Στα μπουζούκια ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ η ΝΔ του Μητσοτάκη (ΦΩΤΟΣ)

Κι ενώ η ανασυγκρότηση της ΝΔ φαίνεται να παίρνει αναβολή, ευκαιρία βρήκε να «το ρίξει λίγο έξω» ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, «επιστρέφοντας στη νύχτα». Από τα μπουζουκτσήδικα της παραλιακής, αφού συμμετείχε στο ψευτοκίνημα #Παραιτηθείτε, τώρα στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς πριν από εξόρμηση στην Μύκονο. Και όλα αυτά στην Ελλάδα της κρίσης.

Η επιστήμη δικαιώνει τις γυναικείες καμπύλες της Κέλι Μπρουκ

Είναι τηλεπαρουσιάστρια, reality σταρ, μοντέλο και ηθοποιός. Είναι μια Βρετανίδα που από τότε που εμφανίστηκε στα media (όταν έκανε τη Βρετανία να βάζει ξυπνητήρι τον Ιανουάριο του 1999 για να την απολαύσει στο εξαιρετικό infotainment σόου The Big Breakfast) θεωρήθηκε η απάντηση της Γηραιάς Αλβιόνας στο πάνθεον των sex symbol.

Τα 78.000 ευρώ στο Nammos και το χαρέμι του Βαρβιτσιώτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρότι δεν έχει λήξει το ραμαζάνι ώστε να κάνουν την εμφάνισή τους τα βαριά πορτοφόλια των Αράβων Κλαρινογαμπρών το Nammos εγκαινίασε με εντυπωσιακούς λογαριασμούς το καλοκαίρι του 2016. Πρόσφατα μια παρέα έκανε λογαριασμό 78.000 ευρώ. Πρόκειται για συνήθεις λογαριασμούς στο διάσημο beach bar που στο τέλος κάθε σεζόν μετράει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του. Δεν είναι μόνο οι λογαριασμοί στο Nammos που προκαλούν δέος.

Η 17χρονη που έκανε το Instagram να λυγίσει με τη ρετρό λάμψη της

Έχει κάνει το κοινωνικό δίκτυο να υποκλιθεί στο ταλέντο και την ικανότητα της να αντλεί έμπνευση από το παλιό Χόλιγουντ αν και δεν είναι καν 18.
Η Annelies Maria Francine από το Βέλγιο μεταμορφώνεται στις μεγαλύτερες σταρ που άλλαξαν τον κόσμο της μόδας και έκαναν παρέλαση από τη μεγάλη οθόνη όταν δημιουργούσε μύθους.

32 μαγιό που θα είναι συλλεκτικά σε μια σεζόν από τώρα

Τα νέα της εταιρίας Victoria's Secret δυσάρεστα για όσους εκτιμούν τα υφάσματα και τις γραμμές των καλοκαιρινών της προτάσεων για την παραλία.
Μετά από μήνες έντονης φημολογίας, η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να βγάζει στην αγορά swimwear, επενδύοντας στα εσώρουχα και τα υπόλοιπα accessories που με τόση μαεστρία αποπλανούν τον καταναλωτικό κοινό.

EURO 2016: νίκη 1-0 της Ουαλίας επί της Β.Ιρλανδίας με αυτογκόλ και ιστορική πρόκριση στους "8"

Σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι με στοιχεία των χαμηλότερων από την Premier κατηγοριών της Αγγλίας, η Ουαλία πήρε την πρόκριση με 1-0, αφού βρήκε γκολ από σέντρα-ξυράφι του Μπέιλ και το μοναδικό λάθος του κεντρικού αμυντικού της Β.Ιρλανδίας Μακ Όλεϊ, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Με άγνοια κινδύνου οι Β.Ιρλανδοί απείλησαν πρώτοι, με σουτ του Ντάλας στο 10 και τον Χένεσεϊ να διώχνει σε κόρνερ.

Δείτε ξανά (και ξανά) το απίστευτο γκολ του Σακίρι

Το καλύτερο γκολ της διοργάνωσης πέτυχε με εντυπωσιακό τρόπο ο παίκτης της Ελβετίας.Η Ελβετία είχε βρεθεί να χάνει από το πρώτο μέρος από την Πολωνία από το γκολ του Μπλαζικόφσκι και στο φινάλε του ματς τα έδινε όλα για να στείλει το ματς στην παράταση. Ο τρόπος που θα το πετύχαινε έμελλε να είναι απίστευτος.

Περπατώντας επάνω στο νερό: Tο νέο, ονειρικό έργο του Christo παραδόθηκε στο κοινό picture+video

O Christo Javacheff από τη Βουλγαρία, και η σύζυγός του Jeanne-Claude de Guillebon από το Μαρόκο υπήρξαν δύο θρύλοι της σύγχρονης τέχνης γιατί εγάπησαν το εφήμερο και τα έργα τους ήταν γεμάτα τόλμη. Από τη φύση στην εκτέλεση τους. Όταν το 2009 η Jeanne-Claude πέθανε, πολλοί πίστευαν ότι ο Christo θα έβαζε επίλογο στα έργα τέχνης του(ς). Έκαναν λάθος.

Κίνα- Με την άβυσσο κάτω απ'τα πόδια τους...

Ένα τουριστικό αξιοθέατο για τολμηρούς: Εγκαινιάστηκε στην Κίνα η μεγαλύτερη γυάλινη πλατφόρμα του κόσμου, όπου οι επισκέπτες της θα μπορούν να απολαμβάνουν το καταπράσινο κινεζικό τοπίο κάτω από τα πόδια τους, από ύψος 400 μέτρων.

Λος Άντζελες- Έκρηξη αδρεναλίνης στα 305 μέτρα

Στη διάθεση των... τολμηρών βρίσκεται η γυάλινη, εξωτερική τσουλήθρα, σε ύψος 305 μέτρων, στον υψηλότερο ουρανοξύστη του Λος Άντζελες. Η διάφανη πλατφόρμα, μήκους 14 μέτρων, ξεκινά από τον 73ο όροφο και καταλήγει στον 69ο.

EURO 2016: η Πολωνία απέκλεισε στα πέναλτυ την Ελβετία και προκρίθηκε στους "8"

Ο Κρικόβιακ σκοράρει στο τελευταίο πέναλτυ για το 5-4 της Πολωνίας επί της Ελβετίας - Πηγή: Reuters / Max Rossi Livepic
Η Πολωνία έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στους 8 του EURO 2016, έστω και αν χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτυ για να αποκλεισει την Ελβετία, που είχε μοιραίο παίκτη της τον Γκρανίτ Τσάκα:

Το συγκλονιστικό μήνυμα που δημοσίευσε ο Γιώργος Μαυρίδης από την Κένυα

Ο Γιώργος Μαυρίδης συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους με το μήνυμα που δημοσίευσε
στον λογαριασμό στο facebook από ταξίδι που έκανε το «World Party» στην Κένυα.


«Στο ταξίδι μας στην Κένυα γνωρίσαμε την Λίλιαν, μια κοπέλα φορέας HIV που έδωσε μάχη για να καταφέρει να γεννηθεί το παιδί της υγιής χωρίς την ασθένεια που μαστίζει

Απόδραση στην καταπράσινη Σκιάθο Χρυσαφένιες παραλίες και έντονη νυχτερινή ζωή

Πλούσια βλάστηση και πολλές παραλίες κάνουν το νησί αυτό των Σποράδων έναν ιδανικό και διαχρονικό προορισμό για μια καλοκαιρινή απόδραση.
Πρόκειται για το πιο κοντινό στη στεριά από τα νησιά των Σποράδων και ο επισκέπτης θα περάσει μερικές μέρες ξεγνοιασιάς κάνοντας μπάνιο σε κρυστάλλινα νερά, τρώγοντας φρέσκο ψάρι και κάνοντας βόλτες στο λιμάνι.

Αγαπημένοι προορισμοί για τους λάτρεις του ελεύθερου κάμπινγκ

Πρωινό ξύπνημα και ο πρώτος ήχος που φτάνει στα αυτιά σου είναι εκείνος της θάλασσας. Η πρώτη απολαυστική βουτιά αμέσως μετά την έξοδο από τη ζεστή σκηνή. Καφεδάκι, κι ύστερα όλη μέρα χαλάρωση στην παραλία, απολαμβάνοντας μοναδικά τη φύση μακριά από τις έγνοιες και τις σκοτούρες της πόλης.

Ισπανία: Κάλπες στη σκιά του Brexit Φωτό+Βίντεο

Στη σκιά του Brexit έπεσε η αυλαία της προεκλογικής περιόδου στην Ισπανία.
Απευθυνόμενος σε οπαδούς του Λαϊκού Κόμματος στην Μαδρίτη, ο εκτελών χρέη πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι τόνισε ότι η ισπανική οικονομία είναι θωρακισμένη απέναντι σε πιθανούς κινδύνους και παρουσίασε το κόμμα του ως εγγυήτρια δύναμη της ευρωπαϊκής προοπτικής της Ισπανίας.

Κούβα: Κολομβία και FARC υπέγραψαν την ιστορική κατάπαυση του πυρός

Η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός ανάμεσα στην κυβέρνηση της Κολομβίας και τους αντάρτες FARC επισημοποιήθηκε.
Ο πρόεδρος της Κολομβίας Χουάν Μανουέλ Σάντος και ο ηγέτης των FARC Ροντρίγκο Λοντόνο ή Τιμοσένκο υπέγραψαν το κείμενο στην Αβάνα.

Σκάνδαλο υποκλοπών ταράζει την προεκλογική εκστρατεία της Ισπανίας


Στην Ισπανία, η αποκάλυψη σκανδάλου υποκλοπών απειλεί να πλήξει το Λαϊκό κόμμα του Μαριάνο Ραχόι, τέσσερις μέρες πριν από τις εκλογές.
 «Πρόκειται για έναν βρόμικο πόλεμο βγαλμένο από τους υπονόμους του κράτους», είπε ο πρόεδρος της Καταλονίας Κάρλος Πουτζδεμόν.
 H αντιπολίτευση ζήτησε την παραίτηση του υπουργού Εσωτερικών, κατηγορώντας τον ότι επιχείρησε να χρησιμοποιήσει τις κρατικές υπηρεσίες προκειμένου να εκθέσει τους αυτονομιστές της Καταλονίας.

Κόπα Αμέρικα: Θρίαμβος της Χιλής και επανάληψη του περσινού τελικού κόντρα στην Αργεντινή

Η Χιλή συνέχισε την ξέφρενη πορεία της στο Κόπα Αμέρικα και έκλεισε ραντεβού με την Αργεντινή για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Η κάτοχος του τίτλου από πέρσι, επικράτησε 2-0 της Κολομβίας, με δύο γκολ στα πρώτα 11 λεπτά.
Το 1-0 πέτυχε ο Αρανγκουίζ στο 7ο λεπτό μετά από λάθος κεφαλιά του Κουαδράδο που έστρωσε τη μπάλα στον αντίπαλό του.

Χίλαρι Κλίντον: Στόχος μας η οικονομική σταθερότητα μετά το Brexit

Η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον είπε πως σέβεται το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Βρετανία και δεσμεύεται να διατηρήσει τις σχέσεις της χώρας της τόσο με το Λονδίνο όσο και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

20 νεκροί από τις πλημμύρες στη Δυτική Βιρτζίνια

Τουλάχιστον 20 είναι οι νεκροί από τις πλημμύρες που σαρώνουν τη Δυτική Βιρτζίνια, ενώ εκατοντάδες κάτοικοι γλύτωσαν την τελευταία στιγμή χάρη στους διασώστες καθώς τα σπίτια τους γέμιζαν από τα ορμητικά νερά.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για τις χειρότερες πλημμύρες εδώ και 100 χρόνια

Με απώλειες 13,4% έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών

Την τρίτη χειρότερη επίδοση στη σύγχρονη ιστορία του κατέγραψε σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, δεχόμενο «σεισμική δόνηση» από το Brexit.

Η ελληνική κεφαλαιαγορά έκλεισε με απώλειες 13,4% με τον τραπεζικό δείκτη να χάνει συνολικά 29,68% σε ημερήσια βάση. Η αγορά υποχώρησε στα χαμηλότερα επίπεδα από τις αρχές Μαρτίου 2016, ενώ σε σχέση με τη χθεσινή συνεδρίαση απώλεσε κεφαλαιοποίηση μεγαλύτερη των 5 δισ. ευρώ.

«Εξαϋλώθηκαν» 1,8 τρισ. ευρώ στις διεθνείς αγορές λόγω Brexit

Το Brexit οδήγησε χθες τις παγκόσμιες χρηματιστηριακές αγορές σε απώλειες 1,8 τρισ. ευρώ εκ των οποίων μόλις τα 5,5 δισ. ευρώ αφορούσαν στις απώλειες του ελληνικού χρηματιστηρίου.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο δείκτης VIX, γνωστός και ως ο δείκτης του φόβου, ο οποίος αποτυπώνει την ανησυχία των επενδυτών, σημείωσε χθες άλμα 39% στις 23,97 μονάδες, από 17 μονάδες στο κλείσιμο της Πέμπτης, αγγίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Corriere della Sera: Οι 15 ωραιότερες ελληνικές παραλίες

Η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera έχει αφιέρωμα στα Ελληνικά νησιά. Συγκεντρώνει τιε 15 ωραιότερες παραλίες και καλεί όλους τους αναγνώστες της να τις επισκεφτούν.
Συγκεκριμένα η εφημερίδα καταγράφει ως ωραιότερες, τις παραλίες της Λάσσης και του Μύρτου στην Κεφαλονιά, του Λογαρά στην Πάρο, του Τσιγράδου στην Μήλο, της Φακίστρας στο Πήλιο,

Washington Post: Αυτές είναι οι υποψήφιες, επόμενες αποχωρήσεις από την ΕΕ

Oυσιαστικό, επίκαιρο και αναλυτικό, το δημοσίευμα του Rick Noack στην Washington Post δίνει συνοπτικά τις αλυσιδωτές αντιδράσεις που μπορεί να πυροδοτήσει το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος.
Ποιο θα είναι το μέλλον της Ευρώπης μετά τις ραγδαίες εξελίξεις του τελευταίου 24ωρου και κυρίως, ποιες είναι εκείνες οι χώρες που ίσως προχωρήσουν προς την πόρτα εξόδου της ΕΕ;