Η ομάδα που θα έχει στη φανέλα της τη μορφή του Μπομπ Μάρλεϊ

Η μορφή του Μπομπ Μάρλεϊ θα κοσμεί τη δεύτερη φανέλα των Μποϊμιανς, συλλόγου από την Ιρλανδία, η οποία θα κυκλοφορήσει από το νέο έτος για όσους θέλουν να την προμηθευτούν, σε περιορισμένο αριθμό κομματιών.
Ο Τζαμαϊκανός που έκανε γνωστή τη ρέγκε μουσική στον πλανήτη, δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που τον τιμά με αυτόν τον τρόπο. Απλώς, μια από τις συναυλίες που έδωσε, ήταν στο γήπεδό της το μακρινό 1980 και πιο συγκεκριμένα στις 6 Ιουλίου εκείνου του έτους.
Βεβαίως, σύμφωνα με την

Οι Βαυαροί επικράτησαν της Ένωσης με 2-0 και την άφησαν στο μηδέν και την 3η αγωνιστική

Το εμπόδιο της Μπάγερν Μονάχου ήταν εξ αρχής πολύ ψηλό για την ΑΕΚ. Ωστόσο, η ελληνική ομάδα θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στην αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, εάν δεν έδειχνε έλλειψη συγκέντρωσης το τρίλεπτο 61’-63’, όταν και δέχθηκε τα δύο γκολ που έκριναν την αναμέτρηση.
Γράφει ο Βαγγέλης Κύρκος
Οι Χάβι Μαρτίνεθ και Λεβαντόφσκι νίκησαν τον Μπάρκα για να «καθαρίσουν» το ματς για τους Βαυαρούς, που πήραν το πολύτιμο για εκείνους τρίποντο με νίκη 0-2 και άφησαν την Ένωση στο μηδέν, που πιθανότατα την αδικεί στη συγκομιδή του

Σκύλος πιάνει φιλίες με φώκια, παίζουν κρυφτοκυνηγητό στα ρηχά Το βασίλειο των ζώων δεν σταματά να μας εκπλήσσει!

Στο τουλάχιστον ιδιαίτερο βίντεο που κατέγραψε η ιδιοκτήτρια του γκόλντεν ριτρίβερ, το βλέπουμε να μπαίνει στη θάλασσα για να συναντήσει μια παιχνιδιάρα φώκια που παίζει στα ρηχά.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν και έπαιξαν για λίγο κρυφτοκυνηγητό, αν και το παιχνίδι συνεχίστηκε και όταν έκλεισαν οι κάμερες, όπως μας λέει η 57χρονη Caroline Willoughby που έβγαλε όπως και κάθε άλλη φορά βόλτα τον Henry στην παραλία της βρετανικής Κορνουάλης…

Στάσεις εργασίας στην ΕΡΤ την Τετάρτη και την Παρασκευή

Σε εξάωρες στάσεις εργασίας προχωρούν αύριο, Τετάρτη 24 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, μετά από ομόφωνη απόφαση που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΣΠΕΡΤ.
Οι στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν από τις 12:00 έως τις 18:00. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, με ανακοίνωσή τους, τονίζουν «ότι την επόμενη εβδομάδα οι στάσεις εργασίας θα πληθύνουν και θα μεγαλώσουν σε διάρκεια ενώ οι κινητοποιήσεις μας θα κορυφωθούν με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, εκτός και αν εν τω μεταξύ δοθούν λύσεις, που θα

Τρεις εβδομάδες προθεσμία στην Ιταλία για να «διορθώσει» τον προϋπολογισμό της

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέρριψε και επισήμως το προσχέδιο προϋπολογισμού της Ιταλίας, παίρνοντας μία άνευ προηγουμένου απόφαση στην ιστορία της Ευρωζώνης και αναγκάζοντας την κυβέρνηση της χώρας να υποχωρήσει από τα σχέδιά της για υπέρβαση των δαπανών, ώστε να αποφύγει την επιβολή προστίμων από τις Βρυξέλλες.
Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόφσκις, οι Βρυξέλλες «δεν είχαν εναλλακτική» επιλογή, παρά να ζητήσουν αλλαγές στο προσχέδιο του προϋπολογισμού που κατέθεσε η Ιταλία για το 2019, υποστηρίζοντας ότι αυτό παραβιάζει τις

Τι κι αν έχει στην τράπεζα 714 εκατομμύρια, αυτός ζει με… 100 δολάρια τον μήνα

Ο γνωστός ηθοποιός Τσόου Γιουν-φατ του «Τίγρης και δράκος» (2000) έχει συγκεντρώσει μια αμύθητη περιουσία από τις κινηματογραφικές του εμφανίσεις.
Μόνο που η σύζυγός του Jasmine Tan αποκάλυψε στην εφημερίδα «Oriental Daily» ότι ο ηθοποιός ζει σπαρτιάτικα στο Χονγκ Κονγκ, καθώς μετακινείται αποκλειστικά με τις δημόσιες συγκοινωνίες και τρώει γεύματα σε καντίνες του δρόμου.

Η ηθοποιός Σέλμα Μπλερ αποκάλυψε ότι έχει σκλήρυνση κατά πλάκας

Με μία δημόσια εξομολόγηση η Αμερικανίδα ηθοποιός Σέλμα Μπλερ μίλησε τη μάχη που δίνει για τη ζωή της. Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας (multiple sclerosis, MS).
Όμως, δεν το βάζει κάτω. Αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο «Another Life» του Netflix, αν και με τεράστιο κόπο και πολύ μεγάλη βοήθεια, όπως αποκαλύπτει στους λογαριασμούς της στα social media.
«Το μυαλό μου θολώνει και και η αριστερή μου πλευρά ζητά οδηγίες από ένα σπασμένο GPS» γράφει η Μπλερ και συγκλονίζει. Η πρωταγωνίστρια του «Cruel Intentions» διαγνώστηκε με την ασθένεια τον περασμένο Αύγουστο, είχε όμως εδώ και χρόνια τα συμπτώματα, τα οποία αγνοούσε.