Ευρωλίγκα: Για πρώτη φορά στην ιστορία Παναθηναϊκός-Ρεάλ ζευγάρι σε Final-4!

 Παναθηναϊκός και η Ρεάλ Μαδρίτης θα κοντραριστούν την Κυριακή (21:00) στον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας.

Παρόλο που πρόκειται για δύο ιστορικούς συλλόγους που αριθμούν συνολικά 17 τρόπαια στην κορυφαία ευρωπαϊκή μπασκετική διασυλλογική διοργάνωση, οι δυο τους δεν έχουν έρθει ποτέ αντιμέτωποι σε Final-4, όσο παράξενο και αν φαίνεται. Κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στο σπουδαί ματς που έρχεται στην «Uber Arena». Οι δυο τους έχουν βρεθεί σε κοινά Final-4, αλλά όχι ως αντίπαλοι, σε ημιτελικό, μεγάλο ή και μικρό τελικό.

Ολυμπιακός: Ξύπνησε αργά για να διεκδικήσει το ματς – Ήττα από τη Ρεάλ με 87-76

 Το φάντασμα του πρώτου δεκαλέπτου κυνηγούσε τον Ολυμπιακό σε όλη τη διάρκεια του ημιτελικού με τη Ρεάλ. Το «-18» που χώρισε τους «ερυθρόλευκους» από τη «βασίλισσα» έγινε «θηλειά» στο λαιμό των πρωταθλητών Ελλάδος που τους κυνηγούσε σε όλο το υπόλοιπο διάστημα.

Η αντεπίθεση που ξεκίνησε στην 3η περίοδο (επιμέρους σκορ 15-21) συνεχίστηκε και στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, αλλά ήταν πια αργά. Με βασικούς παίκτες, όπως ο Γουόκαπ, ο Φαλ, ο Κάναν, δεν μπορούσε να ελπίζει πολλά απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης που μπορεί να στέφθηκε πέρσι απέναντι στον Ολυμπιακό με τον γνωστό, και άδικο κατά πολλούς τρόπο, αλλά φέτος είχε τον τρόπο να παραμερίσει τα εμπόδια.

«Κεραυνοί» Μυτιληναίου σε Μητσοτάκη και Κομισιόν

 Το επιχειρηματικό εκτόπισμα του Ευάγγελου Μυτιληναίου δεν αμφισβητείται. Είναι ένας από τους πιο δυνατούς «παίκτες» στην ελληνική οικονομία εδώ και δεκαετίες, ισχυροποιώντας διαρκώς τη θέση του. 

Κι όταν ένας μπίζνεσμαν αυτού του μεγέθους αποφασίζει να εκτοξεύσει, παραμονές ευρωεκλογών, «πυρηνικές βόμβες» κατά της γραφειοκρατικής δομής της Ε.Ε., προσωπικά της Φον ντερ Λάιεν και του ευρύτερου ρόλου της Κομισιόν, τότε αναπόφευκτα προκαλούνται «συστημικές» δονήσεις κάμποσων Ρίχτερ.

Φοβού την οργή της χαροκαμένης μάνας: Η Καρυστιανού περνά (ξανά) πριονοκορδέλα τον Μητσοτάκη!

 Στη θεσσαλική τηλεόραση TRT μίλησε η χαροκαμένη μάνα Μαρία Καρυστιανού, που εκπροσωπεί τους συγγενείς των 57 νεκρών της τραγωδίας των Τεμπών και για μία ακόμη φορά δεν άφησε κανέναν σε «χλωρό κλαρί», τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «η κοροϊδία σε βάρος των οικογενειών των θυμάτων του εγκλήματος στα Τέμπη συνεχίζεται».

Η Πρόεδρος του Συλλόγου οικογενειών θυμάτων Τεμπών, χαρακτήρισε «προκλητικό» το γεγονός ότι η δικογραφία για το έγκλημα των Τεμπών διαβιβάστηκε στη Βουλή μόλις ένα 24ωρο πριν κλείσει λόγω Ευρωεκλογών, μια απόφαση σαφώς αναίτια και με απώτερο σκοπό την προσπάθεια συγκάλυψης των κυβερνητικών ευθυνών.

Τέμπη: Ο Άδωνις προσέβαλε τους συγγενείς Δεν είναι μόνο ασέβεια, είναι συνειδητή πρόκληση!

 Με την Ευγενία Μανωλίδου ο Σπυράδωνις Γεωργιάδης απέκτησε δύο παιδιά. Ευτυχώς για τα ίδια και για την υπέρλαμπρη οικογένειά τους, την οποία δεν χάνουν ευκαιρία οι γονείς τους να προβάλλουν σε γιορτινά κάδρα σκηνοθετημένης ευτυχίας, κανένα δεν βρισκόταν στα πρώτα βαγόνια της αμαξοστοιχίας που ταξίδευε προς τον θάνατο τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη.

Αν οι φτερούγες του θανάτου άγγιζαν τον Γεωργιάδη όπως τον χαροκαμένο Νίκο Πλακιά, πατέρα των δίδυμων κοριτσιών, που μαζί με την ανιψιά του έχασαν εκείνο το βράδυ τη ζωή τους και τον άφησαν απαρηγόρητο να λέει τώρα «δεν πρόλαβα να τις πω πόσο τις αγαπούσα»…

Ο χημικός – εστιάτορας της Γλυφάδας και το κύκλωμα της ντόπας Διακινούσε αναβολικά ακόμα και σε επαγγελματίες αθλητές!

 Στα «δίχτυα» της Oικονομικής Αστυνομίας έπεσε τεράστιο κύκλωμα παραγωγής και διακίνησης αναβολικών και άλλων φαρμακευτικών σκευασμάτων, με αρχηγό γνωστό ιδιοκτήτη εστιατορίου στη Γλυφάδα, ο οποίος είναι και χημικός και είχε γνώσεις για την παρασκευή σκευασμάτων αναβολικών. Παλαιότερα φέρεται ότι διατηρούσε στριπτιτζάδικα στη Ρόδο.

Νέα μειοδοσία Μητσοτάκη κρύβει η «βόμβα μεγατόνων» από το Κίεβο! «Στο τραπέζι» Patriot και S-300!

 Πλήρης δικαίωση του έγκριτου αρθρογράφου της εφημερίδας «δημοκρατία», κ. Α. Τάρκα ο οποίος είχε προβλέψει την συγκεκριμένη εξέλιξη με σειρά άρθρων του…

Η «βόμβα» που έριξε χθες η ουκρανική προεδρία και την οποία σας μετέφερε πρώτο το newsbreak.gr δεν ήταν μόνο μεγατόνων, αλλά αποδεικνύεται και «βρόμικη».

Το Κίεβο, εξέθεσε για μία ακόμη φορά τη μυστική και καταστροφική διπλωματία της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, ανακοινώνοντας την προσεχή υπογραφή συμφωνίας ασφαλείας των δύο χωρών.

Με ευθύνη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη το «TurkAegean» σαρώνει την υφήλιο – Μπαράζ προβολών από όλες τις τουρκικές Πρεσβείες!

 Οι «άριστοι» του Μαξίμου που θα «έπαιρναν κεφάλια» στο θέμα της προδοτικής παραχώρησης του Αιγαίου στην Τουρκία, φαίνεται ότι… ξεχάστηκαν στη διαδρομή και μαγεύτηκαν από τα «ήρεμα νερά» των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Μέχρι σήμερα, καμία ενέργεια δεν έχει γίνει από την ελληνική πλευρά για την αποτροπή της λαθραίας χρήσης του σήματος «TurkAegean» από την Άγκυρα, με αποτέλεσμα, ο όρος να έχει κατοχυρωθεί και παγιωθεί στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Η κραυγή των… λύκων του Παναθηναϊκού! Και τώρα κούπα μετά την πρόκριση στον τελικό

 Ο Παναθηναϊκός έμοιαζε με… πεινασμένο λύκο στο Βερολίνο, στον ημιτελικό με την Φενερμπαχτσέ. Δώδεκα χρόνια μακριά από «φάιναλ φορ» ήταν πάρα πολλά για την ομάδα που έχει έξι αστέρια στη φανέλα της, ένα για κάθε ευρωπαϊκό της τίτλο.

Δεκετρία χρόνια μετά τον τελικό του 2011 ο Παναθηναϊκός θα πει και πάλι «παρών» σε τελικό Ευρωλίγκα!

Από την αρχή του ματς έδειξε ότι είναι αυτός θα ήταν το αφεντικό του ματς. Ακόμα και τις στιγμές που η τουρκική ομάδα έβγαζε αντίδραση οι παίκτες του ήταν εκεί. Μπορεί να φαίνεται οξύμωρο, αλλά η πρόκριση στον τελικό ήρθε από της… αμύνης τα παιδιά!

Σάλος με την ανάρτηση της Ντόρας περί παρασιτικής Ελλάδας: «Μιλάτε εσείς για παράσιτα;»

 Με σκωπτικά σχόλια υποδέχτηκαν το tweet της Ντόρας Μπακογιάννη για τη στάση

εργασίας σε σχολεία όπου διεξάγονται οι εξετάσεις τύπου «Pisa».

«Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της παρασιτικής Ελλάδας που μας κρατάει πίσω, από τους (ελπίζω λίγους) εκπαιδευτικούς που εμποδίζουν σήμερα τη διεξαγωγή των