Ο πάπας Φραγκίσκος και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα προσευχηθούν μαζί στον Πανάγιο Τάφο

Ο πάπας Φραγκίσκος θα προσευχηθεί μαζί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα τον Μάιο σε μια κίνηση με ισχυρούς συμβολισμούς, ανέφερε σήμερα το Βατικανό, που υπογράμμισε ότι «η προετοιμασία του ταξιδιού αυτού συνεχίζεται όπως έχει προβλεφθεί» παρά τις δυσκολίες που προκαλεί η απεργία των υπαλλήλων του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ.

Η υπουργός Εξωτερικών που καλεί τον Πούτιν να εισβάλλει στη χώρα της!

“Ο ρωσικός κόσμος ενώνεται. Κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη θέληση των λαών για ενότητα.” Με τη φράση αυτή η υπουργός Εξωτερικών της Υπερδνειστερίας ούτε λίγο, ούτε πολύ, καλεί τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να πράξει και στην περίπτωση της χώρας της ό,τι και στην περίπτωση της Κριμαίας: να εισβάλλει δηλαδή – ειρηνικά στην προκειμένη περίπτωση – και να ενώσει την λωρίδα γης ανάμεσα σε Ουκρανία και Μολδαβία με την “μαμά Μόσχα”...

Ελληνικό: Τα ραντεβού Λάτση σε Κίνα και Αμπου Ντάμπι για το πλάνο χρηματοδότησης (Φωτό+Βίντεο)

Με νέα προσφορά που μιλά για 300 εκατ. ευρώ μπροστά και άλλα 615 εκατ. ευρώ σε 10 χρόνια -συνολικά 915 εκατ. ευρώ- η Lamda Development κατέθεσε τη νέα βελτιωμένη πρότασή της για την αξιοποίηση του Ελληνικού.

Σύμφωνα με τον Οδυσσέα Αθανασίου, διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development, «η χρηματοδότηση του project θα ξεκινήσει με την άμεση δημιουργία του fund με τους Κινέζους της Fosun και το Abu Dhabi ενώ θα υπάρξει προσθήκη κι άλλων επενδυτών».

Ποια είναι η Ουκρανή καθηγήτρια που... σπίτωσε ο Πούτιν;

Δεν πρόκειται για μια ακόμη κατάκτηση του Ρώσου προέδρου αλλά για την 93χρονη καθηγήτρια γερμανικών του
Ποια είναι η Ουκρανή στην οποία ο Πούτιν αγόρασε διαμέρισμα;

Κι όμως! Δεν πρόκειται για μια ακόμη κατάκτηση του Ρώσου προέδρου αλλά για την καθηγήτρια γερμανικών του που αποκάλυψε ότι, εκτός από ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου είναι και γενναιόδωρος.

Οι Σουηδοί ψήφισαν τα 10 καλύτερα ελληνικά νησιά - Δείτε ποια είναι

Η Κρήτη στην πρώτη θέση, η Σαντορίνη στη 10η
Ακόμα μία διαφήμιση για τη χώρα μας και μάλιστα σε μία από τις μεγαλύτερες σουηδικές εφημερίδες.

Spring/Summer 2014: Όλες οι νέες τάσεις της μόδας σε μία γκάλερι

METALLICS
Φουτουριστική διάθεση αλλά και έναν πιο glamorous αέρα έχουν τα μεταλλικά υφάσματα που έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Το γεγονός που προκαλεί τις εντυπώσεις, είναι πως τα “παραδοσιακά” βραδινά lamés πλέον χρησιμοποιούνται και για daywear, ενώ συνδυάζονται και με πλεκτά, jeans κλπ. Χαρίζουν -αν μη τι άλλο- λάμψη, ενώ παράλληλα αγκαλιάζουν τη σιλουέτα.

Συμφωνίες δισεκατομμυρίων μεταξύ Γαλλίας και Κίνας-(Φωτό+Βίντεο)

Συμφωνίες για συνεργασία στο τομέα της βιομηχανίας αλλά και για αγοροπωλησίες αεροσκαφών για δισεκατομμύρια δολάρια υπεγράφησαν κατά τη διάρκεια των συνομιλιών του κινέζου προέδρου, Σι Τζινπίνγκ με το γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ στο Μέγαρο των Ιλισίων.

euronews- Ομπάμα: «Ο κόσμος είναι πιο δίκαιος με ενωμένες ΕΕ και ΗΠΑ»

Η κρίση στην Ουκρανία δεν ξεκίνησε νέο Ψυχρό πόλεμο, ξεκαθάρισε από τις Βρυξέλλες ο Μπαράκ Ομπάμα.
Ο Αμερικανός πρόεδρος διαβεβαίωσε πως η Ρωσία δεν θα εκδιωχθεί από την Κριμαία με στρατιωτική επέμβαση. Τόνισε όμως πως αν η Μόσχα δεν αλλάξει πορεία, θα υποστεί διεθνή απομόνωση και νέες βαριές κυρώσεις.

Τουρκία: Μόνο μέσω ίντερνετ το Καναλτούρκ (Φωτό+Βίντεο)

Το Κανάλτουρκ της Τουρκίας εκπέμπει πλέον μόνο μέσω ίντερνετ, μετά την απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου για το Ραδιόφωνο και την Τηλεόραση να ανακαλέσει την άδεια εκπομπής του σε εθνική εμβέλεια.
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατηγορούν την κυβέρνηση, ότι προσπαθεί να σιγάσει τις φωνές που της ασκούν δριμεία κριτική, πριν από τις δημοτικές εκλογές του σαββατοκύριακου.

4 "ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ" ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Τί πραγματικά ρυθμίζει η Νέα Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Τη διατήρηση, έως τα τέλη του 2014, του επιδόματος γάμου για τους αμειβόμενους με τα κατώτατα όρια στις επιχειρήσεις – μέλη του ΣΕΒ, της ΓΣΕΒΕΕ, της ΕΣΕΕ και του ΣΕΤΕ – ως “θεσμικού όρου” παρότι έχει οικονομικό κόστος - την επαναδιαπραγμάτευση των μισθολογικών όρων (συμπεριλαμβανομένων και των προσαυξήσεων των τριετιών)

Ryanair: Και άλλα εισιτήρια στην τιμή των 9,99 ευρώ για τρεις προορισμούς

Λίγο πριν τα πρώτα της αεροπλάνα απογειωθούν, για πρώτη φορά, από τις νέες τους βάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Ryanair βγάζει και άλλα εισιτήρια στην τιμή των 9.99 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.

Ουάσιγκτον ΗΠΑ: -Ενενήντα άνθρωποι αγνοούνται ακόμη κάτω από τη λάσπη

 Ο απολογισμός των νεκρών μέχρι στιγμής έχει φτάσει τους 24
Ενενήντα άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται μετά την καταστροφική κατολίσθηση στην
πολιτεία της Ουάσινγκτον και όχι 176, όπως είχε αναφερθεί νωρίτερα.

Bloomberg: Η Ρωσία σχεδιάζει να κάνει την Κριμαία «παράδεισο» του τζόγου

Αν το σχέδιο προχωρήσει, στην Κριμαία θα δημιουργηθεί μια ειδική οικονομική ζώνη που θα προσφέρει φορολογικές ελαφρύνσεις στις επιχειρήσεις που θα έχουν εκεί την έδρα τους
Πρόταση για τη μετατροπή της Κριμαίας σε ζώνη τζόγου και τυχερών παιχνιδιών με την κατασκευή καζίνο και ξενοδοχείων εξετάζουν ρώσοι αξιωματούχοι σύμφωνα με το Bloomberg που επικαλείται πληροφορίες από τέσσερα άτομα με γνώση της υπόθεσης.

Δείτε φωτογραφίες από την εντυπωσιακή πτήση μέσα στη Διώρυγα του Ισθμού!

Ο θρύλος του ιπτάμενου μηχανοκίνητου αθλητισμού και εμπνευστής του πρωταθλήματος Red Bull Air Race, Péter Besenyei, προσέφερε μοναδικές στιγμές