Καμμένος: Όλα θα πάνε καλά - Η κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της (Video

Ολοκληρώθηκε, αργά το βράδυ της Κυριακής  η μαραθώνια συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου, υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά, ενώ σημείωσε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της, ενωμένη και αποφασισμένη.

Εμετική ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ κατά Ρωμανιά

Αήθης επίθεση κατά του γενικού γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργου Ρωμανιά εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου για τις συντάξεις.
Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει τον κ. Ρωμανιά «γραφική τηλεπερσόνα» και «επαγγελματία συνδικαλιστή της Ν.Δ., πολιτευτή των ΑΝΕΛ που τοποθετήθηκε Γ.Γ. κοινωνικών ασφαλίσεων,

Όταν ο ΔΟΛ ειδοποίησε τα στελέχη της Χρυσής Αυγής για τις συλλήψεις!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ
Στη δημοσιογραφική «πιάτσα», εδώ και χρόνια, κυκλοφορεί η παροιμία: «όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, από κάτω θα βρεις τον κυρ Σταύρο». Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Το «Συγκρότημα» έχει ρίζες παντού και οι δημοσιογράφοι–«καμικάζι» που χρησιμοποιεί κατά καιρούς ο Ψυχάρης είναι ικανοί να διαλύσουν ακόμα και αστυνομικές έρευνες για να ελέγξουν και να διαμορφώσουν την πολιτική ατζέντα.

Καταγγελία – «βόμβα»: «Σκηνοθετημένη ιστορία η Αμφίπολη για να περάσουν τα οικονομικά μέτρα»

Σοβαρές καταγγελίες για το επικοινωνιακό «παιχνίδι» που έστησε ο Σαμαράς γύρω από την ανασκαφή στην Αμφίπολη κάνει ο γ.γ. της Αρχαιολογικής Εταιρείας, ακαδημαϊκός Βασίλης Πετράτος.
Ο κ. Πετράτος χαρακτήρισε «άτεχνη σκηνοθετημένη ιστορία με σκοπό να αποσπαστεί η προσοχή των Ελλήνων από αυθαίρετα οικονομικά μέτρα» 

Formula 1: «Έσπασε το ρόδι» ο Ρόσμπεργκ στην πίστα της Καταλούνια

Την πρώτη του νίκη στο νέο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 και 9η στην καριέρα του πέτυχε ο Νίκο Ρόσμπεργκ στην πίστα της Καταλούνια, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Λιούις Χάμιλτον και στην τρίτη τον Σεμπάστιαν Φέτελ.
Η Μερτσέντες έκανε το 1-2 στον 5ο γκραν πρι της σεζόν, ενώ ο Φέτελ με την Φεράρι ανέβηκε στο βάθρο για 4η φορά από την έναρξη της περιόδου.

Μέρκελ και Πούτιν τίμησαν τη μνήμη των νεκρών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου (Φωτό+Βίντεο)

Η Γερμανίδα καγκελάριος τίμησε σήμερα στη Μόσχα τη μνήμη των σοβιετικών στρατιωτών που σκοτώθηκαν κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και ζήτησε συνεργασία με τη Ρωσία, σ' ένα υπόβαθρο εντάσεων αναφορικά με την Ουκρανία.

Εντάλματα σύλληψης για έξι «τρανταχτά» ονόματα της λίστας Λαγκάρντ

Με στόχο να μπει «ζεστό» χρήμα στα δημόσια ταμεία, πρόσωπα γνωστά, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και καταθέσεις στο εξωτερικό, θα κληθούν είτε να πληρώσουν το ποσό που τους αναλογεί είτε να οδηγηθούν στο Αυτόφωρο
Τουλάχιστον έξι δικογραφίες με πρόσωπα που φιγουράρουν στη λίστα Λαγκάρντ αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να φτάσουν στα

Στην Αγία Πετρούπολη τον Ιουνίου ο Αλέξης Τσίπρας

«Ο πρωθυπουργός με ενημέρωσε ότι θα βρίσκεται εδώ στις 18-20 Ιουνίου» δήλωσε η Ζ. Κωνσταντοπούλου στο ρωσικό πρακτορείο
Στις εργασίες του Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης θα συμμετάσχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου,

Ελβετία: Πολλοί νεκροί από πυροβολισμούς στο καντόνι Άαργκαου * Οικογενειακή η τραγωδία στην Ελβετία

Αστυνομικοί που απάντησαν σε κλήσεις πολιτών εντόπισαν αρκετά πτώματα, όλα ενηλίκων, μέσα και γύρω από ένα κτίριο στην πόλη Βίρενλινγκεν
Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν αργά χθες Σάββατο βράδυ από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο ελβετικό καντόνι Άαργκαου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία.

Δ. Βίτσας: Σειρά των εταίρων να ανταποκριθούν

Για τις διαπραγματεύσεις, τις κόκκινες γραμμές και τα μέτρα που θα ληφθούν από την ελληνική κυβέρνηση μίλησε ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και νυν βουλευτής Β΄Αθηνών Δημήτρης Βίτσας, σε δηλώσεις κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο δήμο Εμμανουήλ Παππά έπειτα από πρόσκληση της οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ του εν λόγω δήμου.

Μαλλιά κουβάρια έγιναν χθες στη Βουλή Ντόρα-Σταμάτης

Οι απίστευτοι διάλογοι: Δ. Σταμάτης: «Εγώ φοράω παντελόνια». Ντ. Μπακογιάννη: «Κούνα λίγο το κεφάλι σου γιατί δε λειτουργεί καλά»!
Βαριές κουβέντες σε πολύ έντονο ύφος αντάλλαξαν χθες στο καφενείο της βουλής η Ντόρα Μπακογιάννη και ο βουλευτής της ΝΔ και στενός συνεργάτης του Α. Σαμαρά, Δημήτρης Σταμάτης.

Πυρετός συσκέψεων για εργασιακά, ασφαλιστικό και ΦΠΑ

Με τα έως τώρα δεδομένα, εταίροι και δανειστές δεν φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν κάτι παραπάνω στην Αθήνα από μια δήλωση αναγνώρισης προόδου.
Σχεδόν ένα 24ωρο πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup της Δευτέρας η κυβέρνηση βρίσκεται επί ποδός προσδοκώντας κάτι παραπάνω από μια θετική δήλωση,

Τα "άγρια παιδιά" κόντρα στους τεχνοκράτες του Brussels Group - ΦΩΤΟ

Με κεντρικό σύνθημα «τόπο στα νιάτα» προχωρά η κυβέρνηση στην κρίσιμη διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους των θεσμών. Η ομάδα των τριαντάρηδων παίζει καθοριστικό ρόλο στον μαραθώνιο συζητήσεων που εξελίσσεται πίσω από κλειστές πόρτες στο Brussels Group.
Από την πρώτη στιγμή έπεσαν στα βαθιά νερά, καθώς πρέπει με στοιχεία και αριθμούς να πείσουν για την ορθότητα των ελληνικών θέσεων.

Επτά στους δέκα θέλουν έντιμο συμβιβασμό ...Θέλουν ευρώ, φοβούνται τη χρεοκοπία

Ψήφο εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό και τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους δίνει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.

Σε τρεις διαφορετικές δημοσκοπήσεις που φιλοξενούνται στον Τύπο του Σαββατοκύριακου διαπιστώνεται σαφές προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο στην ψήφο εμπιστοσύνης, όσο και στη στήριξη των πολιτών στον τρόπο που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τις απαιτήσεις των δανειστών.

Με τριετή φυλάκιση καταδικάστηκε ο πρώην πρόεδρος Μουμπάρακ και οι δύο γιοι του για διαφθορά

Ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου Μουμπάρακ καταδικάστηκε μαζί με τους δυο γιους τους σε τριετή φυλάκιση επειδή καταχράστηκαν περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ δημόσιου χρήματος

Κενάν Εβρέν: Πέθανε ο πραξικοπηματίας, ισχυρός άνδρας του στρατού της Τουρκίας

Ο στρατηγός ε.α. και πρώην πρόεδρος Κενάν Εβρέν απεβίωσε σε ηλικία 97 ετών

Ο Κενάν Εβρέν, στρατηγός εν αποστρατεία, πρώην πρόεδρος της Τουρκίας (1982-1989), ο οποίος κατέλαβε την εξουσία με το στρατιωτικό πραξικόπημα της 12ης Σεπτεμβρίου 1980 και για πολλούς ήταν ένα πρόσωπο που συμβόλιζε την κυριαρχία του στρατού στα τουρκικά πολιτικά

Πούτιν: Ο πατέρας μου ήταν ένας απλός στρατιώτης

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ήταν στην πρώτη γραμμή της πορείας που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Μόσχας στο πλαίσιο των εορτασμών για την 70η επέτειο από τη νίκη επί της ναζιστικής Γερμανίας, κρατώντας ένα πορτρέτο του πατέρα του.

Σκόπια: Μυρίζει μπαρούτι σε πόλη με μεγάλη αλβανική κοινότητα (video)

Επιχείρηση εναντίον «ένοπλης ομάδας» διεξάγεται από τις αστυνομικές Αρχές των Σκοπίων στα περίχωρα της πόλης Κουμάνοβο, όπου το 2001 είχαν σημειωθεί σκληρές μάχες κατά τη διάρκεια εξέγερσης Αλβανών.
Σύμφωνα με μαρτυρίες εκπροσώπων της αστυνομίας, άλλων κρατικών αξιωματούχων, αλλά και δημοσιογράφων, πάνω από την πόλη υψώνεται καπνός και ακούγονται πυροβολισμοί.

Έτσι υπονομεύει ο Στουρνάρας την προσπάθεια για συμφωνία!

Τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είχε κάνει λόγο για τρόικα… εσωτερικού, έσπευσε να επιβεβαιώσει ένας από τους ανθρώπους που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού και στην κατακρεούργηση της ποιότητας ζωής στη χώρα μας, σκύβοντας το κεφάλι στις απαιτήσεις των ξένων συμφερόντων.

Όλοι βλέπουν συμφωνία, ο Σόιμπλε «ξαφνική χρεοκοπία»

Την ώρα που τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό, όλοι χαρακτηρίζουν ως πολύ πιθανή πλέον μια συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξακολουθεί να κινδυνολογεί.

Ημέρα της Μητέρας: Η κρίση «γονατίζει» επαγγελματικά την ελληνίδα μητέρα... «Η ευγνωμοσύνη μας στην υπέρτατη προσφορά της μάνας είναι μεγάλη ΑΝΕΛ.

Οι διακρίσεις σε βάρος των μητέρων σε ό,τι αφορά τα εργασιακά τους δικαιώματα αυξήθηκαν στην περίοδο της κρίσης - Τι δείχνουν τα στοιχεία από το Σ.ΕΠ.Ε
Η Ημέρα της Μητέρας αποτελεί μια ημέρα χαράς που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά (μικρά και μεγάλα) να εκφράσουν για μια ακόμη φορά –ίσως και με ένα δωράκι - την αγάπη, το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη τους, στη γυναίκα που τα έδωσε όλα για να τα μεγαλώσει.

Διαψεύδει η Τράπεζα της Ελλάδος την ύπαρξη e-mail κατά της κυβέρνησης

Διαψεύδει η Τράπεζα της Ελλάδος  δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο φέρεται από το γραφείο του διοικητή της ΤτΕ ή από το τμήμα επικοινωνίας της Τραπέζης να έχει σταλεί μήνυμα στο οποίο γίνεται αποτίμηση του έργου της κυβέρνησης των πρώτων εκατό ημερών.