Σκοπελίτης και με τη… βούλα ο φημισμένος Γάλλος αρχιτέκτονας Μαρκ Ελντ

 

«Ζω στη Σκόπελο πάνω από 35 χρόνια και τίποτα δεν έχει καταφέρει να γκρεμίσει μέσα μου τα προτερήματα των ανθρώπων εδώ και ιδιαίτερα το πιο όμορφο και σπουδαίο απ’ αυτά, τη φιλοξενία, τόσο σπάνια σήμερα σε αυτόν τον κόσμο του αποκλεισμού και της απόρριψης του άλλου, του διαφορετικού». Μ’ αυτά τα λόγια, ο Marc Held (Μαρκ Ελντ), ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής και του ντιζάιν, περιγράφει τη σχέση του με τη μαγευτική πρωτεύουσα των Σποράδων, της οποίας αποτελεί πλέον -δικαιωματικά- επίτιμος δημότης.

«Έκλεισε» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με το Mega – Θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη

 

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και ήδη ο προγραμματισμός της ερχόμενης έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων. Το Mega σχεδιάζει το πρόγραμμα του για την ερχόμενη σεζόν και μια από τις εκπομπές που αναμένονται με αγωνία από τους τηλεθεατές είναι αυτή της Ελένης Μενεγάκη.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς βρέθηκε καλεσμένος στην Ιωάννα Μαλέσκου και την εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΙ και μεταξύ άλλων, μίλησε για τις ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό τοπίο.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το παιδικό κόκκινο ποδήλατό της από τη δεκαετία του 1970 δημοπρατείται

 

Ένα κόκκινο ποδήλατο με το οποίο έπαιζε η πριγκίπισσα Νταϊάνα στο οικογενειακό της κτήμα κατά τη δεκαετία του 1970, όταν ήταν παιδί, δημοπρατείται.

Η τιμή του ποδηλάτου μάρκας Raleigh Chopper να είναι μεταξύ είκοσι και τριάντα χιλιάδων λιρών, σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών East Bristol Auctions.

Το ποδήλατο αρχικά δημοπρατήθηκε από τον Λόρδο και τη Λαίδη Σπένσερ και αγοράστηκε από την οικονόμο της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Maudie Pendrey.

Ντέμι Μουρ: Με μαύρο μπικίνι λίγο πριν βουτήξει στα νερά του Αιγαίου

 

Tις διακοπές της στην Ελλάδα συνεχίζει η Ντέμι Μουρ και φωτογραφήθηκε ξανά λίγο πριν βουτήξει στα καταγάλανα νερά των νησιών της χώρας μας.

Η ηθοποιός ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία φαίνεται να φορά ένα μαύρο μπικίνι και να ποζάρει μπροστά στη θάλασσα. «Μία ακόμα μέρα στον παράδεισο», έγραψε στο caption.

Η ηθοποιός κάνει από τις αρχές του Ιούλη διακοπές στο Αιγαίο με την κόρη της, Ρούμερ.

Η Χριστίνα Ανδρεάδου εξηγεί πώς από το GNTM βρέθηκε στον κόσμο του πορνό

 

Η Χριστίνα Ανδρεάδου συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model.

Η πορεία όμως στο διαγωνισμό του Star ήταν σύντομη, καθώς, όπως τονίζει η ίδια, ο Άγγελος Μπράτης δεν την ήθελε εκεί.

«Με κόψανε. Το περίμενα. Ήταν αναμενόμενο γιατί βασικά από την αρχή ένας από τους κριτές, ο κ. Μπράτης, δε με ήθελε πάρα πολύ. Το περίμενα ότι κάποια στιγμή θα με κόψει. Ο κ. Σκουλός ήταν αυτός που έδωσε την πάσα στους υπόλοιπους για να με περάσουν και έτσι πέρασα μέχρι την τελική φάση, να μπούμε στο σπίτι» εξήγησε η Χριστίνα Ανδρεάδου.

Monica Bellucci: Η εντυπωσιακή εμφάνιση σε δείπνο της Brigitte Macron στο Μέγαρο των Ηλυσίων

 

Η Brigitte Macron, σύζυγος του γάλλου προέδρου Emmanuel Macron, με αφορμή την επίσημη επίσκεψη του ιταλού Προέδρου Sergio Mattarella στη Γαλλία, υποδέχτηκε στο Μέγαρο των Ηλυσίων τη Monica Bellucci και την Carole Bouquet.

H Brigitte Macron καλωσόρισε τις δύο γυναίκες με ένα λευκό φόρεμα σε ίσια γραμμή.



Η εμφάνιση της Sharon Stone στις Κάννες ήταν βγαλμένη από παραμύθι

 

Μια εμφάνιση βγαλμένη από παραμύθι έκανε η Sharon Stone στο κόκκινο χαλί των Καννών για την προβολή της ταινίας, «L'histoire de ma femme».

Η ηθοποιός θα μπορούσε να πει κανείς πως έμοιαζε με ηρωίδα των παραμυθιών της Disney μέσα στην ονειρική δημιουργία του οίκου Dolce & Gabbana

Το πληθωρικό γαλάζιο φόρεμα της ηθοποιού ήταν από τη συλλογή Alta Moda που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 στη Φλωρεντία.

Nicolas Cage: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με την κατά 31 χρόνια νεότερη σύζυγό του

 

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την κατά 31 χρόνια νεότερη σύζυγό του, Riko Shibata έκανε ο Nicolas Cage, στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του, «Pig».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2020 στην Ιαπωνία από όπου κατάγεται η Shibata και παντρεύτηκαν στις 16 Φεβρουαρίου 2021 σε μια μικρή τελετή στο Λας Βέγκας. Μετά τον γάμο το ζευγάρι έκανε μια δεξίωση στην οποία παραβρέθηκε και η πρώην σύζυγός του Cage, Alice, με τον γιο τους Kal.

Κοινή χρήση 2 Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Είμαστε όλοι μέλη παγκόσμιου πειράματος, δεν υπάρχει ανοσία της αγέλης!»

 

Μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε πριν από μερικές ώρες η Βίκυ Χατζηβασιλείου θέλοντας να καταθέσει τη δική της άποψη για τον κορωνοϊό.

«”Φαίνεται πως με τον συγκεκριμένο ιό η ανοσία της αγέλης δεν σημαίνει αυτό που είχαμε στο μυαλό μας. Με κάποιους ιούς, όπως π.χ. με την ανεμοβλογιά, εάν κολλήσεις μία φορά, αυτό ήταν. Πάει και τελείωσε. Δεν θα την ξανακολλήσεις στο υπόλοιπο της ζωής σου. Από την άλλη, υπάρχουν ασθένειες όπως η γρίπη. Οι άνθρωποι κολλούν και ξανακολλούν διότι υπάρχει ένας συνδυασμός μεταξύ της ανοσίας και των συνεχών παραλλαγών και μεταλλάξεων του ιού που είναι συνεχώς εκεί έξω.

Το παράπονο του Ντέμη Νικολαΐδη: «Αφού δεν βρισκόμαστε ποτέ τι να κάνω…»

 

Σαν «βόμβα» έσκασε το πρωί της Πέμπτης η ανακοίνωση του διαζυγίου της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη μετά από 18 χρόνια γάμου. 

Οι δυο τους μιλούσαν σπάνια δημόσια για την προσωπική τους ζωή, ωστόσο πριν από πέντε χρόνια είχαν μια μικρή κοινή συνύπαρξη στο ραδιόφωνο και συγκεκριμένα στην εκπομπή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στο Sport Fm. 


Ναταλία Γερμανού: Το αφοπλιστικό σχόλιο για το διαζύγιο Βανδή-Νικολαΐδη

 

Η Δέσποινη Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή και η είδηση έγινε γνωστή μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», έγραφε επίσημη ανακοίνωση.

Το video με τον Justin Bieber που φωνάζει στη Hailey Baldwin που προκάλεσε αντιδράσεις

 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που απεικονίζει τον Justin Bieber να φωνάζει στη σύζυγό του, Hailey Baldwin, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στο Twitter.

Η διάσημη καλλονή και ο τραγουδιστής που πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν στα ελληνικά νησιά για ολιγοήμερες διακοπές το περασμένο σαββατοκύριακο πήγαν στο Las Vegas για μια συναυλία του Bieber.

Διαγωνισμός με… σκιές για το Μάτι! 6.000.000 ευρώ για μια μελέτη!

 

Με διαδικασίες fast track, το ΤΕΕ ετοίμασε την πρόσκληση, αποσφράγισε και ενέκρινε τη μία και μοναδική προσφορά

Πολλά ερωτήματα εγείρει ο τρόπος που διενεργήθηκε από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος ο διαγωνισμός για το δεύτερο στάδιο Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου στο Μάτι. Με διαδικασίες fast track, και χωρίς να το πάρει κανείς είδηση, το ΤΕΕ ετοίμασε την πρόσκληση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, αποσφράγισε τη μία και μοναδική προσφορά και την ενέκρινε με συνοπτικές διαδικασίες. Και δεν μιλάμε για διαγωνισμό λίγων χιλιάδων ευρώ, αλλά άνω των 6.000.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Σοκ! Στη Θεσσαλονίκη πίνουν νερό από σωλήνες αμιάντου!

 

Το θέμα ανέδειξε ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική», Γιάννης Κουριαννίδης


Η Εταιρεία Ύδρευσης στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιεί για την παροχή νερού σωλήνες αμιάντου! Το θέμα ανέδειξε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (12 Ιουλίου) ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική», Γιάννης Κουριαννίδης, και προφανώς δεν αφορά μόνο τον Δήμο Θεσσαλονίκης, αλλά το σύνολο του πολεοδομικού συγκροτήματος.