Ελλάδα: Η Πάτμος του Robert McCabe

O Robert McCabe ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 1954 και από τότε συνέδεσε τη ζωή του με τη χώρα μας.

Επισκέφθηκε την Πάτμο το 1967 και αμέσως ξεχώρισε το νησί από όλη την περιήγησή του, καθώς αντιλήφθηκε τη σπάνια ένωση μιας ζωντανής κοινότητας ανθρώπων με τη θρησκευτική και ιστορική τους παράδοση και το μοναδικό φυσικό και αρχιτεκτονικό κάλλος του τόπου τους.

Ν.Κορέα: Θέλει νέο διάλογο με τη Β.Κορέα για το κοινό εργοστάσιο

Για την επαναλειτουργία της βιομηχανικής ζώνης Κεσόνγκ, που βρίσκεται στα σύνορα της Βόρειας και της Νότιας Κορέας, είναι πρόθυμη να ξεκινήσει διάογο η Σεούλ. Η παραγωγή στα εργοστάσια της πάγωσε πριν από κάποιους μήνες λόγω της έντασης στις σχέσεις των δύο χωρών. Η Πιονγκγιανγκ είχε απαγορεύσει στους εργαζόμενους από τη Νότια Κορέα να περνούν τα σύνορα για να πηγαίνουν στα εργοστάσια.

Κίνα: Τόνοι φυκιών στις ακτές παραλιακής πόλης

Αντιμέτωποι με ένα αποκρουστικό θέαμα έρχονται τον τελευταίο μήνα οι τουρίστες στην παραλία της πόλης Κινγκντάο, στα ανατολικά της Κίνας.

Ένοπλοι πετούν στο κενό διαδηλωτές στην Αίγυπτο!- [Βιντεο ] Αίγυπτος: 42 νεκροί υποστηρικτές του Μόρσι

Το σοκαριστικό περιστατικό μαγνητοσκοπήθηκε στην Αλεξάνδρεια
Ένα βίντεο-σοκ έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αναδεικνύοντας με τον πιο σκληρό τρόπο την ωμή βία και τις δολοφονίες διαδηλωτών στην Αίγυπτο.

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World- Επικίνδυνη η πυρκαγιά στο Αργος-ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Το μοναστήρι της Γεννήσεως του Χριστού αλλά και σπίτια στην περιοχή Συνοικισμός του Αργους κινδύνευσαν άμεσα από την πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή, ενώ υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά στη Μαρμαρινή του δήμου Αγιάς στη Λάρισα. Συγκεκριμένα, σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά στις παρυφές της πόλης του Αργους και συγκεκριμένα στην περιοχή Άκοβα. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 6 περίπου το απόγευμα και κινδύνευσαν, πρίν από λίγο, άμεσα, τόσο το μοναστήρι της Γεννήσεως του Χριστού όσο και σπίτια στην περιοχή Συνοικισμός του Αργους.

Μετέωρα-Οι μοναχοί “έκοψαν” τα φτερά της Red Bull

Έναν πρωταθλητή των extreme sports να… πετάξει πάνω από τους βράχους των Μετεώρων στο πλαίσιο της νέας της καμπάνιας σκέφτηκε να βάλει γνωστή εταιρεία ενεργειακού ποτού, το οποίο σύμφωνα με την διαφήμιση “δίνει φτερά”.

Σίδνεϋ-Μια Ακρόπολη χτισμένη με 120.000 Lego!!!

Μια Ακρόπολη κατασκευασμένη από…. 120.000 τουβλάκια Lego εκτίθεται από το Σάββατο (6/7) στο Μουσείο Νίκολσον του Πανεπιστημίου του Σίδνεϋ.

Ο αστροναύτης Λούκα Παρμιτάνο... «ζωντανά» από το διάστημα

Ο Λούκα Παρμιτάνο είναι ο νεότερος αστροναύτης σε αποστολή μακράς διάρκειας στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Ο 36χρονος Ιταλός είναι καλεσμένος της εκπομπής I Talk, για να απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και να μοιραστεί τις εμπειρίες της ζωής στο διάστημα.

Καναδάς-Κεμπέκ: Πύρινος «Αρμαγεδδών» στη Λακ-Μεγκαντίκ

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες αγνοούνται από την έκρηξη και την πυρκαγιά τα ξημερώματα της Κυριακής σε τραίνο γεμάτο χιλιάδες τόνους αργού πετρελαίου.

Μουσικό τετραήμερο Ξεκίνησε το Rockwave!

Μεγάλα αστέρια της ελληνικής και της παγκόσμιας μουσικής, με πρώτο και καλύτερο αυτό της λαμπερής Lana Del Ray θα παρελάσουν από την σκηνή του Terravibe!
Ξεκίνησε το μεγαλύτερο event της μουσικής! Οι συναυλίες στο Terravibe του Rockwave, που είναι το απόλυτο must για τους μουσικόφιλους, ξεκινούν από σήμερα μέχρι και την Τρίτη 9 Ιουλίου.

Καμμένος: Σαμαράς - Βενιζέλος θα κατέβουν με ενιαίο κόμμα στις εκλογές

Προκειμένου, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, να διαγράψουν τα χρέη των κομμάτων τους και να παραγράψουν τις όποιες ποινικές ευθύνες...