Hong Kong arrests ferry crew over crash VIDEO

Λαμπερή πρεμιέρα για την ταινία «Ο Θεός αγαπά το χαβιάρι»

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής παρουσίασε το πιο φιλόδοξο και μεγαλόπνοο κινηματογραφικό του project, την νέα ταινία του «Ο Θεός Aγαπάει το Xαβιάρι».
Η λαμπερή πρεμιέρα στο Μέγαρο Μουσικής συγκέντρωσε όλη την αθηναϊκή ελίτ..

Αναζητούν τα καλύτερα οπίσθια της Βραζιλίας

Ο πιο δύσκολος διαγωνισμός του κόσμου
Η χώρα του καφέ ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα ιδιόμορφα καλλιστεία «Miss Bum Bum». Εδώ δεν μετράει η πιο όμορφη, η πιο καλλίγραμμη ή η πιο φωτογενής κοπέλα, παρά μόνο αυτή που διαθέτει τα πιο ζηλευτά οπίσθια!..

Στο πλευρό του Ομπάμα το Χόλιγουντ

Πολλοί οι εύποροι χορηγοί έδωσαν το «παρών» - Έλαμψε η Jennifer Lopez
Μία προεκλογική εκστρατεία χρειάζεται αρκετά λεφτά, αλλά ο Μπαράκ Ομπάμα μπορεί να υπολογίζει στους διάσημους φίλους του..

Bruno Mars: The Billboard Cover Story

In an exclusive preview, the platinum hitmaker unveils his wide-ranging second album, "Unorthodox Jukebox"
It's a special day for Bruno Mars. In a few moments, he'll divulge details about his eagerly awaited sophomore album and declare his musical independence...

«Γυναίκα της χρονιάς» για το περιοδικό Billboard η Katy Perry

«Γυναίκα της χρονιάς» ανακηρύχτηκε, από το μουσικό περιοδικό Billboard, η δημοφιλής τραγουδίστρια και είδωλο της Ποπ μουσικής σκηνής, Katy Perry.

To νέο βίντεοκλίπ της Aguilera

To πολυαναμενόμενο βίντεοκλιπ της Christina Aguilera για το τραγούδι της "Your Body" μόλις κυκλοφόρησε...
Βρίσκεται στον αέρα λιγότερο από 48 ώρες και έχει 5.813.641 viewers. Το θέμα είναι ότι οι άντρες θαυμαστές της, μάλλον θα δυσαρεστηθούν....

Νέα Υόρκη: Με λεοπάρ μπότες και καυτό σορτς η Rihanna

Για πολλούς είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο κι εκείνη φροντίζει πάντα να βάζει το χεράκι και να γίνεται θέμα..

Καυτό βραζιλιάνικο δίδυμο

Οι αδελφούλες Figueiredo και η συγχρονισμένη κολύμβηση!
Οι δίδυμες αθλήτριες Gabriela και Daniela Figueiredo προπονούνται πυρετωδώς για τους Ολυμπιακούς του Ρίο..

Η Lady Gaga στα... κόκκινα

Με κολλητό φόρεμα απαντά στα πικρόχολα σχόλια για τα κιλά της
Την… έφαγαν την Lady Gaga με το βάρος της. Η τραγουδίστρια έχει πάρει 11 κιλά και τα μέσα δεν έχουν πάψει να ασχολούνται με το βάρος της σε μία προσπάθεια να της δημιουργήσουν τύψεις..

Der Spiegel: «Να διαλυθεί η τρόικα-πιόνια πολιτικών συμφερόντων»

Επικριτικό εμφανίζεται το περιοδικό «Der Spiegel» προς τους ελεγκτές της τρόικας στην Ελλάδα, αποκαλώντας τους «Πιόνια πολιτικών συμφερόντων»,..

Υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού ο Γκαλέτι

Με τις ευχές όλων ο Λουτσιάνο Γκαλέτι υποβλήθηκε σήμερα στην μεταμόσχευση νεφρού για να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια. Η εγχείρηση έγινε το πρωί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο νεφρολογίας του Μπουένος Άιρες με δότη τον πατέρα του..

Βρέθηκε η «λίστα Λαγκάρντ»

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, το πρωί, έφτασε στο γραφείο του πρωθυπουργού φάκελος με USB, τον οποίο απέστειλε..

Το κύκλωμα των... φιλέτων και της φοροδιαφυγής

Τι λένε οι συνεταίροι-αντίδικοι, ποιος ο ρόλος της συζύγου του κατασκευαστή και η κουμπαριά με τον Μεϊμαράκη..
 «Κλειδί» στην υπόθεση είναι ο κ. Ιωάννης Καρούζος ο οποίος μαζί με την (πρώην πλέον) σύζυγό του κυρία Ρεβέκκα Σκαφτούρα κατείχαν ως το 2006 μία από τις πιο σημαντικές κατασκευαστικές εταιρείες..

Ένοπλοι σκόρπισαν το θάνατο σε φοιτητική εστία

Τουλάχιστον 26 φοιτητές έπεσαν νεκροί από την επίθεση ενόπλων στην φοιτητική εστία Πολυτεχνείου στην περιφέρεια της πόλης Μούμπι, στη βορειοανατολική Νιγηρία, σύμφωνα με νέο απολογισμό που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία..

Κουίκ: Άλλες χώρες γέμισαν τα ταμεία τους με τη λίστα Φαλτσιάνι

Την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος νωρίτερα ανέφερε ότι το περιεχόμενο της «περιβόητης» λίστας Ελλήνων καταθετών σε ελβετική τράπεζα είναι στοιχείο υποκλοπής και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί..

Νέα γενική απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ τη μέρα ψήφισης των μέτρων

Συλλαλητήριο στις 8 Οκτωβρίου και συντονισμός με ΓΣΕΒΕΕ
Σειρά κινητοποιήσεων , μεταξύ των οποίων νέα γενική απεργία μαζί με τη ΓΣΕΕ την ημέρα συζήτησης και ψήφισης των μέτρων, καθώς και την πραγματοποίηση κοινού συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας στις 8 Οκτωβρίου αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ κατά τη σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής της επιτροπής..

Βγάζουν καπνούς... για τα πούρα του Ραχόι

Λάδι στη φωτιά έριξε η νέα γκάφα του Ισπανού πρωθυπουργού, ο οποίος εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης καπνίζοντας πούρο, τη στιγμή που χιλιάδες συμπατριώτες του διαδήλωναν για τα νέα μέτρα σκληρής λιτότητας που ανακοίνωσε η κυβέρνησή του..

Τα μυστικά σχέδια του πανίσχυρου στρατηγού

Τι συνέβη με την άσκηση καταστολής πλήθους που έγινε στις 4 Φεβρουαρίου 2011 στην Αργυρούπολη του Δήμου Κιλκίς..Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από τη στρατιωτική άσκηση «Καλλίμαχος», με πρωτοβουλία του στρατηγού κ. Φράγκου, σύμφωνα με το σενάριο της οποίας ο στρατός θα επενέβαινε αν «οι συμμορίες με τα Καλάσνικοφ κυρίευαν τμήματα της πρωτεύουσας»..

Athens Flying Week έκλεισε με ένα εντυπωσιακό διήμερο σόου αεροπορικών επιδείξεων..vid

Στην έναρξή της η διοργάνωση Athens Flying Week έσπευσε να πείσει και τους πλέον φοβητσιάρηδες ότι το αεροπλάνο είναι το πιο ασφαλές μέσο. Στη λήξη της έπεισε τουλάχιστον 15.000 ανθρώπους - τόσοι πήγαν το Σαββατοκύριακο στο Τατόι - ότι το αεροπλάνο είναι συναρπαστικό, ακόμη κι αν στη διάρκεια του διήμερου σόου αεροπορικών επιδείξεων, οι φιγούρες στον αέρα έκοβαν την ανάσα..

Ο Γιάννης Κότσιρας τραγουδάει για το Μουσείο Μπενάκη

Ο Γιάννης Κότσιρας θα πραγματοποιήσει συναυλία την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, στο κτήριο του Μουσείου Μπενάκη στην οδό Πειραιώς..