Στην Κοζάνη σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας - Ζωντανή μετάδοση της ομιλίας του

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των Περιφερειακών προγραμματικών συσκέψεων του  ΣΥΡΙΖΑ, θα  πραγματοποιήσει ομιλίες στην Κοζάνη και την Αλεξανδρούπολη.
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014
19:30 Ομιλία στην Κοζάνη στο  Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας. (Ζωντανή μετάδοση)

Αστρα κοντά στον Ήλιο μπορεί να στείλουν στη Γη βροχή από κομήτες!

Άστρα που κινούνται στη γαλαξιακή γειτονιά μας θα μπορούσαν να περάσουν σε μικρή απόσταση από τον Ήλιο και να διαταράξουν το σύννεφο κομητών που περιβάλλει το Ηλιακό Σύστημα, δείχνει προσομοίωση της κίνησης των άστρων στον ουρανό. Ως αποτέλεσμα, η Γη θα μπορούσε να δεχθεί βομβαρδισμό από αδέσποτους κομήτες.

Β.Πούτιν: "Καμία χώρα δεν θα καταφέρει να εκφοβίσει ή να απομονώσει την Ρωσία"

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν επανέλαβε ότι καμία χώρα δεν θα καταφέρει να εκφοβίσει ή να απομονώσει τη Ρωσία, λέγοντας πως είναι έτοιμος να «περάσει δυσκολίες» προκειμένου να διασφαλίσει την κυριαρχία της χώρας, η οποία επλήγη από κυρώσεις εξαιτίας της ουκρανικής κρίσης.

Νευρική κρίση στην κυβέρνηση - Θέλουν να προφυλακίσουν βουλευτές των ΑΝΕΛ

Ποινικές διώξεις και προφυλακίσεις των βουλευτών των ΑΝΕΛ που κατήγγειλαν την απόπειρα δωροδοκίας ετοιμάζει η κυβέρνηση προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

«Πόλεμος» πέντε χωρών για τον πλούτο της Αρκτικής

Ο «ψυχρός» πόλεμος του 21ου αιώνα θα είναι αυτός για την κατάκτηση του Βόρειου Πόλου. Την ώρα που ολοένα και περισσότερες επιστημονικές έρευνες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για το λιώσιμο των πάγων της Αρκτικής, το ενδιαφέρον για τον πλούσιο ορυκτό πλούτο της θερμαίνεται.

Επικίνδυνα παιχνίδια με τη Δημοκρατία - Κραυγές και ψίθυροι δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του τόπου - ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΧΑΪΚΑΛΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Επικίνδυνα παιχνίδια με τη Δημοκρατία σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, παίζονται τις τελευταίες ώρες, έπειτα και από τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της καταγγελλόμενης απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ

Οι εποχές της δόξας του μπορεί να έχουν περάσει, όμως το Λουτράκι αντεπιτίθεται.

Η αναγνωρισμένη ήδη από το 1925 λουτρόπολη κάποτε ήταν το θέρετρο της αριστοκρατίας. Τα τελευταία χρόνια γνώρισε την παρακμή, αλλά συνεχίζει να είναι πολύ κοντά για να την αγνοείτε.

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ

Είναι κοντά, έχει θέα, μπορείτε να πάτε βόλτα στη λίμνη, στο δάσος ή πολύ απλά να αράξετε σε κάποιο από τα δεκάδες καφενεία που υπάρχουν στα χωριά τους. Τα Τρίκαλα Κορινθίας είναι μια καλή ιδέα για το σαββατοκύριακο.