«Γυναίκα της χρονιάς» για το περιοδικό Billboard η Katy Perry

«Γυναίκα της χρονιάς» ανακηρύχτηκε, από το μουσικό περιοδικό Billboard, η δημοφιλής τραγουδίστρια και είδωλο της Ποπ μουσικής σκηνής, Katy Perry.
Η 27χρονη καλλιτέχνης, που πριν από περίπου ένα χρόνο πήρε διαζύγιο από το σύζυγο της, το Βρετανό κωμικό Russell Brand, «μετέτρεψε» το χωρισμό της σε «συστατικό» επιτυχίας, κυκλοφορώντας το – εμπνευσμένο από τα πρόσφατα γεγονότα της ζωής της – τραγούδι, με τίτλο «Part of Me». Αυτό έφτασε στην κορυφή των τσαρτς. Ακολούθησε το ομώνυμο «βιογραφικό» φιλμ, στο οποίο η Katy παρουσιάζει στους θαυμαστές της τα καλά και τα άσχημα από την καθημερινότητα της, προσπαθώντας έτσι να μοιραστεί με το κοινό μερικές πιο προσωπικές της στιγμές και συναισθήματα της.
Η τραγουδίστρια με τα «πιασάρικα» τραγούδια και την εκκεντρική εμφάνιση έχει κερδίσει χιλιάδες θαυμαστές και στο διαδίκτυο μέσα από τις ιστοσελίδες στα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter. Αυτή η αφοσίωση των οπαδών της σίγουρα «μεταφράζεται» και σε χρήμα, αφού το Δεκέμβριο του 20011 η Katy Perry είχε την τρίτη θέση στη λίστα του περιοδικού Forbes με τις πιο πλούσιες γυναίκες μουσικούς του πλανήτη. Τα κέρδη της για την προηγούμενη χρονιά έφτασαν τα 44 εκατομμύρια δολάρια (χωρίς φόρους). Η ίδια έχει πουλήσει συνολικά 48 εκατομμύρια «επιτυχίες» μόνο στις ΗΠΑ, ανάμεσα σε αυτές και τα τραγούδια «Firework», «California Gurls», «E.T.» και «Hot N Cold», από το πρώτο της άλμπουμ σε μεγάλη δισκογραφική εταιρία (με τίτλο «One Of The Boys») που κυκλοφόρησε το 2008 και από το άλμπουμ της, με τίτλο «Teenage Dream», που κυκλοφόρησε το 2010.
Εκτός από εκατομμυριούχος τραγουδίστρια, η Katy Perry είναι πλέον και «όνομα» στο χώρο της μόδας, αφού έχει κυκλοφορήσει και άρωμα, βερνίκι νυχιών και ψεύτικες βλεφαρίδες με τη δική της «υπογραφή». Επιπλέον η ίδια διαφημίζει προϊόντα περιποίησης προσώπου, αλλά και σνακ.
Ο υπεύθυνος σύνταξης του περιοδικού Billboard, Bill Werde, ανέφερε σχετικά με την κατάκτηση του τίτλου της γυναίκας της χρονιάς από την Perry: «Επιλέχθηκε για τα κατορθώματα της...Είναι μια από τις πιο συναρπαστικές παρουσίες, στην τέχνη, που σε εμπνέουν...Η Katy δεν έχει ούτε πέντε χρόνια που εμφανίστηκε στη μουσική βιομηχανία και έχει ήδη καταφέρει περισσότερα από όσα ελπίζουν να κατακτήσουν σε ολόκληρη την καριέρα τους.
Το τίτλο της «Γυναίκας της χρονιάς» για το περιοδικό Billboard έχουν καταχτήσει στο παρελθόν καλλιτέχνιδες όπως, η Taylor Swift, η Beyonce και η τραγουδίστρια των «Black Eyed Peas», Fergie. Η Katy Perry θα παραλάβει το βραβείο του Billboard σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη στις 30 Νοεμβρίου.



Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πηγή: Reuters
  • Ρεπορτάζ:
  • Επιμέλεια: Νικόλας Περδικάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...