Μπροστάρης ο Παπασταθόπουλος σε εκστρατεία για 17χρονο με λευχαιμία

Ο Παύλος Σωτηριάδης είναι ένα 17χρονο παιδί από τις Σέρρες, που εδώ και δύο χρόνια δίνει γενναίο αγώνα για να νικήσει τη λευχαιμία. Σε ηλικία 15 χρονών διαγνώστηκε ότι πάσχει από επιθετική λευχαιμία τύπου Τ και από τότε άρχισε να παλεύει με πολλή υπομονή, επιμονή και δύναμη για να βγει νικητής.

Ο Παύλος χρειάζεται να μεταφερθεί άμεσα στις ΗΠΑ για να γίνει καλά. Το κόστος, όμως, είναι υψηλό και οι γονείς του δεν μπορούν να το καλύψουν. Ετσι, ξεκίνησε εκστρατεία αγάπης για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που θα του εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τη ζωή. [Ο 17χρονο Παύλος Σωτηριάδης]

Συνέντευξη Μητσοτάκη στον Πρετεντέρη «Ανατροπή»

O Τσίπρας. Η Οικουμενική. Οι Εκλογές. Οι Πρόσφυγες. Η Σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και η Σύνοδος Κορυφής. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει για όλα στην εκπομπή «Ανατροπή», με τον Γιάννη Πρετεντέρη, την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016, στις 00.05 στο MEGA.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για όσα συμβαίνουν εντός και εκτός, σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη και για την Ελλάδα.

ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμπληρώνει σε λίγες ημέρες δύο μήνες στο τιμόνι της Ν.Δ. Πριν εκλεγεί, είχε υποσχεθεί σειρά αλλαγών για τις πρώτες 100 ημέρες, κάποιες εκ των οποίων δρομολόγησε, αλλά ελάχιστες ολοκλήρωσε. Μία από τις βασικές υποσχέσεις του, αυτήν για την οικονομική εξυγίανση της καταχρεωμένης Ν.Δ., μόλις χθες ανακοίνωσε πως σκοπεύει να την υλοποιήσει
.
Οπως και να 'χει, υπάρχει ήδη ένα επαρκές πρώτο δείγμα, βάσει του οποίου μπορεί να κριθεί.

«Έθαψαν» την υπόθεση Ψυχάρη>>

Νέο «βαρίδι» για Σαμαρά ο πρώην γραμματέας του ΣΔΟΕ Στασινόπουλος, που αγνόησε εισαγγελική παραγγελία για το αφεντικό του ΔΟΛ

Βαριά αποδεικνύεται η κληρονομιά της κυβέρνησης Σαμαρά για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος -στο πλαίσιο των ευαίσθητων εσωκομματικών ισορροπιών- αναγκάζεται να υπερασπίζεται πολλές από τις ενέργειες του πρώην πρωθυπουργού, για τις οποίες είναι αμφίβολο αν συμφωνεί.

Η Megaλη Δευτέρα του Ψυχάρη...Ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ νιώθει να τον εγκαταλείπουν οι συνοδοιπόροι του εκδότες

Θεωρητικά η Δευτέρα είναι μια κρίσιμη ημέρα για το Mega, η 7η Μαρτίου μοιάζει με καταληκτική ημερομηνία. Αν μπουν τα 15 εκατομμύρια ευρώ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, το κανάλι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του δανεισμού του με τις τράπεζες, αν όχι, το μέλλον του καθίσταται εξαιρετικά αβέβαιο.
Οι τρεις μεγαλομέτοχοι, Ψυχάρης (22,11%), Μπόμπολας (32,73%) και Βαρδινογιάννης (όλο το υπόλοιπο σχεδόν, μέσω offshore εταιρειών), είναι σε κρίσιμο σταυροδρόμι, με τον πρώτο από αυτούς να βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση.

Γαβράς: «Να αλλάξουμε το ότι η Ευρώπη δεν είναι πλέον δημοκρατική»

Την πεποίθηση ότι πρέπει να αλλάξει το γεγονός ότι η Ευρώπη «γίνεται όλο και λιγότερο δημοκρατική και λειτουργεί πλέον μόνο για τα συμφέροντα των τραπεζών και των χρηματιστών» εξέφρασε από τη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Γαβράς.
Σε ερώτηση για το αν αισθάνεται «δικαιωμένος» από τη δημοκρατική λειτουργία της Ευρώπης ειδικά τα τελευταία χρόνια, ο Έλληνας σκηνοθέτης τόνισε πως «το ότι υπάρχει η ενωμένη Ευρώπη ειναι ενα βήμα σοβαρό και θα πρέπει να το διαφυλάξουμε, όλοι».

Μηχανή του Χρόνου: Έτσι ήταν το άγαλμα της Αθηνάς. Τι έγινε το αριστούργημα του Φειδία που κατηγορήθηκε ότι καταχράστηκε τον χρυσό

Στολισμένο με έναν τόνο χρυσού, το χρυσελεφάντινο άγαλμα είχε ύψος 13 μέτρα και αποτελούσε ένα από τα πιο θαυμαστά γλυπτά του αρχαίου κόσμου. Τι συνέβη με τη δίκη εναντίον του Φειδία με την κατηγορία της κατάχρησης χρυσού.

 To άγαλμα της Αθηνάς Βαρβακείου, που βρίσκεται στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, είναι το πιο πιστό αντίγραφο του χρυσελεφάντινου αγάλματος της θεάς Αθηνάς. Δεν έχει το μέγεθος ούτε την λάμψη, που είχε το γιγαντιαίο άγαλμα του Φειδία, αλλά δημιουργήθηκε στα πρότυπα της Αθηνάς Παρθένου, που κοσμούσε το εσωτερικό του Παρθενώνα κατά την αρχαιότητα.

Ο Πούτιν έκανε δώρο τσιουάουα σε 11χρονη! (Photos + Video)

Ένα τσιουάουα με ρωσικό διαβατήριο χάρισε ο Βλαντίμιρ Πούτιν στην 11χρονη Αλίνα Ζικόβα, ύστερα από επιστολή που έστειλε το μικρό κορίτσι στον πρόεδρο της Ρωσίας.

«Έγραψα: Αγαπητέ Βλαντίμιρ Βλαμιντιρόβιτς Πούτιν! Σας παρακαλώ, δώστε μου ένα τσιουάουα ως δώρο» δήλωσε η μικρή Αλίνα, η οποία είχε δει στην τηλεόραση τον πρόεδρο της Ρωσίας να χαρίζει δώρα σε άλλα παιδιά.

"Πόλεις - εταιρίες": Παρακμάζουν παντού, αντέχουν μόνο στην Γερμανία

Η Γερμανία διαθέτει τις περισσότερες πόλεις - εταιρίες στην Ευρώπη. Η ύπαρξη ολόκληρων πόλεων που βασίζονται σε έναν συγκεκριμένο εργοδότη για την οικονομική τους ζωή, αν και είχαν δημιουργηθεί σε αρκετά μέρη του κόσμου, σήμερα μόνο στην Γερμανία συνεχίζουν να υπάρχουν και να ανθούν σε τέτοιο βαθμό.
Την δεκαετία του 1930 περίπου 2 εκατομμύρια άνθρωποι στην Αμερική ζούσαν σε τέτοιες πόλεις - εταιρίες.

Επιστήμονες ανακάλυψαν τον… «Κάσπερ» στα βάθη του ωκεανού - Ένα νέο είδος οκτάποδου! (Video)

Ορισμένοι λαοί το αποκαλούν «Κάσπερ» εξαιτίας της μεγάλης του ομοιότητας με το καρτούν. Επιστήμονες της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Διαχείρισης Ατμόσφαιρας ανακάλυψαν το μικρό οκτάποδο βόρεια της Χαβάης, κοντά στο νησί Νέκλερ, ενώ βιντεοσκοπούσαν τον ωκεανό μ’ ένα τηλεχειριζόμενο όχημα.
«Είναι σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για ένα απερίγραπτο είδος και δεν μπορεί να ανήκει σε κανένα από τα γνωστά γένη» δήλωσε ο Μάικλ Βετσιόνε από την Εθνική Υπηρεσία Θαλάσσιας Αλιείας της NOAA.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 2ο Θερινό Πανεπιστήμιο

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων οργανώνει το 2ο Θερινό Πανεπιστήμιο στην Άνδρο με τίτλο «Γλώσσα, Εξουσία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας: Από τα κλασικά κείμενα στον σύγχρονο δημόσιο λόγο». Το έργο υποστηρίζεται από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Με ενιαία εθνική γραμμή για το προσφυγικό μεταβαίνει στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός τη Δευτέρα

Ενισχυμένος με την απόφαση για ενιαία εθνική γραμμή για το προσφυγικό, θα μεταβεί ο πρωθυπουργός στην κρίσιμη σύνοδο κορυφής ΕΕ-Τουρκίας, μετα την 8ωρη συνεδρίαση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το διπλό μήνυμα ότι η Ελλάδα σέβεται στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της και η ΕΕ οφείλει να σεβαστεί τις δικές της, στέλνει η χώρα μας με το κοινό ανακοινωθέν, το οποίο -παρά τις επιφυλάξεις που διατύπωσαν- υπέγραψαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, εκτός του ΚΚΕ και της Ένωσης Κεντρώων.

Η «Μεγάλη Εβδομάδα» για τα κανάλια φτάνει

Το καραβάνι προχωράει και η διαπλοκή φωνάζει...

Παραφράζοντας την πρόσφατη αναφορά του Αλέξη Τσίπρα προς τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, περιγράφουμε τον δύσβατο δρόμο στον οποίο συνεχίζει να βαδίζει η κυβέρνηση, ίδιο με αυτόν της ερήμου, υλοποιώντας το σχέδιο χορήγησης των τηλεοπτικών αδειών. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης στην οποία οι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν έχουν άδειες και εκπέμπουν πρόγραμμα στο απόλυτο κενό,

Αύξηση στο Mega χωρίς τον Βαρδή και τον Ψυχάρη

Στο κρισιμότερο σταυροδρόμι του από την ημέρα που ξεκίνησε να λειτουργεί βρίσκεται το Mega των Β. Βαρδινογιάννη, Στ. Ψυχάρη και Φ. Μπόμπολα, αφού, όπως φαίνεται, οι τρεις μέτοχοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ρίξουν ζεστό χρήμα στα ταμεία της επιχείρησης.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι σχετικές πληροφορίες, όλα τα ενδεχόμενα για την τύχη του Μεγάλου Καναλιού είναι πλέον ανοικτά. Οσοι μάλιστα γνωρίζουν τα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης δεν αποκλείουν ακόμη και το κακό σενάριο.

"Άγρια" κόντρα Γεννηματά - Τσίπρα στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών

Η οκτάωρη συνεδρίαση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών μεταξύ άλλων είχε και σκηνές έντασης ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς. Συγκεκριμένα σημειώθηκαν δύο επεισόδια που πήγαν να "βάλουν μπουρλότο" στη συνεδρίαση. Κοινός πρωταγωνιστής και των δύο επεισοδίων η Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά με διαφορετικούς όμως συμπρωταγωνιστές.

ΝΔ: Βγήκαμε ενισχυμένοι από το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών - Ο Τσίπρας βγήκε εξασθενημένος

Στην αποτίμηση των αποτελεσμάτων της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών προχώρησαν στη ΝΔ καταλήγοντας στο πολιτικό συμπέρασμα πως “σήμερα το βράδυ ο πρωθυπουργός είναι πιο εξασθενημένος και σίγουρα ενισχυμένη είναι η ΝΔ".

Πηγές της ΝΔ επεσήμαναν πως “ο Αλέξης Τσίπρας για περίπου 8 ώρες δέχθηκε σκληρή κριτική, κυρίως, αλλά όχι μόνο, για τη σημερινή κατάσταση” ενώ υπενθύμιζαν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αυτός που από την αρχή επεδίωξε την πραγματοποίηση της σύσκεψης αυτής πριν τη Σύνοδο Κορυφής της Δευτέρας.

Τσίπρας στη Bild: Δε μπορούμε να γίνουμε μόνιμα αποθήκη ψυχών

«Ο Τσίπρας καταδικάζει το κλείσιμο των συνόρων», είναι ο τίτλος της Bild η οποία φιλοξενεί συνέντευξη του Πρωθυπουργού. Στον υπότιτλο αναφέρεται: «Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αντέδρασε με οξεία κριτική στο κλείσιμο των συνόρων κατά της Βαλκανικής Διαδρομής. Κατηγορεί τις χώρες που ευθύνονται, ότι διακυβεύουν με τις αποφάσεις τους την ευρωπαϊκή κοινότητα».