Διακοπές στην Ισπανία για την Eva Longoria

Το γυμνασμένο και μαυρισμένο της κορμί μας έδειξε η Λατίνα ηθοποιός
Το γυμνασμένο και μαυρισμένο της κορμί μας έδειξε η Λατίνα ηθοποιός Eva Longoria κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Μαρμπέλα της Ισπανίας.

Η Elisabetta Canalis διαφημίζει τo σέξι κορμί της στο Instagram

Φορώντας ένα μικροσκοπικό, λεοπάρ μπικίνι η 34χρονη έκανε βουτιές σε πισίνα ενός φίλου της στο Μπελ ΕρΗ Elisabetta Canalis είναι περήφανη για το γυμνασμένο της κορμί και μας το δείχνει όσο πιο συχνά μπορεί, ακόμη και μέσα από τον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram.

Aνανέωσε με τον ANT1 και η Μαρία Μπεκατώρου!

Η παρουσιάστρια θα έχει διπλό πόστο στο κανάλι - «...Ο ΑΝΤ1 επεκτείνει την συνεργασία του με την Μαρία Μπεκατώρου η οποία θα βρίσκεται και την νέα τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι»
Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής - βόμβα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και τη μεταγραφή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ένα νέο όνομα προστέθηκε στη λίστα των ονομάτων που συγκεντρώνει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο ΑΝΤ1 στο δυναμικό του.

Καναδάς: Δείτε τα αδελφάκια να παίζουν με τα φίδια πριν τα πνίξει ο πύθωνας


Μαζί με τον γείτονά τους και γιό του ιδιοκτήτη του φιδιού...
Η τραγική ιστορία του πύθωνα που έπνιξε τα δύο αδερφάκια από στον Καναδά συγκλονίζει και εγείρει ερωτήματα σχετικά με το ποιος ευθύνεται για τον θάνατό τους.

Ο Ομπάμα ακύρωσε τη συνάντηση με τον Πούτιν στη Μόσχα

Επειτα από την παροχή πολιτικού ασύλου στον Εντουαρντ Σνόουντεν- «Απογοητευμένη» η Μόσχα
Ο Μπαράκ Ομπάμα ακύρωσε τη συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν που είχε προγραμματιστεί γαι το φθινόπωρο, έπειτα από την παροχή πολιτικού ασύλου της από την χώρα στον Εντουαρντ Σνόουντεν.

Λαμία απολογισμός από το σεισμό: Τουλάχιστον 300 σπίτια έχουν υποστεί ζημιές

Στα χωριά της Αμφίκλειας αλλά και στο Ρεγγίνι των Καμένων Βούρλων, έχουν προκληθεί οι σημαντικότερες ζημιές

Συνεχίζουν να μετρούν τις πληγές που άφησε πίσω του ο Εγκέλαδος οι κάτοικοι αρκετών χωριών της Φθιώτιδας. Μέχρι αργά το απόγευμα η γη συνέχιζε να τρέμει συνεχώς στα χωριά της Αμφίκλειας αλλά και στο Ρεγγίνι των Καμένων Βούρλων, όπου έχουν προκληθεί σημαντικές ζημιές.

Προς κατοικημένες περιοχές κατευθύνεται η φωτιά στην Ερμιόνη

Στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 10 οχήματα,10 άτομα πεζοπόρο, δύο αεροσκάφη και δύο πετζετέλ
Προς τους οικισμούς Αγία Κατερίνη, Ακτή Υδρας και Πλέπι κατευθύνεται, λόγων των ισχυρών ανέμων, η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή Πηγάδια στην Αργολίδα. Η φωτιά ξέσπασε μέσα σε πλαγιά καίγοντας ελαιώνες και πουρνάρια.

EΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ 15 εκατ. ευρώ για «πράσινα δώματα σε δημόσια κτίρια»

Με περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ), επιχορηγούνται φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και του δημοσίου για τη δημιουργία πράσινου σε ταράτσες δημόσιων κτιρίων, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής,

ΥΠ. ΑΓΡΟΤ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Πρόγραμμα 100 εκατ. ευρώ για νέους αγρότες

Πρόγραμμα 100 εκατ ευρώ για νέους αγρότες έχει προωθήσει στην ΕΕ το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και αναμένει την έγκριση του, όπως δηλώνει στον "Τύπο της Κυριακής" ο αναπληρωτής υπουργός Μαξ. Χαρακόπουλος.

Ποια είναι τα 120 επαγγέλματα χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ για εξαγωγές

Χρηματοδοτικές ενισχύσεις για 120 επιχειρηματικές και επαγγελματικές δραστηριότητες φέρνει νέο κοινοτικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, που διαχειρίζεται το υπουργείο Ανάπτυξης.
Σκοπός είναι η επιδότηση δράσεων μικρομεσαίων επιχειρήσεων για να κάνουν εξαγωγές.

ΝΒΑ: Μπασκετική πανδαισία με 1230 παιχνίδια στην κανονική περίοδο!

Χιτ-Μπουλς και Λέικερς-Κλίπερς περιλαμβάνει η πρεμιέρα του ΝΒΑ, στις 29 Οκτωβρίου. Πρώτη με Νικς οι Μπακς του Αντετοκούνμπο
Το NBA ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα για τη σεζόν 2013-14, σεζόν που περιλαμβάνει λίγο πολύ... 1.230 παιχνίδια στην κανονική περίοδο! Συνολικά τα 239 από τα 1.230 παιχνίδια που θα διεξαχθούν συνολικά στην κανονική περίοδο θα μεταδοθούν παναμερικανικά μέσω των τριών τηλεοπτικών δικτύων που έχουν τα δικαιώματα (ESPN, ABC, TNT συν το NBA TV).

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ Μπεργκ: «Όλη η Ευρώπη ξέρει τον Παναθηναϊκό»

Αισιόδοξοι για μια καλή σεζόν για τον Παναθηναϊκό, παρουσιάστηκαν τα νέα αποκτήματα της ομάδας, Μπεργκ, Νάνο, Κουτρουμπής, Αμπεΐντ, Σίντελφελντ, Καρέλης και Μέντες, κατά την επίσημη παρουσίασή τους το μεσημέρι της Τετάρτης (7/8).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι παίκτες κατά την επίσημη παρουσίασή τους:

Τη νίκη θα επιδιώξει ο ΠΑΟΚ στην έδρα της Μέταλιστ

Τη νίκη με την οποία θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League θα επιδιώξει ο ΠΑΟΚ στην έδρα της Μέταλιστ
Εξαιρετικά δύσκολη είναι η αποστολή του ΠΑΟΚ για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Μέταλιστ για τα πλέι οφ του Champions League (20:00, OTE Sport 3, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ολυμπιακός-Άντερλεχτ: Η ώρα των... αστεριών!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί σήμερα τους πρωταθλητές Βελγίου στις 21:00 (Novasports1) με τον Μίτσελ να βάζει στον αγωνιστικό χώρο όλα τα νέα αστέρια των «ερυθρολεύκων». Σαβιόλα, Βάις, Κάμπελ, Τσόρι, Μετζανί, Ρομπέρτο, Σαλίνο
Μετά από έξι φιλικά στο εξωτερικό ήρθε η ώρα το «Γ. Καραϊσκάκης» ν' ανοίξει τις πύλες του για πρώτη φορά φέτος.

Μάικ Μπατίστ: «Επέστρεψα στο σπίτι μου»!

Ο Μάικ Μπατίστ είναι κι επίσημα ξανά παίκτης του Παναθηναϊκού. «Πουθενά δεν νιώθεις σαν το σπίτι σου», δήλωσε ο 36χρονος άσος. «Σαν να μην έλειψε ποτέ», είπε ο Δ. Γιαννακόπουλος
Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός.

Θερμό επεισόδιο ΣΥΡΙΖΑ με ΠΑΣΟΚ για τα «ομόλογα ειδικού σκοπού»

Τι διευκρινίζει η Κουμουνδούρου
Οξύνονται οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ, καθώς η αντιπαράθεση των δύο κομμάτων γίνεται σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, συντηρώντας ένα τεταμένο κλίμα στις σχέσεις του. Η Κουμουνδούρου απαντά με ένα ιδιαίτερα επικριτικό και επιθετικό άτυπο ενημερωτικό σημείωμα στα όσα είχε υποστηρίξει το ΠΑΣΟΚ για την πρόταση του Γιάννη Δραγασάκη, περί έκδοσης ειδικών ομολόγων. Την ιδέα αυτή το ΠΑΣΟΚ την θεώρησε ως «άσκηση προετοιμασίας για το πέρασμα σε εθνικό νόμισμα».

Naomi Campbell: Από τη Μύκονο στην Ισπανία!

Η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας περιφέρει το κορμί της σε όλες της παραλίες του κόσμου…
Εδώ και πόσο καιρό (ούτε και εκείνη θυμάται πόσο), η Naomi Campbell βρίσκεται σε διακοπές με τις φίλες της - και τους σωματοφύλακές της φυσικά – σε μία προσπάθεια να ξεπεράσει το χωρισμό της από το Ρώσο μεγιστάνα, Vladimir Doronin, από τον οποίο χώρισε εδώ και τρεις περίπου μήνες.

Ο Di Caprio δεν παίρνει τα «μάτια» του από το νέο του αμόρε

Με ένα ζευγάρι κυάλια ο ηθοποιός εθεάθη να... απολαμβάνει τη θέα του κορμιού της νέας του αγαπημένης Ο Leonardo DiCaprio είναι full in love με το 21χρονο μοντέλο, Toni Garm. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι στην Ίμπιζα σε τρυφερά ενσταντανέ σε ένα σκάφος!

Χρήστος Χολίδης: «Χωρίσαμε με τη Δούκισσα»

Δηλώνει και πάλι εργένης
Επιβεβαίωσε το χωρισμό του με τη Δούκισσα Νομικού, μέσα από την πιο πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Χρήστος Χολίδης, ενώ μίλησε και για το πώς χειρίζεται τη δημοσιότητα.

«Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου»

«Μια μακροχρόνια συνεργασία φθάνει σήμερα στο τέλος της» έγραψε το Mega, την ώρα που το κανάλι του Αμαρουσίου τον καλωσόριζε στο δυναμικό του
Νέα σελίδα στην καριέρα του φαίνεται ότι αποφάσισε να γράψει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μετά από δέκα χρόνια στο MEGA, πήρε μεταγραφή στον ΑΝΤ1.

Συνέλαβαν την «Ναζλί» και τον «Εζέλ» για χρήση ναρκωτικών

Ανάμεσά τους οι Κενάν Ιμιρζαλίογλου, Ενγκίν Αλτάν Ντουζγιατάν, Νεχίρ Ερντογάν, Ιλκέρ Ακσούμ, Ερσίν Κορκούτ, Σαρπ Απάκ και Γκιζέμ Καρατζά

Μεγάλη επιχείρηση κατά των ναρκωτικών πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Τουρκία. Συνολικά, συνελήφθησαν 48 άτομα, εκ των οποίων οι 26 συλλήψεις αφορούν σε ηθοποιούς -που είναι γνωστοί και στο ελληνικό κοινό μέσα από την προβολή τουρκικών σίριαλ- αλλά και σε τραγουδιστές της γειτονικής χώρας.

Όλο το επιτελείο του Ομπάμα στη συνάντηση με τον Σαμαρά

Παρόντες στις συζητήσεις για τα θέματα οικονομίας και ενέργειας θα είναι ο υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιου, η σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Σούζαν Ράις, και η οικονομική σύμβουλος Καρολάιν Άτκινσον-Το απόγευμα, ώρα Ελλάδος, ο πρωθυπουργός θα έχει «κλειστή» συνάντηση με το επιτελείο της εφημερίδας «Ουάσιγκτον Ποστ» που προχθές πέρασε στα χέρια του Τζεφ Μπέζος

RussiaToday-Video-News-World:Kenyan capital.Massive fire engulfs Nairobi intl airport forcing closure

Passengers are being evacuated as emergency crews, reportedly low on water supplies, battle to contain a massive fire that has broken out at the international airport in the Kenyan capital.

WSJDigitalNetwork-Video-News:Alex Rodriguez Suspended Through 2014 | A-Rod Suspension

Major League Baseball suspended New York Yankees star Alex Rodriguez in connection with a performance-enhancing drug probe. Twelve others were suspended for 50 games each. Ben Cohen joins The News Hub with details

Eλλάδα Ειδήσεις-ΕΡΤ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ 2100 06/08/2013

..