Το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Ο Σωκράτης Μάλαμας αποχαιρετάει το φετινό καλοκαίρι με μία μεγάλη συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου.
Ο Σωκράτης ανακατεύει δημιουργικά δικά του τραγούδια με εκείνα που αγαπάει ο ίδιος και ετοιμάζει ένα πρόγραμμα εφ΄ όλης της ύλης, για να στηθεί ένα γλέντι "όπως παλιά" και να συναντηθούν οι διαφορετικές γενιές που πλέον απαρτίζουν το κοινό του. Και, επειδή η κατά μόνας ακρόαση έχει..

Νατάσσα Μποφίλιου: Μου αρέσει που νιώθω ερασιτέχνης αν και θεωρώ ότι είμαι επαγγελματίας

Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ερμηνεύτριες της νέας γενιάς. Αν και έχουν περάσει πολλές "Μικρές Ανάσες" από το ξεκίνημα της, συνεχίζει τη ζωή της σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Αυτοχαρακτηρίζεται "αντάρτισσα", "νευρωτική και υπερκινητική σε βαθμό αηδίας", αν και απολαμβάνει το άραγμα στα όρια του "σαπίσματος" στην παραλία μαζί με μαργαρίτες και την κοινοβιακή παρέα της..

Το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου Ο Πάνος Μουζουράκης στο Άλσος Νέας Σμύρνης

Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Απόστολος Βαλαρούτσος εμφανίζονται σε συναυλία στο Αλσος Νέας Σμύρνης το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου.
Και πάλι μας περιμένουν οι χαρές της θάλασσας. Παιδάκια με κουβαδάκια, μανάδες με ταπεράκια, κοπέλες με στριγκάκια, ρακέτες και μπαλάκια και μπρατσαράδες με μπρατσάκια..

Οι αρβύλες που σημάδεψαν ολόκληρες γενιές

Γνωστές ως Doc Martens, Doc's ή DM, οι αρβύλες που σχεδίασαν, το 1960, ο Γερμανός Dr. Klaus Maertens και ο Άγγλος Bill Griggs σημάδεψαν ολόκληρες γενιές.
Το πρώτο ζευγάρι Dr. Martens κυκλοφόρησε την 1η Απριλίου του 1960 και πήρε το όνομά του από την ημερομηνία λανσαρίσματός του. Έτσι, γεννήθηκαν οι θρυλικές 1460. Η πρώτη εκδοχή τους ήταν αυτή που κυκλοφορεί μέχρι και σήμερα, με οχτώ τρύπες για τα κορδόνια, και το χαρακτηριστικό, κίτρινο πιαστράκι στο πίσω μέρος..

Top Looks From New York Fashion Week

Fashion Week is winding down, but the last days are also some of the most exciting—they’re the time when we get to see what many of the larger labels have been working on, from stalwarts like Michael Kors to celebrity designers like Rachel Zoe...

Γόβες για χρωματιστή ζωή...

Βάλτε χρώμα στη ζωή...να την κάνουμε όμορφη, σχεδόν παραδεισένια, γιατί τα μικρά πράγματα όπως ένα ζευγάρι φούξια γόβες ή μια λαχανί τσάντα μας κάνουν να νιώθουμε πολύ καλύτερα..phgh.On the Road PR344

Σχεδόν… κομπλέ ο Λεβαδειακός

Χωρίς τον Νοε Ακόστα θα υποδεχτεί ο Λεβαδειακός τη Βέροια στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Κατά τα άλλα ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Παράσχος, θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες του συλλόγου της Βοιωτίας, ώστε να κάνει τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ύστερα από δύο ήττες κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα..

Πρέμιερ Λιγκ Στην αποστολή ο «Κάρα»!

Πανέτοιμος για την πρώτη του συμμετοχή στην Πρέμιερ Λιγκ είναι ο Γιώργος Καραγκούνης που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Φούλαμ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γουέστ Μπρομ, το μεσημέρι του Σαββάτου!
Ο Έλληνας άσος που ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του στους «cottagers» στις αρχές της εβδομάδας, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο, έδειξε μέσα από τις ελάχιστες προπονήσεις που πραγματοποίησε με τη νέα του ομάδα, ότι βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο φυσικής κατάστασης. ..

Σύντομα θα γίνει sold out Ανάρπαστα τα εισιτήρια για Σάλκε

Μέσα σε λίγες ώρες οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού «εξαφάνισαν 15.000 εισιτήρια για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λίγκ με τη Σάλκε την προσεχή Τρίτη.
Οι υπεύθυνοι των ερυθρολεύκων εκτιμούν ότι σύντομα θα γίνει sold out.
.

WSJ: Είναι το iPhone 5... βαρετό;

«Είναι βαρετό το iPhone5;» διερωτάται σε άρθρο της η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας The Wall Street Journal, μόλις μία ημέρα μετά την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου στο Υerba Buena Center of the Arts στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α...

Στις 30 Νοεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο Wii U

Η Γιαπωνέζικη κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρονικών παιχνιδιών, Nintendo, ανακοίνωσε την Πέμπτη την διάθεση της νέας της παιχνιδομηχανής, Wii U, η οποία θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο.
Η κυκλοφορία της νέας κονσόλας αποτελεί κρίσιμο στάδιο για την εταιρεία, με την ελπίδα η καινούρια συσκευή να ανταπεξέλθει σθεναρά στις προσδοκίες του κοινού και να υπερτερήσει του ανταγωνισμού και της αυξανόμενης χρήσης των τηλεφώνων ως κινητών παιχνιδομηχανών...

Μήνυση κατά πολωνικής ιστοσελίδας Η Apple τα έβαλε με online… μανάβικο!

Πήρε φόρα η Apple μετά την νίκη της στα δικαστήρια έναντι της νοτιοκορεάτικης Samsung. Αυτή τη φορά ο στόχος είναι λίγο… πιο μικρός, μιας και πρόκειται για ένα online μανάβικο.
Ο αμερικάνικος κολοσσός μήνησε το πολωνέζικο site, για online πωλήσεις λαχανικών «A.pl», με την αιτιολογία πως αντιγράφει τα λογότυπα και την ηχητική του ονόματος της Apple.
Κατηγορεί επίσης την ιστοσελίδα ότι σκοπός της αντιγραφής είναι να προσελκύσει περισσότερους πελάτες και απαιτεί έτσι την αλλαγή του ονόματος του site.Πηγη

Planet Τα πιο hot κορμιά στο Internet...! (Φωτό)

Ψάξαμε και βρήκαμε ό,τι πιο HOT κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο Internet. Προσοχή, δεν είναι για... καρδιακούς! Δεν είναι απαραίτητα  μοντέλα ούτε ηθοποιοί αλλά έχουν καταπληκτικά και σέξι κορμιά. Κορίτσια γνωστά ή άγνωστα αλλά σίγουρα αξιοθαύμαστα. Δείτε περισσότερη μπάλα ΕΔΩ...

Το στήθος της Emma Watson κλέβει και πάλι τα φωτογραφικά φλας

Η Emma Watson φόρεσε ένα λευκό και αποκαλυπτικό φόρεμα που άφηνε ακάλυπτο ένα μικρό κομμάτι του στήθους της και σχεδόν όλο το πόδι της, μιας και ήταν πολύ κοντό.
Μετά το ενδυματολογικό «ατύχημα» που είχε στην πρεμιέρα της στο Los Angeles, οπότε και το φόρεμά της άνοιξε και φάνηκε η θηλή της, η Emma δε φάνηκε να πτοήθηκε ή να φοβήθηκε δεύτερα αποκαλυπτήρια...

Το ρόλο του… εμποδίου σε έναν υπαίθριο αγώνα καρφωμάτων αποφάσισε να παίξει η Μαρία Μενούνος

Ο μπασκετμπολίστας που «καβάλησε» τη Μαρία Μενούνος...Το ρόλο του… εμποδίου σε έναν υπαίθριο αγώνα καρφωμάτων αποφάσισε να παίξει η Μαρία Μενούνος στα πλαίσια της δημοφιλούς της εκπομπής «EXTRA».
Κάθισε, λοιπόν, κάτω από την μπασκέτα και από πάνω της περνούσαν πανύψηλοι μπασκετμπολίστες για να βάλουν καλάθι..

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν στη Λιβύη μη επανδρωμένα αεροσκάφη

Οι ΗΠΑ απέστειλαν στη Λιβύη κατασκοπικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, ανακοινώθηκε σήμερα Πέμπτη.Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα συγκεντρώσουν στοιχεία για τα σημεία εγκατάστασης των ανταρτών, που εμπλέκονται στην επίθεση στο αμερικανικό Προξενείο στη λιβυκή πόλη της Βεγγάζης..

224 άτομα τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κάιρο

Τουλάχιστον 224 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις, που συνεχίστηκαν σήμερα μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών στο κτήριο της αμερικανικής Πρεσβείας στο Κάιρο, μεταδίδουν σήμερα τα τοπικά ΜΜΕ.Οι αστυνομικοί με τη βοήθεια ροπάλων και δακρυγόνων διέλυσαν το πλήθος των διαδηλωτών, οι οποίοι σε απάντηση πετούσαν εναντίον τους βόμβες μολότοφ και πέτρες.23 άνθρωποι συνελήφθησαν.πηγη

Τηλεσκόπιο στα βάθη της Μεσογείου Το KM3Net θα εντοπίζει νετρίνα και θα αναζητά στοιχεία για «βίαια» κοσμικά φαινόμενα

Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδοτεί την κατασκευή ενός τηλεσκοπίου που θα εγκατασταθεί στα βάθη της Μεσογείου. Το KM3Net θα εντοπίζει νετρίνα και θα αναζητά πληροφορίες για «βίαια« κοσμικά φαινόμενα όπως τα σουπερνόβα ή ακόμη και η Μεγάλη Έκρηξη. Οι επιστήμονες ευελπιστούν ότι το KM3Net είναι πιθανό να..

Σε δύο βελγικούς πυρηνικούς σταθμούς βρέθηκαν ρωγμές

Στο Βέλγιο εντοπίστηκαν ρωγμές στα κτήρια των αντιδραστήρων δύο ατομικών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ατομικού Ελέγχου, στο κτήριο του δεύτερου αντιδραστήρα του σταθμού «Τιάνζ» βρέθηκαν χιλιάδες μικρορωγμές, εξαιτίας των οποίων η λειτουργία του αντιδραστήρα διακόπηκε..

Νεκροί και τραυματίες στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Υεμένη

Βίαιη τροπή πήραν, όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδηλώσεις στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα της Υεμένης, Σαναά, με το θάνατο στη Σαναά τεσσάρων διαδηλωτών από τα πυρά της αστυνομίας.
Οι αστυνομικοί προσπάθησαν απωθήσουν, για δεύτερη φορά σε μία ημέρα, το πλήθος που προσπαθούσε να εισβάλει στην πρεσβεία των ΗΠΑ, την ώρα που, στο Κάιρο της Αιγύπτου, η αμερικανική πρεσβεία βρισκόταν και πάλι στο στόχαστρο των διαδηλωτών, που αντιδρούν στην ταινία-«σκάνδαλο» για το Ισλάμ, «Innocence of Muslims»..