Ρωσία: Ανάληψη ευθύνης για το Βόλγκογκραντ και απειλές για το Σότσι

«Εάν πραγματοποιήσετε τους Ολυμπιακούς θα λάβετε ένα δώρο για εσάς και τους τουρίστες που θα έρθουν».

Με τα λόγια αυτά, μέλη της οργάνωσης Βιλαγιάτ Νταγκεστάν απειλούν πως θα χτυπήσουν στο Σότσι.
Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, η Ισλαμική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τις δύο πολύνεκρες επιθέσεις αυτοκτονίας στο Βόλγκογκραντ.

Η γαλλική κυβέρνηση προσπαθεί να κρατήσει "γαλλική" τη Peugeot-Citroën

Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Peugeot-Citroën θέλει σανίδα σωτηρίας, μετά τη «βύθιση» της ευρωπαϊκής αγοράς αυτοκινήτων.
Η γαλλική κυβέρνηση θέλει να αποτρέψει τη μετατροπή της σε κινεζική εταιρεία.
Η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία Dongfeng θέλει να γίνει η πρώτη κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία, με ισχυρή παγκόσμια παρουσία.

«Χαστούκι» ευρωκοινοβουλίου στην τρόικα -Μία έκθεση κόλαφο για τη δράση της τρόικας σε Ελλάδα, Κύπρο, Πορτογαλία και Ιρλανδία

Μία έκθεση κόλαφο για τη δράση της τρόικας σε Ελλάδα, Κύπρο, Πορτογαλία και Ιρλανδία παρουσιάζουν την Πέμπτη οι δύο αρμόδιοι εισηγητές στην επιτροπή Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής του Ευρωκοινοβουλίου. Η κριτική εστιάζει κυρίως στην έλλειψη διαφάνειας, αλλά και τις τυφλές περικοπές κοινωνικών δαπανών και επιδομάτων.

Αύξηση από 200 ευρώ το μήνα και αναδρομικά 3.500 ευρώ στους ενστόλους!

Τα πάνω κάτω από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που ανατρέπει την εισοδηματική - Τρόπους για να καλύψει τη νέα μαύρη τρύπα των 300 εκατ.ευρώ αναζητούν στην κυβέρνηση - Τα σενάρια που εξετάζονται Τον δρόμο να πάρουν αυξήσεις και ωριμάνσεις που ξεπερνούν τα 200 ευρώ κατ’ελάχιστον οι υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας

Στην Καισαριανή το ίντερνετ καφέ από όπου έστειλε το μήνυμά του ο Ξηρός

Εντοπίστηκε από το ηλεκτρονικό ίχνος του υπολογιστή - Οι αστυνομικοί ελέγχουν τις κάμερες ασφαλείας για το αν το έστειλε ο ίδιος ο Ξηρός
Εντοπίστηκε, λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση του βίντεο, το Internet cafe από όπου εστάλη η επιστολή και το βίντεο του δραπέτη της «17 Νοέμβρη» Χριστόδουλου Ξηρού.

Μήνυμα θανάτου από Χριστόδουλο Ξηρό-Υπογράφει την επιστολή ως «Ελεύθερο μέλος της 17Ν»«Πήρα απόφαση να βροντήξω ξανά το αντάρτικο τουφέκι»

«Πήρα απόφαση να βροντήξω ξανά το αντάρτικο τουφέκι», γράφει - Δείτε το video με το οποίο καλεί σε «σύγκρουση και ανατροπή», κάνει έκκληση στους συναγωνιστές του για ενότητα και απειλεί βουλευτές, πολιτευτές, δημοσιογράφους, συνδικαλιστές, αστυνομικούς και... εισπράκτορες - Τι λέει για την απόδρασή του - «Καλά θα κάνετε αν ξανασυναντηθούμε... να με σκοτώσετε

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ: Κόντρα για το «τρίτο μνημόνιο»

Σε νέο γύρο αντιπαράθεσης οδηγήθηκαν κυβέρνηση και ΣΥΡΖΑ με αφορμή τις τοποθετήσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα σε εκδήλωση του ολλανδικού Σοσιαλιστικού Κόμματος με θέμα «Δημοκρατία, Οικονομία και Κοινωνία».