Νταβούτογλου: Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απειλή από τη Συρία

Η Τουρκία είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει κάθε απαραίτητο μέτρο, περιλαμβανομένων των στρατιωτικών επιχειρήσεων πέρα από τα σύνορά της, για να απαντήσει στις απειλές εναντίον της ασφάλειάς της που προέρχονται από τη Συρία, διαβεβαίωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας αυτής Αχμέτ Νταβούτογλου.

Ι. Δραγασάκης προς γερμανούς βουλευτές: «Θα έχετε στην Ελλάδα μια αξιόπιστη πολιτική δύναμη»

Ενώπιον γερμανών βουλευτών, μελών της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ομοσπονδιακής Γερμανικής Βουλής με επικεφαλής τον Πρόεδρό της κ. Gunther Krichbaum, αλλά και ελλήνων συναδέλφων τους, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και κορυφαίος παράγοντας της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Ι. Δραγασάκης, επέλεξε να στείλει προς την γερμανική πλευρά ένα «μήνυμα»

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Έμφαση στην ποιότητα ζωής για την Αθήνα

Αθήνα 
Τη θέση ότι η Αθήνα έχει ανάγκη από παρεμβάσεις που θα δίνουν έμφαση στην ποιότητα ζωής του πολίτη κι όχι από έργα βιτρίνας εξέφρασε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Παραιτήθηκαν από τους ΑΝΕΛ οι Χρ. Γιαταγάνα και Κ. Γιοβανόπουλος

Παραιτήθηκαν από την ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων και δήλωσαν την επιθυμία τους να είναι ανεξάρτητοι βουλευτές με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, οι Χρυσούλα Μαρία Γιαταγιάνα και Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος.

ΙΚΑ - ΟΑΕΕ : Πως θα υπολογίζονται οι συντάξεις από το 2015

Στη δημιουργία ατομικών φακέλων που θα επιτρέψουν τον αυτόματο υπολογισμό των κύριων και επικουρικών συντάξεων και την άμεση έκδοση συνταξιοδοτικών αποφάσεων, αλλά και στη λειτουργία του Κέντρου Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών (ΚΕΑΟ) πρός τα ασφαλιστικά ταμεία, δίνει απόλυτη προτεραιότητα η γενική γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων του υπουργείου Εργασίας.

Απίστευτες φωτογραφίες: Στις φλόγες συγκρότημα κατοικιών στο Χιούστον

Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία - Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς
Σε εξέλιξη βρίσκεται μία μεγάλη πυρκαγιά που καίει σε συγκρότημα κατοικιών  που βρίσκεται υπό ανέγερση στο Χιούστον στην περιοχή Μοντρόζ.

Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία την Τρίτη και οι φλόγες και ο πυκνός καπνός είναι ορατά από μίλια μακριά.