Η ελληνική μουσική στον Καναδά με Chroma Musika και Monty Pythons

Η Chroma Musika ιδρύθηκε πριν δεκατέσσερα χρόνια στον Καναδά και προωθεί την Ελληνική Κλασική Μουσική στην Β. Αμερική με ιδιαίτερη έμφαση στο παιδί.

Ο Δημήτρης Ηλίας, και η σύζυγός του Μαρία Διαμαντή, Έλληνες του Καναδά, προωθούν εδώ και πολλά χρόνια την ελληνική μουσική στον Καναδά. 

Κένυα: «Κάθε γυναίκα που φέρνετε στο σπίτι είναι γυναίκα σας»

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της χώρας, η ψήφιση του επίμαχου νόμου από τους βουλευτές προκάλεσε την οργή των γυναικών συναδέλφων τους, με αποτέλεσμα οι τελευταίες να αποχωρήσουν από την αίθουσα του κοινοβουλίου του Ναϊρόμπι.

Λίγες ημέρες μετά τον αρραβώνα της Κριστίνα Αγκιλέρα με τον Μάθιου Ρούτλερ φουντώνουν οι φήμες για εγκυμοσύνη της διάσημης τραγουδίστριας.

Αγκιλέρα και Ρούτλερ έκαναν γνωστό ότι αρραβωνιάστηκαν μέσω twitter, θέλοντας να μοιραστούν τις στιγμές της ευτυχίας τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.
Ωστόσο, σύμφωνα με την US Weekly, η ποπ σταρ είναι έγκυος με την Αγκιλέρα και τον Ρούτλερ πάντως να κρατούν σιγή ιχθύος για το γεγονός.

Σπουδαίο "διπλό" για τον Αστέρα στο Αγρίνιο

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε 1-0 στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.
Η ήττα αυτή αποτελεί για την ομάδα του Αγρινίου μόλις τη δεύτερη όντος έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα

Συναγερμός για τον εντοπισμό πιθανών συντριμμιών του Boeing - Τι συνέβαινε στο κόκπιτ λίγο πριν την εξαφάνιση του αεροσκάφους

Απαντήσεις στο ερώτημα «ποιος είχε τον έλεγχο του μοιραίου boeing» όταν χάθηκαν τα ίχνη του από τα ραντάρ, αναζητούν οι αρχές στους διαλόγους που αναπτύχθηκαν μεταξύ των πιλότων και των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στα τελευταία 54 λεπτά πριν την ανεξήγητη εξαφάνιση.
Η βρετανική εφημερίδα Telegraph, δημοσιεύει τους διαλόγους αυτούς μέσα από τους οποίους αναδεικνύει δύο σημαντικά στοιχεία.

Ουκρανία: «Τούβλα» χρυσού και δολαρίων στο σπίτι πρώην υπουργού Ενέργειας

Πέντε εκατ. δολάρια και 42 κιλά χρυσού εντοπίστηκαν στην κατοικία του Έντουαρντ Σταβίτσκι
Την ώρα που ΗΠΑ και ΕΕ επιβάλλουν κυρώσεις σε Ρώσους, φιλορώσους και Ουκρανούς αξιωματούχους, ένα εύρημα των Αρχών έρχεται να προστεθεί στο «παζλ» των κρυφών διαδρομών μεγάλων χρηματικών ποσών σε Ρωσία και Ουκρανία.

Κύπρος: Πέθανε ο υπουργός Άμυνας, Τάσος Μητσόπουλος

Ποιος ήταν ο άτυχος άνδρας - Θρήνος σε όλη την Κύπρο 
«Έσβησε» το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τάσος Μητσόπουλος. Ο Κύπριος υπουργός Άμυνας άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν.

Οδηγούμε στο Βερολίνο το ηλεκτρικό Golf

Βρισκόμαστε στη Γερμανία για να πάρουμε μία πρώτη γεύση από το νέο μέλος της «ηλεκτρικής» οικογένειας της Volkswagen, το e-Golf.
Το e-uP! έκανε πέρυσι την αρχή, ήρθε η ώρα η μάρκα από το Βόλφσμπουργκ να αρχίσει να «απλώνει» τη συγκεκριμένη τεχνολογία και σε μεγαλύτερα μοντέλα της (εξαιρούμε το φουτουριστικό XL1), τοποθετώντας τη στο μοντέλο-έμβλημά της: το Golf.

25η Μαρτίου «Οχυρό» η Αθήνα για την παρέλαση - 3.000 αστυνομικοί στο κέντρο

Οι πολίτες θα μπορούν να την παρακολουθήσουν ελεύθερα από το ύψος της οδού Βουκουρεστίου και κάτω Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας θα πραγματοποιηθεί και φέτος η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου,
 καθώς αναμένεται να επιστρατευτούν 3.000 αστυνομικοί για την αποφυγή επεισοδίων.

Λήγει σήμερα η διαθεσιμότητα για χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους

ΟΛΜΕ: Νέα συγκέντρωση σήμερα στο υπουργείο Παιδείας
Σχολικοί φύλακες, εκπαιδευτικοί και άλλοι εργαζόμενοι που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, με αίτημα «δουλειά για όλους».

Και αυτό, αν και αρχίζει από τη Δευτέρα η αντίστροφη μέτρηση για την απόλυση 1.044 σχολικών φυλάκων, αλλά και περίπου 200 «διαθέσιμων» εκπαιδευτικών εκ των 670 που βρίσκονται «στον αέρα».

Με 30 πόντους διαφορά (89-59) κέρδισε ο Ολυμπιακός τη Λαμποράλ (Φωτό+Βίντεο) Top 16 Round 11: Friday Recap

Η Λαμποράλ Κούτσα έφτασε 300 αγώνες στην Ευρωλίγκα, αλλά οι λίγοι-ελλείψει Πρίντεζη και Περπέρογλου-στρατιώτες του Ολυμπιακού περίσσευαν για να τον οδηγήσουν στη νίκη με 89-59. Κέρδος ο Παπαπέτρου Το ματς με τη Λαμποράλ Κούτσα δεν ήταν εύκολο για τον Ολυμπιακό, που προερχόταν από τέσσερις σερί ήττες και θα αγωνιζόταν χωρίς Περπέρογλου και Πρίντεζη.