Τσίπρας κατά Σουλτς: Μήπως ξέχασε την εισβολή στη Γιουγκοσλαβία και την Κύπρο;

Με αφορμή τις εξελίξεις στην Κριμαία - Οι δηλώσεις του κ. Σούλτς παραπέμπουν στο σκοτάδι του Ψυχρού Πολέμου, τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την έκπληξή του για τις δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, που έκανε την Πέμπτη, για τις εξελίξεις στην Κριμαία, αλλά και την ανησυχία του για τις διεθνείς εξελίξεις και τη στάση της Γερμανίας.

Το πρώτο global instagram meeting στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Αν το πάθος σας είναι η φωτογραφία και είστε λάτρεις των social media τότε αυτό το event δεν πρέπει να το χάσετε!
Η @Global_Family σε συνεργασία με τις ελληνικές σελίδες: @gf_greece @greekchallenge @gr_events @ig_greece @team_greece @wu_greece παρουσιάζουν το “Spirit of Greece Instameet" (GrSpirit σε συντομία), όπου η Ανατολή συναντά τη Δύση!!

Time: Οι ελληνικές start ups μπορούν να γίνουν παγκόσμιο success story!

«Ετσι θα σταματήσει η διαρροή ελληνικών εγκεφάλων στο εξωτερικό» - Αφιέρωμα του περιοδικού στις start up επιχειρήσεις νέων ανθρώπων και στο πώς αυτές μπορούν να αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης

SYM MAXSYM 600i ABS: ΕΡΧΕΤΑΙ, ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΗ

Με την τιμή αυτή το Maxsym 600i ABS γίνεται το φθηνότερο maxi scooter της αγοράς, συναγωνιζόμενο όχι μόνο 400άρια, αλλά ακόμα και 300άρια του ανταγωνισμού. Με κινητήρα 565 κυβικών, που έχει προέλθει από την αύξηση της διαμέτρου του κυλίνδρου και διαφορετικού στροφάλου σε σχέση με το γνωστό Maxsym 400i.

Έφτασε στην Ελλάδα το νέο Yamaha XMAX 250

Με την εμφάνιση του ΧΜΑΧ 400 και διαστάσεις maxi scooter, έφτασε στην Ελλάδα το νέο Yamaha XMAX 250

Η μίνι έκθεση με τον τίτλο River West θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Μαρτίου και οι επισκέπτες θα μπορούν εκτός από το ΧΜΑΧ 250 να δουν το – εντυπωσιακής βαφής και φινιρίσματος – νέο Yamaha TMAX 530 BronzeΜax, αλλά και το νέο τετράχρονο σπορ Aerox 50 με τετράχρονο κινητήρα.

Έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην Ελλάδα, το καινούργιο Suzuki Burgman 650, του 2014

Στον εκθεσιακό χώρο του αθηναϊκού εμπορικού κέντρου River West – για την εκδήλωση “Ride West”, που σαν σκοπό έχει να προβάλει τα σκούτερ και τις μοτοσυκλέτες – έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην Ελλάδα, το καινούργιο Suzuki Burgman 650, του 2014Στον ίδιο χώρο έγινε και η ανακοίνωση της τιμής, που θα είναι στα 10.995 ευρώ.

Τουρισμός Aπευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνας- Ερμπίλ πρωτεύουσας του ιρακινού Κουρδιστάν, από τις 17 Απριλίου

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του ελληνοαραβικού επιμελητηρίου καταγράφηκαν περίπου 200 ελληνικές εταιρείες που έχουν ενδιαφέρον ή δραστηριοποιούνται ήδη στην ευρύτερη περιοχή
Διπλό αναπτυξιακό μήνυμα στέλνει η απευθείας αεροπορική σύνδεση, δύο φορές την εβδομάδα, Αθήνας και Ερμπίλ, πρωτεύουσας του ιρακινού Κουρδιστάν, από τις 17 Απριλίου, με την ελληνική αεροπορική εταιρία Astra Airlines.

Τουρισμός «Απόδραση» με τραίνο και ποδήλατο στην Κερκίνη

Oι συμμετέχοντες, θα φορτώσουν τα ποδήλατα τους στο ειδικό βαγόνι – σκευοφόρο και στη συνέχεια θα επιβιβαστούν στην αμαξοστοιχία 600 που θα τους μεταφέρει στον προορισμό τους Σκοπός δεν είναι μονάχα η αναψυχή, αλλά και η ανάδειξη της σύμπραξης και ποδηλάτου, ως εναλλακτικών και οικολογικών μέσων μετακίνησης. Την Κυριακή 30 Μαρτίου,

Σάκης Ρουβάς: Στηρίζει τα παιδιά της “Ελπίδας”

Ο γνωστός καλλιτέχνης βρίσκεται με τον τρόπο του κοντά στα παιδιά που τον έχουν ανάγκη 
Στηρίζει το όραμα της “Ελπίδας” και το δείχνει εμπράκτως. Ο Σάκης Ρουβάς πρόσφατα βρέθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για αυτόν το σκοπό και ανέφερε: “Η συμμετοχή όλων μας μπορεί να δώσει ζωή και είναι στο χέρι μας να δώσουμε σε αυτό το εγχείρημα σάρκα και οστά.

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού: Μήνυμα από 2.500 παιδιά

Με σύνθημα, «Αγκαλιάζουμε την Ακρόπολη, Αγκαλιάζουμε τη Δημοκρατία, Αγκαλιάζουμε την Ανθρωπότητα» «Αγκαλιάζουμε την Ακρόπολη, Αγκαλιάζουμε τη Δημοκρατία, Αγκαλιάζουμε την Ανθρωπότητα». Με το σύνθημα αυτό 2.500 παιδιά, σχημάτισαν «ανθρώπινη αλυσίδα» γύρω από την Ακρόπολη, με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ρατσισμού.

Κατακραυγή από τα τουρκικά ΜΜΕ Ο Ερντογάν έκλεισε το Twitter στην Τουρκία!

«Θα το ξεριζώσω και δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι θα πει η διεθνής κοινότητα! Όλοι θα αντιληφθούν την ισχύ της τουρκικής δημοκρατίας» είχε προειδοποιήσει
Το όργανο εποπτείας των τηλεπικοινωνιών της Τουρκίας BTK ανακοίνωσε σήμερα ότι η πρόσβαση στο Twitter αποκλείσθηκε με δικαστικές αποφάσεις έπειτα από αγωγές πολιτών για παραβίαση της ιδιωτικότητας από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Με φιλέτα και σολωμούς στο πρωθυπουργικό αεροπλάνο για Βρυξέλλες........

Φιλέτα, μακαρονάδες για τους νηστεύοντες και σολωμός, ήταν μεταξύ άλλων οι επιλογές των επιβαινόντων στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος για Βρυξέλλες. Αυτό αποκαλύπτει η εφημερίδα Το Βήμα, που επισημαίνει την αλλαγή κλίματος, σε σχέση με το παρελθόν: από τα σαντουϊτσάκια και την «ξηρά τροφή» στα φιλέτα, η σημειολογία είναι σαφής.

H Eυρώπη... αγκαλιάζει το Μokka-Οι παραγγελίες έφθασαν τις 200.000 μονάδες-Το νέο Opel Mokka έχει κατακτήσει τις καρδιές των πελατών της.Vid-foto..

Η είσοδος της Opel στην κατηγορία των μικρών – αστικών – SUV έχει στεφθεί με επιτυχία, όπως μαρτυρούν οι αριθμοί. Η θυγατρική της General Motors ανακοίνωσε ότι οι παραγγελίες του Mokka στην ευρωπαϊκή ήπειρο έχουν φθάσει τις 200.000, σε διάστημα 18 μηνών από τη στιγμή που έφθασε στις εκθέσεις της Opel.

Boeing: Ζήτησαν να φουλάρει με καύσιμα πριν τη μοιραία πτήση!

Όσο οι έρευνες για το αεροσκάφος των Malaysia Airlines παραμένουν άκαρπες, τόσο φουντώνουν τα σενάρια για το τι μπορεί να συνέβη. Μέσα στις σχεδόν δύο εβδομάδες έχουν ακουστεί σχεδόν τα πάντα, μέχρι και τα πιο ακραία σενάρια. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και το CNN πρόβαλλε τις τελευταίες ημέρες ακραίες θεωρίες συνωμοσίας με αποτέλεσμα οι χρήστες των social media να ασκήσουν έντονη κριτική για την κάλυψη.

Φουντώνουν τα σενάρια πως Αμερικανοί κατέρριψαν το Boeing

Φουντώνουν τα σενάρια ότι τρομοκράτες ήθελαν να οδηγήσουν το αεροπλάνο σε βάση των ΗΠΑ Kαι ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες στον Ινδικό Ωκεανό για τον εντοπισμό των συντριμμιών που κατέγραψε ο δορυφόρος και ενδεχομένως να ανήκουν στο μοιραίο boeing, ένα άλλο σενάριο για το τι μπορεί να συνέβη με το χαμένο αεροσκάφος φουντώνει τις τελευταίες ώρες:

Τράγκας σε Άδωνι: «Γλείφεις τις μπότες των Γερμανών» – Άδωνις σε Τράγκα: «Είσαι κομμουνιστής»

.

Ευρωλίγκα Ο μαθητής Αλβέρτης κέρδισε τον δάσκαλο Ομπράντοβιτς - Έτσι τίμησαν τον Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ (Φωτό+Βίντεο)

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη Φενέρ με 76-67 στο φορτισμένο συγκινησιακά ΟΑΚΑ και να αποκτά το πάνω χέρι για την πρόκριση
Η μεγαλύτερη χαρά για κάθε δάσκαλο είναι να τον ξεπερνά ο μαθητής του. Ο Αλβέρτης οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε μεγάλη νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς και απέδειξε ότι έμαθε από τον καλύτερο!