Σκαραμαγκάς: Το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει πειθαρχική έρευνα για την εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου

«Ο Βενιζέλος δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι» είπε ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας
Έντονη δυσφορία, που εστιάζεται στην εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς, Πόπης Παπανδρέου, επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ, μετά τη διαβίβαση της δικογραφίας στη Βουλή για την υπόθεση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, της οποίας το παραπεμπτικό αναφέρει ότι, «από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε, προέκυψαν στοιχεία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης» των κ.κ. Ευάγγελου Βενιζέλου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014: Αυστραλία-Ολλανδία 2-3: Στο τέλος... άνθισαν οι «τουλίπες»

Ίδρωσαν, αλλά νίκησαν οι «οράνιε» και βρίσκονται ουσιαστικά με το ένα πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης
Ποιος θα το περίμενε, πριν από τη σέντρα και με βάση τις εμφανίσεις των δύο ομάδων στην 1η αγωνιστική, ότι η Αυστραλία θα... ζόριζε τόσο πολύ την Ολλανδία, μέχρι το τελικό 3-2 υπέρ των «οράνιε».

SEX : Δέκα μύθοι για το σεχ που καταρρίπτονται

Τα μεγάλα πόδια καθρεφτίζουν το... μέγεθος; Κάθε πότε σκέφτονται οι άντρες την ερωτική πράξη; Είναι τα θαλασσινά αφροδισιακά; Πρέπει οι άντρες να ασχολούνται με τις δουλειές του σπιτιού;
Είναι «κοινό μυστικό» ότι οι άντρες με μεγάλη μύτη είναι προικισμένοι, οι άντρες που έχουν προβλήματα καρδιάς δεν πρέπει να κάνουν συχνά sex και οι αθλητές θα πρέπει να αποφεύγουν τις συντρόφους τους, πριν από μεγάλους αγώνες.

National Geographic: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα ηλιοβασιλέματα (και ναι, η Σαντορίνη είναι μέσα)

Το μαγικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης είναι στην έκτη θέση, σύμφωνα με το περιοδικό National Geographic, που έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ομορφότερα καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα στον κόσμο! Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι το νησί του Αιγαίου κατέχει την έκτη θέση στο Top10, το περιοδικό επέλεξε να βάλει για κεντρική φωτογραφία στο σχετικό άρθρο το ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα του κυκλαδίτικου νησιού.

Planet Stars Economy: Το 2012 η Τράπεζα της Ελλάδος αγόρασε 101.575 λίρες και πούλησε 86.889, το 2013 αγόρασε 105.263 και πούλησε 61.019 ευρώ

Τα αντίθετα αποτελέσματα, από αυτά που περίμεναν, είχαν όσοι την περίοδο που ξεκινούσε η κρίση στη χώρα μας, θεώρησαν το χρυσό ως λύση.

Ο εφιάλτης της επιστροφής στη δραχμή έσπρωξε αρκετούς Έλληνες το  2011 και το 2012 στα ταμεία της Τράπεζας της Ελλάδας με σκοπό την προμήθεια χρυσών λιρών.

Και τρίτο «χτύπημα» από Μεξικανή ρεπόρτερ (video/pics) - Η Ινές Σάινθ ήταν το πρώτο «χτύπημα». Η Μαριάνα Γκονζάλεθ το δεύτερο.

Τη δόξα του Οτσόα-όχι στην κόμμωση πάντως-πάνε να κλέψουν οι Μεξικανές ρεπόρτερ που βρίσκονται στο Μουντιάλ.

 Όμως υπάρχει και συνέχεια στις Μεξικανές ρεπόρτερ που κάνουν θραύση στα γήπεδα της Βραζιλίας ξεπερνώντας ακόμη και τη φήμη του Γκιγέρμο Οτσόα μετά τις αποκρούσεις του στο χθεσινό 0-0 με τη «σελεσάο».

Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014: Γκιγιέρμο Οτσόα o Μεξικανός σταμάτησε μόνος τη «σελεσάο» και χάρισε χρυσό βαθμό (0-0) στην ομάδα του.

Κάποιοι έλεγαν πως έχει έξι δάχτυλα ο Γκιγιέρμο Οτσόα. Αυτό είναι μύθος! Αλλά, κόντρα στην Βραζιλία έπαιξε σαν να είχε… έξι χέρια! Έτσι, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα του Μεξικού, ο οποίος «κατέβασε τα ρολά», «Τρι» και «σελεσάο» έμειναν στο 0-0, στο ματς που άνοιξε τη δεύτερη αγωνιστική του Α’ ομίλου!