Νέο album και περιοδεία για τους Black Sabbath

Το διάσημο βρετανικό συγκρότημα των Black Sabbath ανακοίνωσε την Παρασκευή πως επανενώνεται για τη δημιουργία νέου album ενώ θα πραγματοποιήσει και παγκόσμια περιοδεία το 2012.
Τα τέσσερα αρχικά μέλη του γκρουπ, Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler και Bill Ward, ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για το πρώτο τους album μετά από 33 χρόνια. Ακόμη, ανακοίνωσαν πως θα λάβουν μέρος στο φεστιβάλ Download στην Βρετανία τον Ιούνιο του 2012, και έπειτα θα ξεκινήσουν την παγκόσμια περιοδεία τους.
Οι Black Sabbath πρόσθεσαν δε ότι το νέο τους album θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του ερχόμενου έτους. Ο Ozzy Osbourne σε δηλώσεις του πρόσθεσε πως ήταν καιρός να ενωθούν ξανά τα μέλη του γκρουπ, ενώ πρόσθεσε πως για κάποιο μαγικό λόγο, οι τέσσερις τους αυτή τη φορά έχουν γράψει εφτά ή οκτώ τραγούδια. 
Το τελευταίο album των Black Sabbath με πρωτότυπο υλικό κυκλοφόρησε το 1978, με τον..

Κυκλοφοριακό πανδαιμόνιο προκάλεσε η Britney Spears

Μια συναυλία sold out της Britney Spears στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Αμπού Ντάμπι, προκάλεσε κυκλοφοριακό πανδαιμόνιο.
Η συναυλία που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του φετινού grand prix της Formula 1 συγκέντρωσε περισσότερους από 15.000 ανθρώπους από τα ΗΑΕ και γειτονικές χώρες, δήλωσαν στο Γερμανικό Πρακτορείο οι διοργανωτές της..

Rihanna: Οι «καυτές» σκηνές του νέου της clip

Το τραγούδι έχει ακουστεί αρκετό καιρό τώρα αλλά δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία. Βέβαια, είχαμε κρατήσει επιφυλάξεις μέχρι να βγει το οπτικό κομμάτι του τραγουδιού και μάλλον πράξαμε ορθώς. Το video clip που παρακολουθήσαμε μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Ο συμπρωταγωνιστής της Riri, είναι ο τωρινός σύντροφος της και στη ζωή, Dudley O'Shaughnessy. Για την ακρίβεια, μετά τα γυρίσματα του..

Talk that talk”: το ολοκαίνουργιο ντουέτο της Rihanna με τον Jay-Z!

Διέρρευσε ακόμη ένα τραγούδι μέσα από το δίσκο "Talk that talk" της Rihanna, που κυκλοφορεί στις 18 του Νοέμβρη.
Πρόκειται για τη συνεργασία της με το γνωστό ράπερ Jay-Z, για το τραγούδι "Talk that talk", το οποίο και χάρισε τον τίτλο στο εν λόγω album. Πάντως, αν κρίνουμε από τις..

Την παραίτηση του Ασαντ ζητεί ο βασιλιάς Αμπντάλα

Την άμεση παραίτηση του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ ζητεί, μέσω συνέντευξής του στο BBC, ο βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας. «Αν ο Μπασάρ (αλ Ασαντ) ενδιαφερόταν για τη χώρα του, θα έπρεπε να παραιτηθεί», δήλωσε.
Ο βασιλιάς Αμπντάλα υποστηρίζει επίσης πως ο Σύρος πρόεδρος θα πρέπει να θέσει τις βάσεις για ένα νέο πολιτικό διάλογο προτού αποτραβηχτεί..

'Αρση του αποκλεισμού της Γάζας υπόσχεται ο ΥΠΕΞ Λίμπερμαν

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ 'Αβιγκντορ Λίμπερμαν δήλωσε σήμερα ότι είναι έτοιμος για την άρση του αποκλεισμού της Λωρίδας της Γάζας, αν η Γαλλία στείλει τη γαλλική Λεγεώνα των Ξένων..

Ισραηλινό UAV στα δίχτυα Τούρκων… ψαράδων

Ένα ισραηλινό μη επανδρωμένο κατασκοπευτικό αεροσκάφος τύπου Heron «ψάρεψαν» Τούρκοι αλιείς στα ανοικτά των Αδάνων.

Tην είδηση δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα «Yeni Safak» με τίτλο «Τι γυρεύει εδώ ισραηλινό Heron;». Αναφέρει συγκεκριμένα ότι αποκαλύφθηκε πως έπεσε στη θάλασσα στα ανοικτά των Αδάνων μη επανδρωμένο αεροσκάφος του Ισραήλ, στο οποίο η Τουρκία είχε κλείσει τον εναέριό της χώρο μετά το αιματηρό επεισόδιο που είχε γίνει στο Mavi Marmara..

Ελληνικά F-16 σε άσκηση στο Ισραήλ

Πετάει για το Ισραήλ η 337Μ στις 13 Νοεμβρίου, όπου και θα συμμετάσχει σε κοινές ασκήσεις υψηλών απαιτήσεων με πιλότους εκπαιδευτές της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας στην..

«Η Ελλάδα πρέπει να βρει νέες πηγές ορυκτού πλούτου»

Η οικονομική κρίση καθιστά αναγκαίο η Ελλάδα, μεταξύ άλλων, να ψάξει και να βρει νέες πηγές ορυκτού πλούτου τόνισε ο υφυπουργός ΠΕΚΑ Γ.Μανιάτης κατά την ομιλία του στο πλαίσιο διημερίδας με θέμα το μέλλον της θαλάσσιας έρευνας στην Ελλάδα κατά την επόμενη εικοσαετία, η οποία διοργανώνεται από το το Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) και η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα στο Ίδρυμα Ευγενίδου, με τη συμμετοχή ερευνητών και επιστημόνων από..

Αμετάβλητη η πολιτική της Αυστραλίας για ονομασία ΠΓΔΜ και Κυπριακό

«Η θέση της Αυστραλίας παραμένει αμετάβλητη όσον αφορά το θέμα της ονομασίας της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας. Την αναγνωρίζει μόνο με το όνομα FYROM και η πολιτική αυτή δεν πρόκειται να μεταβληθεί έως ότου οι δυο χώρες, Ελλάδα και ΠΓΔΜ βρουν μια κοινά αποδεκτή λύση στο θέμα της ονομασίας».

    Αυτό δήλωσε ο Αυστραλός υπουργός Εξωτερικών Κέβιν Ραντ, ερωτηθείς σχετικά, σε φόρουμ που οργάνωσε στην Αδελαΐδα ο..

Πιο σέξι από ποτέ Το... κούνησε για τα καλά η Jennifer Lopez στο Λας Βέγκας

Ντυμένη στα κόκκινα ανέβηκε στη σκηνή του iHeart Music Festival στο Λας Βέγκας η Jennifer Lopez. Σε απίστευτα καλή διάθεση και πιο σέξι από ποτέ η JLo ήταν μόλις ένα από τα πολλά μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής που τραγούδησαν μπροστά σε χιλιάδες κόσμο.

Παρόλα αυτά, κατάφερε με ευκολία να κλέψει την παράσταση χάρη στο συγκλονιστικό λίκνισμα των γοφών της και την αποκαλυπτική της εμφάνιση μέσα σε ένα κόκκινο..

Μόνο για χωρισμένη δε φαίνεται η Jennifer Lopez

Με την ψυχή της το διασκέδασε η Jennifer Lopez μετά τη συναυλία της στο iHeart Musice Festival, όπου ξετρέλανε τους πάντες. Το τι..

Ο καυτός χορευτής και η Jennifer Lopez

Οι πρώτες φήμες ότι η Jennifer Lopez μετά το χωρισμό της με τον Marc Anthony έβγαινε με τον Bradley Cooper φαίνεται  πως δεν..

H υπερβολική άνεση πρόδωσε τον «αγνώριστο» Μάκη Ψωμιάδη

Ζούσε μόλις 300 μέτρα από την ελληνική πρεσβεία και κυκλοφορούσε χωρίς προφυλάξεις, αφού φέρεται να είχε εξασφαλίσει τις "πλάτες" κυκλώματος με προσβάσεις ακόμα και στον κυβερνητικό μηχανισμό της ΠΓΔΜ..

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ Νόμιμο το «γυμνό» με συναίνεση

Δεν αντιβαίνει στον νόμο η δημοσίευση φωτογραφιών, ακόμα και όταν απεικονίζουν ημίγυμνο ή γυμνό ένα πρόσωπο, εφόσον προκύπτει ότι αυτό έχει δώσει έστω και έμμεσα τη συγκατάθεσή του και δεν έχει διαφωνήσει έγκαιρα με τη δημοσίευση.

Νόμιμο το «γυμνό» με συναίνεση
Δεν αντιβαίνει στον νόμο η δημοσίευση φωτογραφιών, ακόμα και.. όταν απεικονίζουν ημίγυμνο ή γυμνό ένα πρόσωπο, εφόσον

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ 1932-33 Κυβερνήσεις και κόμματα σε συνθήκες χρεοκοπίας

Οι Ελευθέριος Βενιζέλος και Παναγής Τσαλ­δά­ρης αδυνατούν, για κομμα­τικούς λόγους, να συμφωνή­σουν σε κυβερνητικά σχή­μα­τα συνεργασίας ή οικουμενική

Ο Βενιζέλος σε προεκλογική συγκέντρωση το 1933. Ηταν η περίοδος που είχε «γαντζωθεί» στην εξουσία...
Ο Βενιζέλος σε προεκλογική συγκέντρωση το 1933. Ηταν η περίοδος που είχε «γαντζωθεί» στην εξουσία...


Η ανάγκη για σχηματισμό κυβέρνησης ανάγκης, σωτηρίας,..