Νέες αποκαλύψεις ΣΔΟΕ - Βενζινοπώλης με θαλαμηγό 30 μέτρων αξίας 5 εκατ. ευρώ

Ιδιοκτήτη πρατηρίου βενζίνης με ...θαλαμηγό μήκους 30 μέτρων, αξίας τουλάχιστον πέντε εκατομμυρίων ευρώ, εντόπισαν πριν δύο 24ωρα στελέχη του ΣΔΟΕ στην Ηγουμενίτσα. Στις νέες αποκαλύψεις προχώρησε το σώμα Δίωξης Οικονομικού..

Διατροφή 400.000 δολαρίων το χρόνο θα πληρώνει ο Κρουζ για την κόρη του Σούρι!

Διατροφή 400.000 δολαρίων το χρόνο θα δίνει ο χολιγουντιανός ηθοποιός Τομ Κρουζ στην κόρη του Σούρι, μέχρι αυτή να συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας της..

Χάνει το facebook ο Ζούκερμπεργκ;

Όταν στις 17 Μαΐου το facebook μπήκε στο αμερικανικό χρηματιστήριο, οι επενδυτές τους έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά εκατομμυριούχοι κυριολεκτικά. Εκείνη την ημέρα, η τιμή της μετοχής του facebook είχε εκτιναχθεί μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα στα 42 δολάρια, έναντι της τιμής εισαγωγής των 38 δολαρίων..

«Πύρινη κόλαση» στις Αφίδνες - Κάηκαν σπίτια – Αναζητούν ύποπτο όχημα [βίντεο]

Σε σκηνικό παρόμοιο με αυτό από τις μεγάλες φωτιές στην Πάρνηθα το 2007 ξύπνησαν οι κάτοικοι των βορείων προαστίων, καθώς η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις Αφίδνες έκαψε σπίτια και πέρασε και στις παρακείμενες περιοχές.
Η πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στις 03:45 τα ξημερώματα και οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν πως προηγουμένως άκουσαν μία σειρά από πολλές εκρήξεις, ενώ ορισμένοι δήλωσαν πως εντόπισαν ένα μαύρο όχημα μάρκας Seat να φεύγει από το σημείο..

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤIΣ ΦΩΤΙΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ PLANET STARS ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ:ΝΕΤ

Ελλάδα.Καιρός.Aπο το planet stars Μακεδονία.βόρειο Αιγαίο .Θεσσαλία.Αττική.Κυκλάδες

Βενεζουέλα:Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 48 τραυματίστηκαν Ισχυρή έκρηξη στο μεγαλύτερο διυλιστήριο

Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 48 τραυματίστηκαν από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο μεγαλύτερο διυλιστήριο της Βενεζουέλας στο Αμουάι.
Το διυλιστήριο του Αμουάι βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της Βενεζουέλας και έχει δυνατότητα παραγωγής 645.000 βαρελιών ημερησίως.

Την Τετάρτη 29 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ Μικρούτσικος και Φαραντούρη για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή

Η μουσική συνεύρεση υψηλής αισθητικής, με τίτλο «Συνάντηση», ενώνει επιτέλους -μετά από μακροχρόνια επιθυμία τους να συνυπάρξουν επί σκηνής- τον Θάνο Μικρούτσικο και τη Μαρία Φαραντούρη, σε μία μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο, την Τετάρτη 29 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ..

Ολάντ: «Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει μέλος της ευρωζώνης»

Μία ημέρα μετά το επιτυχημένο, κατά τις εκτιμήσεις του κυβερνητικού στρατοπέδου, ραντεβού του Αντώνη Σαμαρά με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο, ο Έλληνας πρωθυπουργός μετέβη στο Παρίσι και συναντήθηκε, στις 11:30 (ώρα Ελλάδος), με τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων..

Στις 4 Σεπτεμβρίου η μεγάλη συναυλία Πλησιάζει η μεγάλη συναυλία των Red Hot Chili Peppers στο ΟΑΚΑ

Αντίστροφα μετρούν οι θαυμαστές των Red Hot Chili Peppers για τη μεγάλη συναυλία στις 4 Σεπτεμβρίου.
Εδώ και αρκετό καιρό έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια για την αρένα, ενώ η ανταπόκριση του κοινού είχε φανεί από τα πρώτα μόλις λεπτά της προπώλησης αφού, όπως σημείωσαν οι διοργανωτές, η ζήτηση έσπασε όλα τα προηγούμενα ρεκόρ πωλήσεων στην Ελλάδα μέσω ίντερνετ. Παράλληλα αρκετοί είναι και εκείνοι που έχουν περάσει από τα εκδοτήρια του Ticket House στην οδό Πανεπιστημίου.phgh

ΑΚΟΥ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΟΥ.. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ





ΑΚΟΥ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΟΥ PLANET STARS ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ..

Το πιο «καυτό» Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού Ο καύσωνας επιμένει... με 41 βαθμούς υπό σκιά!

Καμίνι σήμερα όλη η χώρα με το θερμόμετρο να δείχνει κολλημένο στους 40 βαθμούς Κελσίου. Ο Αύγουστος πλησιάζει στο τέλος του, ο καύσωνας... επιμένει! Το Σάββατο η θερμοκρασία αναμένεται να χτυπήσει «κόκκινο», αφού θα φθάσει ακόμη και τους 41 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά για σήμερα.......

Κινεζική… εισβολή στα αμπέλια της Γαλλίας Ανάστατη η Βουργουνδία με την αγορά πύργου και αμπελώνα από Κινέζο

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Βουργουνδία η είδηση της αγοράς ενός πύργου που φέρει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του γαλλικού κρασιού. Αυτό που πείραξε βέβαια τους ντόπιους οινοποιούς δεν είναι αυτή καθεαυτή η αγοραπωλησία, αλλα το γεγονός ότι ο αγοραστής είναι κινέζος επιχειρηματίας ο οποίος φέρεται να έχει καζίνο στο Μακάο..

Σε «πολυτελείς» φυλακές θα εκτίσει την ποινή του ο ακροδεξιός μακελάρης

Ο 33χρονος ακροδεξιός τρομοκράτης Αντρες Μπρέιβικ κρατείται ήδη ένα χρόνο στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Ίλα, οι οποίες θεωρούνται οι πιο «πολυτελείς», αλλά οι πιο αυστηρές, φυλακές της Νορβηγίας.

Οι φυλακές ανακοίνωσαν ότι ο Μπρέιβικ μετά την επιβολή της ποινής του θα παραμείνει αρχικά σε απομόνωση και κατόπιν θα εξετασθεί το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε «κανονικό» κελί και να έρχεται σε επαφή με συγκρατουμένους του..

Σουνίτες και σιίτες: μάχη για την εξουσία από τον 7ο μ.Χ. αιώνα

Ο εμφύλιος πόλεμος στη Σύρια εξελίσσεται σε σύγκρουση ανάμεσα στους δυο παραδοσιακά αντιμαχόμενους θρησκευτικούς κλάδους του Ισλάμ, τους σουνίτες και τους σιίτες, με τις διαφορές τους να είναι διαχρονικές και προαιώνιες. Όλα ξεκίνησαν το 632 μ.Χ. με το θάνατο του προφήτη Μωάμεθ. Ο προφήτης δεν φρόντισε να ορίσει από μόνος του έναν συνεχιστή των διδαχών του κι αμέσως άρχισαν οι… εσωδογματικές έριδες στους κόλπους του Ισλάμ...

Ολλανδία: Προηγούνται οι σοσιαλιστές στις δημοσκοπήσεις

Η κρίση στην ευρωζώνη φέρνει την μεγάλη ανατροπή στην πολιτική σκηνή της Ολλανδίας. Ολα δείχνουν ότι στις εκλογές, στις 12 Σεπτεμβρίου, πρώτοι θα είναι οι Σοσιαλιστές της ριζοσπαστικής Αριστεράς, ένα κόμμα που κατάγεται από Μαοϊστές της δεκαετίας του 1970.

Νίκη των Σοσιαλιστών και του ηγέτη τους Εμιλ Ρέμερ μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες σε όλη την Ευρώπη. Η Ολλανδία είναι από τους πιο σκληρούς οπαδούς της λιτότητας για χώρες όπως η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ισπανία. Αλλά αν οι Σοσιαλιστές αποσύρουν τη χώρα από το στρατόπεδο της Γερμανίας, ο πολιτικός χάρτης θα αλλάξει.

Η άνοδος του κόμματος οφείλεται στην αντίθεσή του στα μέτρα λιτότητας και τα ακριβά πακέτα σωτηρίας για τις χώρες του Νότου της ευρωζώνης..

Το ζοφερό όραμα Αντρέ Γκλoυκσμάν για το Μέλλον της Ευρώπης Συνέντευξη του γάλλου φιλόσοφου στο περιοδικό Spiegel

Την άποψη ότι οι «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης» είναι «λάθος στόχος» εκφράζει μεταξύ άλλων ο Αντρέ Γκλoυκσμάν, ένας από τους πιο γνωστούς και αμφιλεγόμενους σύγχρονους ευρωπαίους φιλοσόφους, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον γερμανό δημοσιογράφο Ρόμαν Λάικ και στο περιοδικό Spiegel. .

Ρωγμές στο γερμανικό τείχος στη συνάντηση Μέρκελ - Σαμαρά

Ρωγμές υπέστη από την Παρασκευή το γερμανικό τείχος που είχε υψωθεί για την ελληνική κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια από τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, η οποία εμφανίστηκε με ένα πιο φιλικό ύφος, απ' ότι την είχαμε συνηθίσει, έναντι του Έλληνα Πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά. .

Γερμανική «Αριστερά»: η Ελλάδα δεν θα ξεφύγει από το χρέος με μνημόνιο

Συνέντευξη της αντιπροέδρου στην αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ»

Προειδοποίηση πως όσο συνεχίζεται η σκληρή μνημονιακή πολιτική λιτότητας, που οδηγεί την Ελλάδα βαθύτερα στην ύφεση και σε αύξηση ανεργίας..

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΣΕ... ΓΚΑΡΑΖ «Στο σφυρί» ένας από τους πρώτους υπολογιστές της Apple

Ένας από τους πρώτους υπολογιστές Apple, που κατασκευάστηκαν από τον ίδιο τον Στιβ Ουόζνιακ στο γκαράζ του πατρικού του Στιβ Τζομπς, ετοιμάζεται να βγει σύντομα σε δημοπρασία και η τιμή του αναμένεται να φτάσει τα 180.000 δολάρια.
«Στο σφυρί» ένας από τους πρώτους υπολογιστές της Apple..

Τα αυτοκίνητα θα «μιλούν» μεταξύ τους Η τεχνολογία V2V αναπτύσσεται για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων

Σε συνέδριο οδικής ασφάλειας που έγινε στις ΗΠΑ παρουσιάστηκε μια νέα τεχνολογία η οποία έρχεται να βάλει «φρένο» στα τροχαία ατυχήματα. Η τεχνολογία V2V επιτρέπει στα οχήματα να επικοινωνούν μεταξύ τους και ειδοποιεί τους οδηγούς τους σχετικά με το αν βρίσκονται σε πιθανή πορεία σύγκρουσης...

Πολυτελές ξενοδοχείο… πάνω σε βάρκες! Δείτε φωτο

Οι Μαλδίβες αποτελούν σίγουρα έναν μικρό «παράδεισο» πάνω στη γη, με γαλαζοπράσινες παραλίες και αμμώδεις ακτές, ενώ δεν λείπουν από το… χάρτη της ορισμένα από τα πλέον εντυπωσιακά και πρωτότυπα ξενοδοχεία στον κόσμο.
Το ονειρεμένο «Boat Hotel» βρίσκεται στο Cocoa Island στις Μαλδίβες και αποτελεί «must place to be» όχι μόνο για όσους λατρεύουν τα καταγάλανα νερά του Ινδικού Ωκεανού αλλά κυρίως για τους… εραστές της βαρκάδας!..

Μεξικό: Ένοπλοι επιτέθηκαν σε υπαλλήλους της αμερικανικής πρεσβείας

Δύο υπάλληλοι της αμερικανικής πρεσβείας στο Μεξικό τραυματίστηκαν σήμερα, Παρασκευή, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μπήκε στο στόχαστρο ενόπλων, στα νότια της μεξικανικής πρωτεύουσας..

Αρκτική: Greenpeace, επιδρομή σε ρωσικό πλοίο έρευνας καί εξώξόρυξης πετρελαίου

ΜΟΣΧΑ, 24 Αυγούστου - Μια ομάδα ακτιβιστών της Greenpeace έδωσε την επίθεση με μερικές..