Στιγμιότυπα από το συνέδριο των Δημοκρατικών

Η πύρινη ομιλία του Μισέλ Ομπάμα, η ρητορική κατόρθωμα του Μπιλ Κλίντον, Τζο Μπάιντεν δάκρυα ... Δεν πρέπει να χάσετε την σύμβαση που ξεκίνησε επίσημα Μπαράκ Ομπάμα στην κούρσα για το Λευκό Οίκο

VIDEO...

Μετά το Λας Βέγκας Πρίγκιπας Χάρι και πάλι στο Αφγανιστάν

"Prince Harry , γνωστός ως Captain Ουαλία, έφτασε σήμερα στο Bastion σε στρατόπεδο στην επαρχία Χελμάντ (νότιο Αφγανιστάν), για να ξεκινήσει μια προσωρινή τοποθέτηση ως πιλότος Apache, " ανέφερη σε δήλωση Το Υπουργείο Άμυνας . «Αυτός θα λειτουργήσει στο πλαίσιο της κοινής πολιτικής αεροπορίας ομάδα που παρέχει υποστήριξη ελικοπτέρων της διεθνούς δύναμης υπό τη διοίκηση του ΝΑΤΟ (ISAF) και των αφγανικών δυνάμεων", ανέφερε το υπουργείο..

H Eva Longoria και η Scarlett Johansson με πάθος, στο πλευρό του Obama! Video

Η Eva Longoria, η Scarlett Johansson, η Kerry Washington, η Mary J Blidge, ο Marc Anthony και οι Foo Fighters βρέθηκαν στην τελευταία ημέρα του συνεδρίου του κόμματος των Δημοκρατικών στην πόλη Σάρλοτ και στο πλευρό του Barack Obama, ο οποίος διεκδικεί ξανά την προεδρία των ΗΠΑ..

MTV Awards: Ποιος "χούφτωσε" τη Rihanna στη σκηνή; Κι άλλα πικάντικα highlights!

Πάνε πιά οι... αθώες εποχές που η βασίλισσα Madonna φιλούσε στο στόμα την B. Spears για να κλέψει την παράσταση στα μεγάλα shows! Tώρα χρειάζεται κάτι πιο ...πικάντικο και ζουμερό!..

Το μυστικό σχέδιο των τραπεζιτών της Φρανκφούρτης αποκαλύπτει το Bloomberg Έτοιμο το... μπαζούκα της ΕΚΤ - Αύριο οι ανακοινώσεις!

Aπεριόριστες αγορές ομολόγων για τις χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα σχεδιάζει
ο πρόεδρος της ΕΚΤ κ. Μario Draghi , σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg.
Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν στελέχη της ECB, το σχέδιο πιθανόν θα αποκαλείται «Νομισματικές ολοκληρωτικές συναλλαγές»...

Βοσνία- Ερζεγοβίνη: Άρχισε η προεκλογική εκστρατεία για τις δημοτικές εκλογές της 7ης Οκτωβρίου

Με τον πρόεδρο της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής να διαβεβαιώνει ότι όλα είναι έτοιμα για την εκλογική μάχη  ξεκινά σήμερα η προεκλογική εκστρατεία για τις δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Οκτωβρίου στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.
Επίσης ο ύπατος εκπρόσωπος της διεθνούς κοινότητας Βαλεντίν Ίνζκο κάλεσε όλα τα πολιτικά κόμματα να αποφύγουν εμπρηστική ρητορική...

Σαράγεβο: Παγκόσμια συνάντηση για την ειρήνη

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι, ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάριο Μόντι και ο πρόεδρος της Κροατίας, Ίβο Γιοσίποβιτς θα είναι μεταξύ των 2000 συμμετεχόντων στην «Παγκόσμια Συνάντηση για την Ειρήνη» που διοργανώνει, την Κυριακή, στο Σαράγεβο η Ρωμαιοκαθολική Κοινότητα «Άγιος Αιγίδιος».
Προωθώντας το οικουμενικό πνεύμα της Ασίζης, η Κοινότητα Αγίου Αιγιδίου εδώ και 25 χρόνια σε όλο τον κόσμο μεταφέρει μηνύματα ειρήνης και διαλόγου μεταξύ διαφορετικών θρησκειών, ανθρώπων και πολιτισμών, τόνισε στους δημοσιογράφους, στο Σαράγεβο, ο πρόεδρος της κοινότητας, Μάρκο Ιμπαλιάτσο...

Μετά από 50 χρόνια η Αμερική βρήκε έναν πολιτικό που να θυμίζει τον Κένεντι

Μετά από 50 χρόνια η Αμερική βρήκε έναν πολιτικό που να θυμίζει τον Κένεντι και η αλήθεια είναι πως ο Μπαράκ Ομπάμα (δείχνει να) έχει συνειδητοποιήσει ότι οι κυβερνήσεις εκλέγονται από το λαό και για τον λαό.
Η ανακοίνωση του προγράμματος του Δημοκρατικού κόμματος τη Δευτέρα ήταν πλήρης αντίθεση με αυτό των Ρεπουμπλικάνων.
Ο Ομπάμα επιμένει εμφατικά στη συνέχιση της πολιτικής του η οποία έχει φέρει καρπούς σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού και όχι σε μια ιδιαίτερη κάστα όπως ονειρεύονται οι αντίπαλοί του..

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ PLANET STARS ΑΠΟ ΤO <ΠΟΝΤΙΚΙ>

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012


Η αγία δημοσιονομική πειθαρχία...

του Δημήτρη Μυ
Λοιπόν, αν δεν είστε τραπεζίτες, δεν έχετε κανένα λόγο να νιώθετε υπέροχα από τη χτεσινή «μεγαλειώδη» υιοθέτηση του σχεδίου του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για τη ...σωτηρία του ευρώ. Και επειδή από τα όσα δημόσια διατυπώθηκαν ακούγονται κινέζικα στα αυτιά των απλών θνητών καλό είναι να έχουμε κατά νου τη βασική φιλοσοφία των αγορών: Κέρδη δικά τους, ζημιές δικές μας...
image



Οι Έλληνες πεθαίνουν αλλά όλα καλά

Της Μιχαλούς
"Ολα καλά, κοντεύουμε να βρούμε την έξοδο του τούνελ" γράφει το εβδομαδιαίο δελτίο της Alpha Bank!!!  Μα τι λένε; Η χώρα βρίσκεται σε ραγδαία κατάρρευση, όχι μόνον οικονομική, αλλά και κοινωνική και ψυχολογική.
image

...

Oι προσεταιρισμένοι, η τεχνοκρατία και οι ευρωπαϊστές

Επέτειος για την 3η Σεπτέμβρη και τις αρχές της στο ξεκίνημα της εβδομάδας και το «Ποντίκι», με αφορμή αυτή την επέτειο, δημοσιεύει τα βασικά σημεία από ένα άρθρο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Εξόρμηση» στις 18 Μαρτίου 1977, λίγους μήνες πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου και ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει αρχίσει να αποκτά τη δυναμική του και ο ελληνικός λαός έχει αρχίσει να το αγκαλιάζει. Σ’ αυτό το άρθρο με τον τίτλο «Η Εθνική Ανεξαρτησία βασικός στόχος»..

ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ κατά του Α. Παπανδρέου, ο κ. Μ. Κεφαλογιάννης προκαλεί αναταράξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

Με μια ανοίκεια επίθεση κατά του Α. Παπανδρέου, ο κ. Μ. Κεφαλογιάννης προκαλεί αναταράξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης..Ο γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ Μ. ΚεφαλογιάννηςΜε μια ανοίκεια επίθεση κατά του Α. Παπανδρέου, ο κ. Μ. Κεφαλογιάννης προκαλεί αναταράξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης...

Τιμή και δόξα στην... ΥΕΝΕΔ

Δεν έχουν τέλος τα "γαλάζια" παρατράγουδα στην ΕΡΤ! Παρά τη συμφωνία μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων για τη στελέχωση της δημόσιας τηλεόρασης, κάποιοι από τα "υπόγεια" του Μαξίμου κάνουν ό,τι μπορούν για να γυρίσει η ΕΡΤ στις... ένδοξες εποχές της ΥΕΝΕΔ!
Τιμή και δόξα στην... ΥΕΝΕΔ..

ΑΠΟΦΑΣΗ - ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤ ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝ Χτύπημα στην καρδιά των κερδοσκόπων

Χτύπημα στην καρδιά των κερδοσκόπων    Με μια κρίσιμης σημασίας απόφαση η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα άνοιξε τον δρόμο για την αγορά απεριόριστων κρατικών ομολόγων διάρκειας μέχρι και τριών ετών..

ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Δεσμεύτηκαν καταθέσεις, δημεύτηκαν βίλες και μετοχές για φοροδιαφυγή

Σε δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών, μετοχών και ακινήτων 121 φυσικών προσώπων και εταιρειών που ενέχονται σε υποθέσεις φοροδιαφυγής, προχώρησε το ΣΔΟΕ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών την Πέμπτη.
Πρόκειται για ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα και αφορούσαν τη δράση φυσικών προσώπων και εταιρειών τα προηγούμενα οικονομικά έτη, όπου και διαπιστώθηκε μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή, είτε από εικονικά τιμολόγια είτε από μη έκδοση παραστατικών και μη απόδοση ΦΠΑ..

Αμστερνταμ: Πόλη διάπλατα ανοιχτή

Μια μικρή πόλη για μεγάλες συγκινήσεις. Με παραμυθένιο ντεκόρ, ατμόσφαιρα ελευθερίας, ζωή ποδήλατο (κυριολεκτικά), κοσμοπολίτικο χαρακτήρα, κουλτούρα και απαγορευμένες απολαύσεις.
Aπό μικρό ψαροχώρι στις όχθες του..

Βανκούβερ: Στην κορυφή του κόσμου

Καρτ ποστάλ, μόνιμα τοποθετημένη στη βιτρίνα της μνήμης: καταπράσινα πάρκα, στο φόντο τεράστιοι γυάλινοι ουρανοξύστες σαν ακοίμητοι φρουροί και στο βάθος επιβλητικά βουνά με..

Λονδίνο: παράδεισος των αισθήσεων Πλήθος από αξιοθέατα στη βρετανική μητρόπολη θρέφουν πνεύμα και ψυχή

Με όνειρα παλεύουµε την κρίση
Οι περισσότεροι φίλοι μου στο Facebook ενθουσιάζονται και κουβεντιάζουμε πολύ για τα..

Λεωνίδιο: H τσακώνικη «Γη της Επαγγελίας»

Ανάμεσα στο Μυρτώο Πέλαγος και τις πλαγιές του Πάρνωνα βρίσκεται ένας τόπος ιδιαίτερος. Οι κάτοικοι τον αγαπούν τόσο που δεν διστάζουν να τον αποκαλέσουν "Γη της Επαγγελίας". Το Λεωνίδιο και η περιοχή γύρω από αυτό είναι ένας προορισμός μαγευτικός, που συνδυάζει τα πάντα και..

Στιγμή τεράστια τίγρης προσπάθησε να παίξει Pat-α-κέικ με ένα μικρό παιδί (αλλά μην ανησυχείτε, χωρίζονται από γυαλί)

Αυτές οι φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα αποθανατιζουν την αξιοσημείωτη στιγμή που μια τίγρη έσκυψε το κεφάλι του και να υπαχθεί ένα πόδι μέχρι το χέρι ενός μικρού κοριτσιού.
Φωτογράφος DYRK Daniels παρατήρησε  Χρυσή τίγρη της Βεγγάλης είχε ένα ενδιαφέρον για το παιδί, που ήταν ακουμπισμένος γυάλινο περίβλημα του.
Καθώς η τίγρη, που ονομάζεται Taj, με επικεφαλής πάνω σε αυτήν, ο κ. Ντάνιελς πήρε την κάμερά του έτοιμη, περιμένοντας από αυτόν να ουρλιάζω και κτύπημα κατά του.ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ..

Εκπληκτικό βίντεο περιστροφή της Γης ελήφθη από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Αυτή είναι μία ταινία που σίγουρα θα σας αφήσει σε μια περιστροφή.
Το πλήρωμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού σημάδεψε με ένα κάμερα στη Βόρεια Αμερική και την προκύπτουσα φωτογραφίες ήταν συγκολλημένα μαζί σε ένα μαγευτικό επιταχύνεται ακολουθία.
Δείχνει μια περιστροφή της Γης μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα από ένα πλεονεκτικό σημείο 225 μίλια.ΔΕΙΤΕ VIDEO..

Τάμτα Μαστοράκη Μία κρητικοπούλα...με τα όλα της!

Τάμτα Μαστοράκη Μία κρητικοπούλα...με τα όλα της!
Τάμτα Μαστοράκη. Η μαμά της είναι από τη Γεωργία και ο μπαμπάς της από την Κρήτη. Εκείνη γεννήθηκε στην Αθήνα και από πολύ μικρή γνώριζε το δρόμο που θέλει να ακολουθήσει. Και ήταν ο δρόμος του modeling..