Πέντε λάθη πρόδωσαν τη συμμορία με τα καλάσνικοφ - Τι αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες!

- Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την σπείρα που είχε γίνει ο τρόμος και ο φόβος της Αττικής
- Εγκέφαλος της σπείρας φέρεται 30χρονος Έλληνας που ήταν και δημοτικος αστυνομικός
- Η δράση τους χαρακτηριζόταν από βιαιότητα, αφού δεν δίσταζαν..
να πυροβολήσουν τα θύματα τους
- Ποια ήταν τα μοιραία λάθη που τους έστειλαν στη φυλακή
Παραβίαζαν πόρτες, παράθυρα, και έμπαιναν σε διαμερίσματα την ώρα που οι ένοικοί τους κοιμόντουσαν. Χωρίς να γίνονται αντιληπτοί, ερευνούσαν τους χώρους και μετά, άρπαζαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές, ακόμη και τις ταυτότητες των θυμάτων τους. Φεύγοντας, έπαιρναν το κλειδί του αυτοκινήτου με το οποίο γίνονταν... καπνός!..

Συγκίνηση για το θάνατο του χρήστη @moloch82 #TolisLovedMaria: Ο καρκίνος νίκησε τον Απόστολο Γκανά, αλλά όχι και την αγάπη..

Παγκόσμια συγκίνηση, αλλά και εκατομμύρια λόγια αγάπης έφερε η ιστορία του Τόλη και της Μαρίας στο Twitter, καθώς μέσα σε λίγα λεπτά έγινε θέμα συζήτησης σε όλο το Διαδίκτυο, λίγες ώρες αφότου ο Τόλης έφυγε από τη ζωή, έπειτα από άνιση, αλλά -κυριολεκτικά- περήφανη μάχη με τον καρκίνο..

Μικρά διαμάντια στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νύχτες Πρεμιέρας

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας ξεκίνησε επισήμως  με μια σεμνή αλλά πολύ θερμή και γεμάτη κόσμο τελετή έναρξης.

Εμείς «χτενίσαμε» το πρόγραμμα του και διαλέξαμε κάποια όχι και τόσο διάσημα διαμάντια-ταινίες για να σας προτείνουμε. Γιατί εκτός από το Amour, το Cosmopolis, το On the Road και το Σώμα με Σώμα, αυτό το Φεστιβάλ έχει να μας δώσει πολύ δυνατές κινηματογραφικές εμπειρίες απο λιγότερο "εμπορικούς" σκηνοθέτες και ντοκυμενταριστές..

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής στο Τορόντο

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής βρέθηκε πρόσφατα στο Τορόντο στο πλαίσιο του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου TIFF  το οποίο οργανώνεται κάθε Σεπτέμβρη  στην πόλη μας.
Η ταινία της ελληνικής συμμετοχής στο φετεινό φεστιβάλ ήταν το “God loves caviar”  στην οποία λαμβάνουν μέρος καταξιωμένοι ηθοποιοί όπως Catherine Deneuve, Sebastian Koch κα.

Έσπασε το ρόδι η Βέροια, 1-0 τον ΠΑΣ

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγυρίζει η Βέροια που επικράτησε με 1-0 στην έδρα της επί του ΠΑΣ Γιάννενα για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Ολαϊτάν στο 65΄.
Με μπροστάρη τον Ολαϊτάν, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, με άστοχο σουτ του Ιωάννου στο 6΄ και του Ολαϊτάν στο 22΄, αλλά και με φάουλ του ίδιου στο 26΄ που επίσης δεν βρήκε στόχο..

Πρώτη νίκη για τον Άρη, 1-0 την Κέρκυρα

Την «παρθενική» του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Άρης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, καθώς λύγισε με 1-0 την αντίσταση της Κέρκυρας στο «Βικελίδης» με γκολ που σημείωσε στο 57΄ ο Αγκάνθο με πέναλτι.
Σε ρηχά νερά κινήθηκαν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο που είχε ελάχιστες φάσεις..

MIKHΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ - ΙΛΑΡΙΩΝ ΑΛΦΕΓΙΕΦ Ελλάδα και Ρωσία τραγουδούν μαζί

Το «Αξιον Εστί» του Μίκη Θεοδωράκη συναντά τις συνθέσεις του μητροπολίτη Ιλαρίωνα Αλφέγιεφ στο Ηρώδειο το βράδυ της Δευτέρας..Το «Αξιον Εστι» παρουσιάζεται στο Ηρώδειο δίπλα σε συνθέσεις του μητροπολίτη αλλά και άριες με θρησκευτικό περιεχόμενο
Δύο χώρες, δύο πολιτισμοί, δύο μουσικές παραδόσεις, δύο κορυφαίοι συνθέτες θα συναντηθούν αύριο (Δευτέρα) το βράδυ, στο Ηρώδειο. Πρόκειται για την Ελλάδα και τη Ρωσία, οι οποίες θα εκπροσωπηθούν στην ιδιαίτερη αυτή μουσική βραδιά από τους σημαντικότερους συνθέτες τους, τον Μίκη Θεοδωράκη και τον μητροπολίτη Ιλαρίωνα Αλφέγιεφ..

«Θα είμαστε όλοι εκεί για να τραγουδήσουμε»

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγαλύτερη ελληνική συναυλία της χρονιάς έχει αρχίσει. Στο Ολυμπιακό Στάδιο οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις προκειμένου όλα να είναι έτοιμα, αύριο (Δευτέρα), για το εντυπωσιακό μουσικό θέαμα με το οποίο ο Φοίβος θα γιορτάσει τα 20 χρόνια παρουσίας του στην ελληνική δισκογραφία..

ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Θυρίδες, βίλες και χρυσαφικά

Θυρίδες, βίλες και χρυσαφικά Με παραγγελία του οικονομικού εισαγγελέα έχουν ήδη ανοίξει τραπεζικοί λογαριασμοί και θυρίδες για 28 από τους ελεγχόμε-νους πολιτικούς σε 42 ελληνικές και ξένες τράπεζες με σκοπό να διαπιστωθεί εάν έγινε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος..

Ικανοποιητικά ήταν τα αποτελέσματα της συνάντησης του Ιταλού πρωθυπουργού Μάριο Μόντι με τη διοίκηση της αυτοκινητοβιομηχανίας FIAT.

Ικανοποιητικά ήταν τα αποτελέσματα της συνάντησης του Ιταλού πρωθυπουργού Μάριο Μόντι με τη διοίκηση της αυτοκινητοβιομηχανίας FIAT.  «Οι ιθύνοντες της Fiat εξέφρασαν τη δέσμευσή τους να προστατευθεί η βιομηχανική παρουσία του ομίλου στην Ιταλία, χάρη και στην οικονομική ασφάλεια που οφείλεται, ιδίως, στην δραστηριότητα που έχει αναπτυχθεί εκτός Ευρώπης», τονίζεται σε κοινό ανακοινωθέν που εξέδωσαν η αυτοκινητοβιομηχανία του Τορίνο και η κυβέρνηση της Ρώμης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο..

ΑΣΠΙΣ: Νέα καταδίκη του Παύλου Ψωμιάδη για πλαστογραφία και υπεξαίρεση

Αθέμιτες επιχειρηματικές πρακτικές και τεχνάσματα που κάθε άλλο παρά στα όρια της νομιμότητας κινούνταν φαίνεται πως ακολουθούσε ο Παύλος Ψωμιάδης, ακόμη και την εποχή της παντοδυναμίας του, όταν ο επιχειρηματικός κολοσσός που είχε χτίσει ζούσε τα χρόνια της χρηματιστηριακής άνθησης και της οικονομικής ευημερίας.

Νέο Μανχάταν η Μελβούρνη με... ελληνικό χρώμα!

Η Μελβούρνη έχει βάλει στόχο να γίνει… Μανχάταν και προχωρά με γοργό ρυθμό!

Σε πέντε χρόνια από σήμερα εκτιμάται ότι ο πληθυσμός στο κέντρο της πόλης θα διπλασιαστεί, καθώς οι ουρανοξύστες «ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια» και ήδη κατασκευάζονται ή πρόκειται να κατασκευαστούν 13.000 νέα διαμερίσματα..

Κίνα: Ακυρώνει τελετή για την επέτειο εξομάλυνσης των σχέσεων με την Ιαπωνία

Το Πεκίνο θα ακυρώσει την τελετή εορτασμού για την 40η επέτειο της εξομάλυνσης των σχέσεων μεταξύ Κίνας και Ιαπωνίας μετά την ένταση που έχει προκαλέσει στις δύο χώρες μια εδαφική τους διαφορά, μετέδωσε το ιαπωνικό πρακτορείο ειδήσεων Jiji Press.

Στουρνάρας σε Τόμσεν: Σήκω και φύγε αμέσως από το γραφείο μου-Τελειώσαμε

Η αδιάλλακτη στάση του επικεφαλής της Τρόικα Πόλ Τόμσεν κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων εξόργισε τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος έφθασε στο σημείο να θέσει θέμα παραίτησής του και να ζητήσει από τους επικεφαλής της τρόικας να φύγουν από το γραφείο του…
Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής» οι φωνές του υπουργού οικονομικών διαπερνούσαν τις κλειστές πόρτες του γραφείου στο οποίο γίνονταν οι διαπραγματεύσεις για τις επώδυνες περικοπές που ζητούν οι δανειστές για να κλείσει η συμφωνία. Ο διάλογοςπου ακολουθεί είναι χαρακτηριστικός:.

Μιχάλης Κασσής: Θα … μπουμπουνίσω ένα όχι στα μέτρα και θα παραιτηθώ


Νέο αντάρτικο από το ΠΑΣΟΚ για το πακέτο των μέτρων

Νέο αντάρτικο από το ΠΑΣΟΚ για το πακέτο των μέτρων εμφανίζεται από τον βουλευτή Ιωαννίνων Μιχάλη Κασσή, ο οποίος δηλώνει στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα..

Κορυφώνεται ο "πόλεμος" Χρυσής Αυγής-Κυβέρνησης

Ποιοί θέλουν να θέσουν το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου εκτός Βουλής


Στο στόχαστρο των συναδέλφων τους βουλευτών μπαίνουν, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής..

Ο άγνωστος πόλεμος και ο ρόλος του Τόμσεν

Ο άγριος καβγάς Στουρνάρα-Τόμσεν σημάδεψε τις επαφές της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα..

Ο ψυχρός εκτελεστής του ΔΝΤ Τόμσεν

Ο Πολ Ματίας Τόμσεν εκτελεί με ψυχρό τρόπο τις χώρες που αναλαμβάνει να «βοηθήσει» και τις φέρνει στο χείλος της αβύσσου. Ενίοτε, ανάλογα με τις εντολές που λαμβάνει, φροντίζει να τους δίνει και μια σπρωξιά στην πλάτη, όπως έκανε με τη Γιουγκοσλαβία, η οποία μετά το πέρασμα του Τόμσεν από το Βελιγράδι, απλά… εξαφανίστηκε κι έδωσε τη θέση της σε μια σειρά από αδύναμα κράτη..

Γάλα ΝΟΥΝΟΥ: Συνεχίζει ακάθεκτο να ταΐζει … τον «Σουλειμάν»!

Γράφει ο Κουμάκης Λεωνίδας
Η Ελληνική θυγατρική της Ολλανδικής εταιρίαςFrieslandCampina(ετήσιος τζίρος 10 δισεκατομμύρια Ευρώ) δεν αρκείται στο να ταΐζει τα παιδιά μας μεεισαγόμενο γάλαΝΟΥΝΟΥ kid (λες και δεν έχουμε Ελληνικό γάλα να τα ταΐσουμε) συνεχίζει να «ταίζει» με διαφημιστικά κονδύλια και τον «Σουλειμάν» πιθανόν για να κρατηθεί «μεγαλοπρεπής»!..

Formula 1: Απογοητευμένος ο Φέτελ

Την απογοήτευσή του που δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές της Σιγκαπούρης, παρά το γεγονός ότι ήταν ταχύτερος και στις τρεις περιόδους των ελεύθερων δοκιμών, εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Φέτελ..

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης & το χαρτονόμισμα των 500 ευρώ! Μία ιστορία από τα παλιά…

Βόμβα μεγατόνων με την αποκάλυψη της Real news πως μεταξύ των προσώπων που ερευνούνται από την δικαιοσύνη για υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος είναι και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σημερινός Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.

Σεισμό προκαλεί η λίστα των «32» πολιτικών που πλούτισαν παράνομα!

Αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό φέρνουν οι αποκαλύψεις για τα 32 πολιτικά πρόσωπα που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό , με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να παρεμβαίνει στην υπόθεση και να δίνει εντολή στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να μεταβιβαστεί ο φάκελος του ΣΔΟΕ με τα στοιχεία των πολιτικών προσώπων στον εισαγγελέα.

Τα ονόματα των 24 πολιτικών από τους 32 που ερευνά το ΣΔΟΕ

Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ “ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ”
Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ!.

Τα σενάρια περί νέου «κουρέματος» βλάπτουν

Δεν τίθεται ζήτημα νέου "κουρέματος" του ελληνικού χρέους διαμηνύει η γερμανική κυβέρνηση, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα του τύπου. Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επέκρινε δριμύτατα τις σχετικές εικοτολογίες.
«Είχα αποφασίσει αρχικά να μην συμμετάσχω σε αυτές τις εικοτολογίες που δεν ωφελούν κανέναν αλλά βλάπτουν πολλούς», ήταν η απάντηση που έδωσε στα σενάρια περί νέου κουρέματος ενώπιον της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Σύμφωνα με το γερμανό υπουργό Οικονομικών προτεραιότητα έχει αυτή την ώρα να εφαρμοστεί το ασυνήθιστα φιλόδοξο δεύτερο πρόγραμμα για την Ελλάδα, το οποίο συνοδεύεται από κούρεμα του χρέους για τους ιδιώτες πιστωτές..

Έρευνα σοκ για το μεταλλαγμένο καλαμπόκι

Σύμφωνα με έρευνα που διήρκεσε μεγάλο χρονικό διάστημα στο γαλλικό πανεπιστήμιο της Καν, το γενετικά τροποιημένο καλαμπόκι κρίθηκε καρκινογόνο, προκαλώντας μέχρι και πρόωρο θάνατο σε πειραματόζωα.
Η έρευνα διεξήχθη για δύο χρόνια στο πανεπιστήμιο της Καν σε διακόσιους αρουραίους με πλήρη μυστικότητα ώστε να μην υπάρξουν παρεμβάσεις από τους λομπίστες της Μονσάντο, αμερικάνικης εταιρείας που εδώ και χρόνια εμπορεύεται διεθνώς γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι...

Πολυτελείς κατοικίες και κτίρια γραφείων περιλαμβάνει ο κατάλογος ιδιωτικοποιήσεων του ελληνικού Δημοσίου, εκτιμά η εφημερίδα Süddeutsche Zeitung του Μονάχου.

Πολυτελείς κατοικίες και κτίρια γραφείων περιλαμβάνει ο κατάλογος ιδιωτικοποιήσεων του ελληνικού Δημοσίου, εκτιμά η εφημερίδα Süddeutsche Zeitung του Μονάχου.
Στον κατάλογο ξεχωρίζουν τα βασιλικά ανάκτορα στο Τατόϊ, δηλαδή το κεντρικό κτίριο μαζί με 40 μικρότερα κτίρια ή αγροικίες. Η δημοσιογράφος της Süddeutsche Zeitung τονίζει ότι «όταν η Ελλάδα ήταν ακόμη μοναρχία, οι βασιλείς αγαπούσαν την ησυχία στο Τατόϊ. Τα θερινά ανάκτορα, 30 χιλιόμετρα από την Αθήνα, ήταν περισσότερο εξοχική έπαυλη παρά βασιλικό ανάκτορο, αλλά τελικά κατέληξε να χρησιμοποιείται όλον τον χρόνο»..

«Γαλλία και Γερμανία έχουν ιδιαίτερη ευθύνη»

Η καγκελάριος Μέρκελ και ο πρόεδρος Ολάντ τάσσονται υπέρ της εμβάθυνσης της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Γερμανία και Γαλλία έχουν ιδιαίτερη ευθύνη για αυτό, δήλωσαν οι δύο ηγέτες σήμερα στο Λούντβιγκσμπουργκ.
Γερμανία και Γαλλία τίμησαν σήμερα την ιστορική ομιλία του Σαρλ ντε Γκολ προς τη γερμανική νεολαία πριν από 50 χρόνια..

Ο άνθρωπος-αράχνη κατέκτησε νέα ύψη

Ο Γάλλος Αλέν Ρομπέρ, ο οποίος έχει αποκληθεί άνθρωπος-αράχνη για τα ακροβατικά του κατορθώματα, αναρριχήθηκε στον πύργο της τηλεόρασης στην κινεζική επαρχία Χενάν.
Η τεράστια κεραία ύψους σχεδόν 400 μέτρων αποτελεί αυτή τη στιγμή την πιο υψηλή ατσάλινη κατασκευή στον κόσμο. Το κατόρθωμα του αναρριχητή δυσκόλευε η κατά 30ο κλίση του πύργου. Καθώς το οικοδόμημα δεν διαθέτει καμία προεξοχή, για την αναρρίχησή του ο Αλέν Ρομπέρ χρησιμοποίησε ειδικές βεντούζες και στηρίγματα. Φέτος ο άνθρωπος-αράχνη συμπλήρωσε τα 50 του χρόνια. Ο Αλέν Ρομπέρ έχει μέχρι σήμερα να προλάβει 70 ουρανοξύστες σε ολόκληρο τον κόσμο, μερικές φορές χωρίς την άδεια των Αρχών είτε των ιδιοκτητών των κτηρίων, γι’ αυτό και καταγράφηκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη συλλογή συλλήψεων.πηγη

Απέτυχαν οι δοκιμές πλεύσης του αεροπλανοφόρου Vikramaditya

Οι δοκιμές πλεύσης του ινδικού αεροπλανοφόρου Vikramaditya (πρώην σοβιετικό αεροπλανοφόρο καταδρομικό «Ναύαρχος Γκορσκόφ») διεξήχθησαν με σοβαρά προβλήματα.Όπως ανακοίνωσε πηγή στο υπουργείο Άμυνας, κατά τις δοκιμές του κινητήρα του πλοίου στη μέγιστη ταχύτητα οι επτά από τους οκτώ ατμολέβητες του τέθηκαν εκτός λειτουργίας.

Ένα αυτοκίνητο ισοπέδωσε στάση λεωφορείου στη Μόσχα: σκοτώθηκαν επτά έφηβοι

Επτά άτομα σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν κατά τη σύγκρουση τεσσάρων αυτοκινήτων στη δυτική Μόσχα, ανακοίνωσε το Σάββατο πηγή στην αστυνομία της πρωτεύουσας.
Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου Τογιότα έχασε τον έλεγχο και κυριολεκτικά ισοπέδωσε μια στάση λεωφορείων, στην οποία περίμεναν πολλοί άνθρωποι. Όλοι οι νεκροί είναι έφηβοι. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο οδηγός του Τογιότα βρίσκεται σε κατάσταση βαριάς μέθης και έτρεχε με ταχύτητα περίπου 200 χλμ. την ώρα. Ο υπεύθυνος του οδικού δυστυχήματος νοσηλεύεται με ανοιχτά τραύματα και εγκεφαλική διάσειση.πηγη

O γενικός ιατροδικαστής της Αιγύπτου θεωρεί ότι ο Μουμπάρακ προσποιείται

Ο γενικός ιατροδικαστής της Αιγύπτου Ιχσάν Κάμελ Γκόργκι υποστηρίζει ότι ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ ποτέ δεν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.
Με αυτόν τον τρόπο ο Γκόργκι διέψευσε τα προηγούμενα συμπεράσματα των γιατρών ότι η υγεία του πρώην προέδρου επιδεινώνεται.
Κατά τον ισχυρισμό του γενικού ιατροδικαστή, ομάδα ειδικών με επικεφαλής τον ίδιο εξέτασε τον πρώην πρόεδρο δύο φορές με αποτέλεσμα ο Γκόργκι να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Μουμπάρακ απλώς είχε ζαλάδα και χαμηλή πίεση. Εν τω μεταξύ ο δικηγόρος του πρώην προέδρου κατηγόρησε τον Γκόργκι ότι ψεύδεται. Πρόσθεσε ότι προτίθεται να διαμαρτυρηθεί στην εισαγγελία για τους ισχυρισμούς του γενικού ιατροδικαστή.Πηγη

Στην Ιρλανδία έπεσε από τον ουρανό ασυνήθιστο αντικείμενο

Αρκετά πολύ φωτεινά αντικείμενα εντοπίστηκαν το ένα μετά το άλλο στην Ιρλανδία το βράδυ της Παρασκευής. Οι τοπικές εφημερίδες γράφουν ότι είναι πιθανό να γίνεται λόγος για βροχή μετεωριτών. Ορισμένοι ειδικοί είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για διαστημικά απορρίμματα..

Ο πάπυρος με την περιγραφή της επίγειας ζωής του Χριστού είναι πλαστός

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Ντάρεμ Φράνσις Ουότσον αμφισβήτησε τη γνησιότητα του πάπυρου, ο οποίος δήθεν περιέχει λεπτομέρειες της επίγειας ζωής του Ιησού Χριστού.