Νήσος: Μία ελληνική μπύρα δεύτερη καλύτερη στον κόσμο

Η ομάδα της τηνιακής μπύρας πήγε για την εμπειρία και έφυγε με το αργυρό μετάλλιο!

42 χώρες, όλες οι ήπειροι, 1613 μπύρες, τυφλή γευσιγνωσία από 105 ειδικούς κριτές: «European Beer Star», ο Διαγωνισμός των Διαγωνισμών στη καρδιά της Βαυαρίας, αναδεικνύει για πρώτη φορά μία Ελληνική μπύρα, τη «Νήσος» Pilsner, στο βάθρο των νικητών.

Ο διαγωνισμός ” European Beer Star ”  ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια και τα βραβεία του θεωρούνται διεθνώς τα πιο σημαντικά

Από την Lamborghini στην Genesis Νέο στέλεχος στη Hyundai Motor ο Manfred Fitzgerald

Η Hyundai Motor ανέθεσε στον Manfred Fitzgerald, πρώην Brand και Design Director της Lamborghini, τη διοίκηση της μάρκας Genesis, η οποία στοχεύει στην παγκόσμια αγορά πολυτελών αυτοκινήτων
Με έδρα τα κεντρικά γραφεία της Hyundai στη Σεούλ, ο κ. Fitzgerald θα είναι υπεύθυνος για τη κατάρτιση και την εκτέλεση των στρατηγικών της μάρκας Genesis, ως Senior Vice President. Με σκοπό η μάρκα να κερδίσει μια ισχυρή θέση στην παγκόσμια αγορά πολυτελών αυτοκινήτων, θα διατελέσει ένα κεντρικό ρόλο στη στρατηγική, το marketing και άλλες επιχειρησιακές λειτουργίες της μάρκας φίρμας.

Οι «άγγελοι» της Victoria’s Secret υποδέχονται το καλοκαίρι..

Τα νέα μαγιό της Victoria's Secret παρουσίασαν οι «Άγγελοι» του γνωστού οίκου. Τα γυρίσματα έγιναν στο St Bart's με τις καλλονές να φορούν τα μαγιό που λανσάρει η εταιρεία για το φετινό καλοκαίρι.
Οι καυτοί «άγγελοι», ποζάροντας με αισθησιακή διάθεση, πότε κυλιούνται στην άμμο και πότε ακουμπάνε τα αψεγάδιαστα κορμιά τους στα βράχια κάνοντας ακροβατικά.
Με βλέμμα πολλά υποσχόμενο, οι άγγελοι της Victoria’s Secret διαφημίζουν τα καινούρια μαγιό κάνοντας το καλοκαίρι να μην μοιάζει και τόσο μακρινό.

Η οικονομική καταστροφή της Σαράποβα Η αρχή του τέλους μιας καριέρας πολλών εκατομμυρίων

Τουλάχιστον εδώ και μια δεκαετία η Μαρία Σαράποβα ήταν νικήτρια εντός και εκτός γηπέδων. Έξυπνη, ελκυστική και απίστευτη τενίστρια βρισκόταν στο νούμερο 7 της παγκόσμιας κατάταξης, όταν σόκαρε τον κόσμο του αθλητισμού -και όχι μόνο- ανακοινώνοντας πως απέτυχε να περάσει τις εξετάσεις ντόπινγκ για το Αυστραλιανό Open.
Η ουσία που βρέθηκε θετική, όπως παραδέχθηκε η ίδια, είναι το «meldonium», ενώ πρόσθεσε πως δεν έχει ενημερωθεί ακόμη για τη λίστα με τα απαγορευμένα συστατικά για το 2016, που είχε στείλει η παγκόσμια οργάνωση κατά του ντόπινγκ τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ποια είναι η αξιότιμη εισαγγελέας Γεωργία Τσατάνη...Η υπόθεση Βγενόπουλου..υπόθεση προγραμμάτων SONAC

Η αναφορά της εισαγγελέως Εφετών, Γεωργίας Τσατάνη προς τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Παπαγγελόπουλο, αποτέλεσε το έναυσμα για να στηθεί από τα ΜΜΕ ένα σενάριο εκβιασμού και μιας προσπάθειας παρέμβασης στο έργο της Δικαιοσύνης. Η Γεωργία Τσατάνη αν και παρουσιάζεται ως μια απλή εισαγγελέας Εφετών, στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου τυχαία....

Πρόκειται για μια εισαγγελέα το όνομα της οποίας εμπλέκεται σε αρκετές σοβαρές υποθέσεις τις οποίες φρόντιζε να χειρίζεται με…

Η λίστα με τα δανεικά και αγύριστα των επωνύμων από τη Λαϊκή

Η απόρρητη έκθεση της Price Waterhouse Cooper μετά τη φυγή του Βγενόπουλου από τη Λαϊκή το 2012, εμπεριέχει όλα τα κόκκινα δάνεια που δόθηκαν από την τράπεζα στο ανφάν γκατέ της ελληνικής επιχειρηματικότητας και όχι μόνο. Τα ονόματα που καταγράφονται στην έκθεση δίνουν σαφή εξήγηση για την αντιμετώπιση που έχει ο Βγενόπουλος από τη Δικαιοσύνη, ενώ προκύπτει το ερώτημα γιατί ενώ τραπεζικοί διώκονται για κόκκινα δάνεια, για τα συγκεκριμένα δάνεια να υπάρχει ασυλία;

Βενιζέλος με ψέματα υπέρ Βγενόπουλου και Τσατάνη

Για μια ακόμη φορά ο Βενιζέλος θυμήθηκε πως είναι Βενιζέλος. Έτσι επιστρατεύει την αντιστροφή της πραγματικότητας για να βγάλει ψεύτη τον Αναπληρωτή Υπουργό Διαφθοράς, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Σε επιστολή που έστειλε προς την Πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Τασία Χριστοδουλοπούλου, υποστηρίζει πως ο Παπαγγελόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο, η οποίοι ρώτησαν με βάση αποκαλύψεις του HOT DOC για το ρόλο της Δικαιοσύνης στην υπόθεση Βγενόπουλου, τα βρήκε όλα νόμιμα.

5.000 άνεργοι θα κάνουν το καλό και θα πληρώνονται στα hot spot

Πρόγραμμα 8μηνης απασχόλησης που αφορά 2.297 θέσεις εργασίας για ανέργους που θα στελεχώσουν άμεσα hot spots, Κέντρα Φιλοξενίας και οποιαδήποτε άλλη δομή δημιουργηθεί, εντός της επικράτειας, για την υποστήριξη των προσφύγων, θα υλοποιήσει το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών/Μεταναστευτικής Πολιτικής και τους δήμους των περιοχών.

Σύγχρονος «Σκρουτζ» ο ιδιοκτήτης των ΙΚΕΑ

Η περιουσία του ανέρχεται χοντρικά στα 65 δισεκατομμύρια ευρώ. Το 2006 φιγούραρε στη λίστα του «Forbes», ως ο τέταρτος πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου.  Ωστόσο, υπάρχουν φορές που ο άνθρωπος αυτός κουρεύεται μόνος του.
Πώς γίνεται να έχεις δισεκατομμύρια και να δείχνεις σαν χαμηλόμισθος συνταξιούχος; Κι όμως...