Τέσσερις σφαίρες για τον Τζον Λένον ( FOTO-VIDEO )

Τον πυροβόλησε πισώπλατα πέντε φορές. Οι τέσσερις σφαίρες βρήκαν το στόχο τους, τραυματίζοντας τον 40χρονο Τζον Λένον θανάσιμα. Απολύτως ήρεμος, ο 25χρονος Αμερικανός Μαρκ Ντέιβιντ Τσάπμαν παρέμεινε στον τόπο του εγκλήματος, έβγαλε το παλτό του και περίμενε την αστυνομία να τον συλλάβει.
Ήταν 8 Δεκεμβρίου 1980, λίγα λεπτά πριν από τις 11 το βράδυ, στη Νέα Υόρκη. Ο Λένον επέστρεφε στο σπίτι του με τη σύζυγό του Γιόκο Όνο, έπειτα από την ηχογράφηση του προφητικού Walking on Thin Ice για τον επόμενο δίσκο του στο Record Plant Studio.

ΣΚΑΪ fake news: Παρουσίασαν πλειστηριασμό του 2012 για «φρέσκο» (Video)

«Βγάζουμε αυτή την περίπτωση για να την αναδείξουμε, για να απαντήσουμε σε όσους λένε ότι τα ΜΜΕ λένε ψέματα», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου, λέγοντας ψέματα... Αργά απόψε ήρθε και το σχόλιο κύκλων του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου για μια ακόμα φορά ασχολήθηκαν με τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Μέρες οργής στη Δυτική Όχθη. Στους δρόμους οι Παλαιστίνιοι κατά ΗΠΑ και Ισραήλ...

'Φλέγεται' η Μέση Ανατολή: Στους 4 οι νεκροί στη Γάζα μετά από αεροπορικές επιδρομές


Η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ έχει προκαλέσει μπαράζ αντιδράσεων από το βράδυ της Τετάρτης. Από την ώρα της ανακοίνωσης δεκάδες Παλαιστίνιοι πραγματοποιούν διαδηλώσεις στους δρόμους της Ιερουσαλήμ και της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης. Οι διαδηλωτές καίνε αμερικανικές και ισραηλινές σημαίες αλλά και αφίσες του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Ο κόσμος που τον υποδέχθηκε δεν ήταν πολύς.

Στη Θράκη για να προσευχηθεί και να δει τους «ομοεθνείς» του βρέθηκε σήμερα Παρασκευή ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έπειτα από την επίσκεψή του στη σιδηρόφραχτη Αθήνα και τις προκλητικές τοποθετήσεις του, στο υψηλότερο πολιτικό επίπεδο που μπορούσε να τις κάνει, αμφισβητώντας την εδάφική μας ακεραιότητα και φέρνοντας προ τετελεσμένων τόσο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο όσο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ρεζά Ζαράμπ: Προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον 'ταμία' του Ερντογάν μέσα στο κελί του

Ο έμπορος χρυσού Ζαράμπ είπε πως συγκρατούμενός του απείλησε να τον δολοφονήσει επειδή συνεργάζεται με τις διωκτικές αρχές
Ένας τουρκοϊρανός έμπορος χρυσού, ο οποίος έκλεισε συμφωνία με τους αμερικανούς εισαγγελείς και μετατράπηκε σε μάρτυρα κατηγορίας στη δίκη που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη για μια υπόθεση παραβίασης των αμερικανικών κυρώσεων σε βάρος του Ιράν, δήλωσε την Πέμπτη ότι απομακρύνθηκε από κρατητήριο των ομοσπονδιακών αρχών, διότι ένας κρατούμενος στη φυλακή