Στο Mega δεν κάνουν δημοσιογραφία αλλά πολιτική

Πονάει για τον απλό κόσμο η Όλγα Τρέμη... 
Θυμάστε το Mega Channel που ήταν ενάντια σε κάθε απεργία και σε κάθε διαδήλωση; Το Mega που σε κάθε συγκέντρωση στο Σύνταγμα το μόνο που είχε να πει ήταν για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην πόλη από το κυκλοφοριακό κομφούζιο;  Πάνε αυτά, last year. Τώρα, άλλαξαν τα πράγματα, το Mega και η Όλγα Τρέμη στέκονται στο πλευρό των εργαζομένων.

O Παυλόπουλος προσκάλεσε τον Πούτιν στην Ελλάδα ( picture+video )

Συνεχίζει τις υψηλές επαφές ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με στόχο να βρει συμμάχους σε μία δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, η οποία πλήττεται από την οικονομική κρίση και καλείται να αντιμετωπίσει το ζήτημα των αθρόων προσφυγικών ροών.

Οι συναντήσεις του κ. Παυλόπουλου πραγματοποιούνται εν όψει και της συμμετοχής του Αλέξη Τσίπρα στο διεθνές φόρουμ του Νταβός, και τις επαφές που θα έχει εκεί με υψηλόβαθμα στελέχη κυβερνήσεων και διεθνών οργανισμών.

ΗΠΑ: Άφαντοι οι υπερτυχεροί του Powerball

Άφαντοι παραμένουν οι τρεις υπερτυχεροί που κέρδισαν από 530 εκατ. δολάρια στο Powerball, στο μεγαλύτερο τζακ ποτ στην ιστορία των τυχερών παιχνιδιών στις ΗΠΑ.
Αυτό που ωστόσο έγινε γνωστό, σύμφωνα με το ΑΠΕ, είναι ότι τα τυχερά δελτία πουλήθηκαν στην Καλιφόρνια, την Φλόριντα και το Τενεσί.
Κάθε δελτίο κερδίζει 528,8 εκατομμύρια

Τζιχαντιστές καίνε ζωντανούς μαχητές τους μετά την ήττα στο Ραμάντι

Οι φρικαλεότητες των τζιχαντιστών εφαρμόζονται και μέσα στις ίδιες τους τις τάξεις. Θέλοντας να στείλουν μια τρομακτική προειδοποίηση, έκαψαν ζωντανούς όσους μαχητές έτρεξαν στο προπύργιο της τρομοκρατικής ομάδας στη Μοσούλη μετά την απώλεια της πόλης Ραμάντι από ιρανικές δυνάμεις.

Συνάντηση Τσίπρα - Κουτσούμπα σήμερα στο Μαξίμου

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, θα έχει σήμερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Με τον Βλαντιμίρ Πούτιν συναντάται σήμερα ο Πρ. Παυλόπουλος

Με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλάντιμιρ Πούτιν συναντάται σήμερα ο Προκόπης Παυλόπουλος. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται στη Μόσχα, ύστερα από πρόσκληση της Ρωσικής Προεδρικής Ακαδημίας Εθνικής Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης, η οποία τον αναγόρευσε επίτιμο διδάκτορα.

3,3 εκατ. ευρώ καλείται να πληρώσει ο Σταύρος Παπασταύρου για τον λογαριασμό στην Ελβετία

Φόρους και πρόστιμα 3,3 εκ. ευρώ καλείται να πληρώσει ο σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του προσωρινού ελέγχου του ΚΕΦΟΜΕΠ.
Ο προσωρινός έλεγχος που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο λογαριασμός στην Ελβετία ανήκει στον Σταύρο Παπασταύρου και τους γονείς του.