Κάλεσμα Κουτσούμπα στους παλαιούς ψηφόφορους του ΠΑΣΟΚ και τους σημερινούς του ΣΥΡΙΖΑ

«Μπορούμε να συναντηθούμε σήμερα στην κάλπη και αύριο στην ανασύνταξη και ανασυγκρότηση του εργατικού λαϊκού κινήματος» είπε χαρακτηριστικά ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Προσκλητήριο συμπόρευσης στους παλαιούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και τους σημερινούς και χθεσινούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που προβληματίζονται απηύθυνε την Πέμπτη ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ρένα Δούρου: Όλοι οι πολίτες για μια νέα αρχή στην Περιφέρεια Αττικής

 Κάλεσμα συστράτευσης, σε όλους τους πολίτες της Αττικής, για μια νέα αρχή στην Περιφέρεια Αττικής - ανεξάρτητα από τις επιλογές τους στο επίπεδο των Δήμων - απευθύνει η Ρένα Δούρου και η "Δύναμη Ζωής". Αναλυτικά το κάλεσμα της "Δύναμης Ζωής": Όλοι μαζί για μια νέα αρχή στην Περιφέρεια Αττικής

Κουμουτσάκος: «Πούλησαν την παράταξη και τώρα ζητούν κρυφές συναντήσεις»

Την πικρία του εξέφρασε ο Γ. Κουμουτσάκος της ΝΔ - που δεν κατόρθωσε να περάσει στο 2ο γύρο για την περιφέρεια Αττικής - κάνοντας λόγο για κυνικούς «αυτοδιοικητικούς» οπορτουνιστές
Το σχόλιό του, λακωνικό αλλά γεμάτο νόημα, ανέφερε συγκεκριμένα:

«Την Κυριακή ο λαός θα γράψει ιστορία» Μήνυμα αισιοδοξίας για τη νίκη του κόμματός του στις κάλπες της 25ης Μαΐου χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας

Μήνυμα αισιοδοξίας για τη νίκη του κόμματός του στις κάλπες της 25ης Μαΐου χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ομόνοια, από όπου εκτίμησε ότι «την Κυριακή ο λαός θα γράψει ιστορία»
Παράλληλα, ο Α. Τσίπρας κατηγόρησε τα κόμματα της συγκυβέρνησης και τον πρωθυπουργό προσωπικά για «διχαστικό λόγο», προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα, έχει στόχο «να ενώσει όλους τους Έλληνες».

Ο Τσίπρας είναι ατύχημα, λέει ο Σαμαράς από τα Ιωάννινα

«Ο Α. Τσίπρας δεν είναι απειλή για την Ελλάδα. Είναι το ατύχημα που δεν πρέπει να της συμβεί. Αυτό το ατύχημα πρέπει να το εμποδίσουμε όλοι την Κυριακή» δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, από τα Ιωάννινα

Καλημέρααα - 25 εκπληκτικές θέες από διάφορα μέρη του κόσμου-Από την Νέα Υόρκη, την Ινδονησία και την Αυστρία, στη Νορβηγία, το Μαϊάμι και τη Χιλή! (φωτό)

Καλημέρααα - 25 εκπληκτικές θέες από διάφορα μέρη του κόσμου πάνω από τα σύννεφα που κόβουν την ανάσα - Από την Νέα Υόρκη, την Ινδονησία και την Αυστρία, στη Νορβηγία, το Μαϊάμι και τη Χιλή!

Economist: Οργισμένοι οι Ευρωπαίοι θέλουν να... βασανίσουν τους πολιτικούς

Η Μέρκελ δεμένη ανάποδα, ο Κάμερον στην πυρά και ο Ολάντ στον κλοιό της εποχής, σε μια φωτογραφία που θυμίζει Μεσαίωνα - Το μέλλον της ΕΕ.

Ο Γιούνκερ μας καλεί να ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία - Σαμαράς: Τιμούμε το αδούλωτο πνεύμα της Ελλάδας

Έκκληση στους πολίτες της ΕΕ να ψηφίσουν κόμματα που συμμετέχουν στο ΕΛΚ, αναφέροντας χαρακτηριστικά τη ΝΔ στην Ελλάδα, την CDU στη Γερμανία και το ÖVP στην Αυστρία, απηύθυνε ο Ζ.Κ. Γιούνκερ, υποψήφιος της ευρωπαϊκής δεξιάς για την προεδρεία της Κομισιόν.

IG Metall: Υπέρ του 35ωρου οι εργαζόμενοι στη Γερμανία

Σχεδόν το 70% των Γερμανών μισθωτών επιθυμούν να εργάζονται 35 ώρες ή λιγότερο την εβδομάδα, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του συνδικάτου των εργαζομένων στον τομέα του μετάλλου, του IG Metall, σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 500.000 ανθρώπων, μελών του συνδικάτου και μη, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύθηκαν σήμερα.

Η Ευρωπαϊκή Ενωση ΕΣΠΑσε το πάρτι των σκουπιδιών -Παραβιάζονται, με συμβάσεις-καρμπόν, κανόνες και οδηγίες * «Δώρο» στους εργολάβους η «εγγυημένη ποσότητα απορριμμάτων» * Το «κολασμένο μυστικό» εργολάβων και υπουργείων, περιφερειαρχών

Επίσης θα απαιτηθεί ανατροπή και επαναδιαπραγμάτευση συμβάσεων ή ακόμη και επαναδημοπράτηση έργων, ώστε οι αναθέσεις χωρίς όρους που βγάζουν μάτι, όπως για την εγγυημένη ποσότητα των απορριμμάτων, να γίνουν σύμφωνα με την Οδηγία 2008/98/ΕΚ.

Γοητευμένη από τις ομορφιές της Σάμου η Ολγα Κεφαλογιάννη

«Ο τουρισμός έστειλε ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Βρίσκομαι εδώ για να σας πω ότι και η Σάμος πρέπει να προχωρήσει σε αυτή τη νέα Ελλάδα» δήλωσε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία βρέθηκε για λίγες ώρες στο νησί, αποδεχόμενη την πρόσκληση της υποψήφιας για την περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου Χριστιάνας Καλογήρου.

Ανάμεσα στις χειρότερες χώρες για να είσαι εργαζόμενος η Ελλάδα -ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΚΑΜΠΟΤΖΗ, ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ, ΑΙΓΥΠΤΟ

Τις χειρότερες επιδόσεις στην Ευρώπη, μετά την Ουκρανία, και από τις χειρότερες παγκοσμίως, επιδεικνύει η χώρα μας όσον αφορά στα δικαιώματα των εργαζομένων, σύμφωνα με έκθεση της Διεθνούς Συνδικαλιστικής Συνομοσπονδίας.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τσίπρας: Οι εκλογές ισοδυναμούν με δημοψήφισμα για το μνημόνιο

Στην ίδια γραμμή που έχει χαράξει η Κουμουνδούρου κινήθηκε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη. Οι εκλογές ισοδυναμούν με δημοψήφισμα υπέρ ή κατά του μνημονίου, τόνισε ο κ.Τσίπρας.

Μπάιντεν: Αναγνωρίζουμε μόνο την κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας

Οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν στην Κύπρο μόνον τη νόμιμη κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε από τη Λάρνακα, όπου έφτασε αργά το απόγευμα, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν, ο οποίος πραγματοποιεί ιστορική επίσκεψη στη Μεγαλόνησο.

ΜΑΤΙΑΣ ΚΕΛΜ -Τα μετρητά είναι ο πιο σίγουρος τρόπος απώλειας περιουσίας...

Πολλοί επενδυτές αποφεύγουν ριψοκίνδυνες τοποθετήσεις, όπως μετοχές, εταιρικά ομόλογα και πολύτιμα μέταλλα. Αλλά οι ίδιοι έχουν και αμφιβολίες για τα κρατικά ομόλογα και τις τραπεζικές καταθέσεις, ιδιαίτερα μετά από την εμπειρία της τελευταίας χρηματοοικονομικής κρίσης.

ΗΠΑ: Στέλνουν τους καλύτερους για να βρουν τα κορίτσια στη Νιγηρία

Τους επίλεκτους Navy Seals που θεωρούνται η πλέον αποτελεσματική στρατιωτική μονάδα στον κόσμο επιστρατεύει ο Λευκός Οίκος  - Αποστολή τους να εντοπίσουν στις ζούγκλες της Νιγηρίας τα 200 κορίτσια που απήγαγαν οι ισλαμιστές
Την απόφαση να αναπτύξει ομάδα 80 πεζοναυτών στο Τσαντ για να ενισχύσουν τις προσπάθειες εντοπισμού των 200 κοριτσιών που έχουν απαχθεί από την ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Λευκός Οίκος.

Ryanair: Βρήκε και νέο τρόπο να... παίρνει τα χρήματα των πελατών της

Πώς το check-in προκαλεί «πονοκέφαλο» στους επιβάτες της εταιρείας
Έντονες επικρίσεις από πελάτες της προκαλεί η προσπάθεια της Ryanair να βγάλει χρήματα σε βάρος των ταξιδιωτών, με κάθε τρόπο.