Τέμπη: Στο Κουλούρι μεταφέρθηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας – Τι λέει ο συγγενής θύματος που ανακίνησε το θέμα

 Στο Κουλούρι, στην έκταση του ΟΣΕ, όπου φυλάσσονται τα τεκμήρια του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, μεταφέρθηκε ήδη κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας που αναζητούσαν οι αρχές και το οποίο απεικονίζεται στη φωτογραφία – τεκμήριο του ΕΡΤΝews.

67% των Αμερικανών θεωρεί το Ν. Τραμπ θριαμβευτή του debate –

  «Είμαστε τελειωμένοι αν δεν αποσυρθεί ή αν δεν πεθάνει» λένε οι Δημοκρατικοί!

Θριάμβευσε στο πρώτο debate στις ΗΠΑ o Nτόναλντ Τραμπ όπως καταδεικνύει και δημοσκόπηση η οποία πραγματοποιήθηκε εκ μέρους του CNN, το οποίο όπως είναι γνωστό απηχεί τις απόψεις και τις θέσεις του Δημοκρατικού Κόμματος.

«Η μόνη μας ελπίδα είναι να αποσυρθεί, να έχουμε ένα συνέδριο με διαπραγματεύσεις ή να πεθάνει. Διαφορετικά, είμαστε τελειωμένοι», δήλωσε ένας σύμβουλος των Δημοκρατικών!

Κοσμος Βίντεο: Ο Τζο Μπάιντεν χάνει τον έλεγχο και τον ειρμό των σκέψεών του και «παγώνει» – Ν.Τραμπ: «Δεν κατάλαβα λέξη από ότι είπε»!

 Πανικός στους Δημοκρατικούς από την απογοητευτική και απελπιστική εμφάνιση του Τζο Μπάιντεν στο debate: «Ήταν καταστροφή»!

Μόνο ως καταστροφική μπορεί να περιγραφεί η εμφάνιση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν στο debate με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, όπου ήταν εμφανές ότι αντιμετώπιζε σοβαρά διανοητικά προβλήματα!

Κίνα: Συλλογή δειγμάτων 1.935,3 γραμμαρίων από τη ρομποτική αποστολή σεληνιακής εξερεύνησης Chang’e-6

 Η Κίνα συνέλεξε 1.935,3 γραμμάρια δειγμάτων από τη μακρινή πλευρά του φεγγαριού στη διάρκεια της αποστολής σεληνιακής εξερεύνησης Chang’e-6, όπως μετέδωσε σήμερα το επίσημο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Η Chang’e-6 ήταν η έκτη ρομποτική αποστολή σεληνιακής εξερεύνησης από την Εθνική Υπηρεσία Διαστήματος της Κίνας (CNSA), αλλά και η δεύτερη αποστολή συλλογής σεληνιακού δείγματος-επιστροφής της CNSA.

Κίνα: Κάλεσμα του προέδρου Σι για «γέφυρες» στην παγκόσμια οικονομία – Προειδοποίησε κατά της πρόκλησης «διαχωριστικών χασμάτων»

 O Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ κάλεσε σήμερα (28/6) για την οικοδόμηση “γεφυρών” την περίοδο της οικονομικής παγκοσμιοποίησης και προειδοποίησε κατά της πρόκλησης “διαχωριστικών χασμάτων”.

Ο Σι μίλησε σε μία διάσκεψη στο Πεκίνο για τις αρχές που διέπουν την κινεζική εξωτερική πολιτική και καθορίστηκαν 70 χρόνια πριν, σε μία συμφωνία του 1954 με τον περιφερειακό ανταγωνιστή της Κίνας, την Ινδία, για τα σύνορα στα Ιμαλάια.

Ρωσία: Εντολή του ΥΠΑΜ για τη λήψη μέτρων αντιμετώπισης της αυξημένης δραστηριότητας των αμερικανικών drones πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα

 Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Αντρέι Μπελούσοφ έδωσε εντολή στο γενικό επιτελείο να λάβει μέτρα για να αντιμετωπίσει την αυξημένη δραστηριότητα των αμερικανικών drones πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Τουλάχιστον τρεις τραυματίες από κατάρρευση οροφής σε τερματικό σταθμό αναχωρήσεων του κεντρικού αεροδρομίου στο Νέο Δελχί

 Οι σφοδρές βροχοπτώσεις και οι άνεμοι προκάλεσαν σήμερα (28/6) την κατάρρευση μιας οροφής στο κεντρικό αεροδρόμιο της ινδικής πρωτεύουσας, Νέο Δελχί, τραυματίζοντας τουλάχιστον τρεις ανθρώπους, με τις αρχές να ακυρώνουν πτήσεις από έναν τερματικό σταθμό, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων, αλλά κι αναφορές των ΜΜΕ.

Ένα τμήμα του θόλου κατέρρευσε στο τμήμα των αναχωρήσεων στο τερματικό 1 του αεροδρομίου στο Νέο Δελχί στις πέντε το πρωί (τοπική ώρα), όπως ανέφερε μία ανακοίνωση του αεροδρομίου που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα Χ.

To πρώτο debate Τραμπ – Μπάιντεν: Αντάλλαξαν κατηγορίες και προσβολές, όχι όμως χειραψία

 Χωρίς να ανταλλάξουν χειραψία ο Τζο Μπάιντεν και ο Ντόναλντ Τραμπ διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην Ατλάντα, σε ένα κρίσιμο ντιμπέιτ εν όψει των προεδρικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου. 

 Οι δύο υποψήφιοι για τον προεδρικό θώκο των Ηνωμένων Πολιτειών μίλησαν μεταξύ άλλων για την οικονομία,