται πως «ξύπνησε» με… καλή διάθεση.
Στις εικόνες που καταγράφηκαν από ελικόπτερο φαίνεται το «χαμογελαστό» ηφαίστειο, ενώ σε άλλες αποτυπώνεται η λάβα, η οποία φτάνει στον ωκεανό.

Οι εντυπώσεις μας για την ΑΕΚ της Γαλλίας

Η ολική επαναφορά της ΑΕΚ  ξεκίνησε με την κατάκτηση του κυπέλλου τον περασμένο Μάιο και δείχνει να έχει συνέχεια και στην Ευρώπη με το 0-0 στο Σεντ-Ετιέν.
Ελπιδοφόρο και συνάμα περίεργο το τελικό αποτέλεσμα για την ρεβάνς ένα παιχνίδι που μπορεί κανείς να βγάλει κάποια μελλοντικά συμπεράσματα για την ΑΕΚ. Ένα αποτέλεσμα που έδωσε χαρά στον κόσμο της ομάδας από μια ομάδα

Αλ. Τσίπρας: Έργο υποδομής με ιδιοκτήτη τον λαό, το νέο αεροδρόμιο της Πάρου

Αυτό το έργο έχει μόνο ιδιοκτήτη τον λαό του νησιού, δεν ανήκει σε καμία κυβέρνηση και καμία εξουσία, τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, και γνωστοποίησε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει στον ανασχεδιασμό των ακτοπλοϊκών γραμμών στο σύνολο της νησιωτικής χώρας.

Ο Μπόρις Τζόνσον στην Ελλάδα για διακοπές

Ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας και πρώην δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον έφτασε την Παρασκευή στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" μαζί με τα δύο παιδιά του.

Παρά τις δηλώσεις του υπέρ του Grexit ο Τζόνσον δεν αντιστάθηκε στις διακοπές στην Ελλάδα. Φτάνοντας στο αεροδρόμιο αν και η φυσιογνωμία του είναι ιδιαίτερα γνωστή επιχείρησε να περάσει απαρατήρητος.