Σάββας Θεοδωρίδης: Έχουμε χάσει 2 πρωταθλήματα εξαιτίας του Περέιρα

Ο Σάββας Θεοδωρίδης τα έβαλε με τον Μέλο Περέιρα, λέγοντας πως εκείνος ευθύνεται για τα δύο χαμένα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού, ενώ διαμαρτυρήθηκε και για τη διαιτησία του ντέρμπι.
Αναλυτικά όσα είπε μετά το ισόπαλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:
«Έχω να σας πω, ότι πριν αρχίσει το παιχνίδι, είδα τον περίφημο Περέιρα, που δε θέλω να τον βλέπω μπροστά μου στα αποδυτήρια των διαιτητών. Μου είπαν, ότι είναι παρατηρητής και πήγα να του πω, ότι δεν κάνει να είναι στην Ελλάδα.

Το μέγεθος της οικολογικής καταστροφής στην Κορώνεια σε αεροφωτογραφίες

Τις τελευταίες μέρες, γύρω από τη λίμνη Κορώνεια, εκβράστηκαν χιλιάδες νεκρά ψάρια και οι αεροφωτογραφίες μαρτυρούν το μέγεθος της οικολογικής καταστροφής. Η στάθμη του νερού έχει κατέβει πλέον δραματικά, φτάνοντας στα μεγάλα βάθη μόλις στα 60 με 80 εκατοστά.
«Από 2,80 μέχρι τρία μέτρα, που ήταν το βάθος της λίμνης, μέχρι πριν από πέντε-έξι χρόνια, φτάσαμε σήμερα στα λίγα εκατοστά λόγω της ανομβρίας αλλά και της μη συντήρησης των έργων που

 

«Κόκκινο» από τις Κάννες στον ελλιμενισμό ρυπογόνων κρουαζιερόπλοιων

Η πόλη των Καννών σκοπεύει να απαγορεύσει τον ελλιμενισμό των κρουαζιερόπλοιων που ρυπαίνουν το περιβάλλον από το επόμενο έτος, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την ποιότητα του αέρα.
Η απαγόρευση θα αφορά τα πλοία που δεν τηρούν το όριο του 0,1% όσον αφορά την περιεκτικότητα των καυσίμων τους σε θείο. Ορισμένοι επιβάτες δεν θα μπορούν να αποβιβαστούν στην πόλη.

Η τεράστια μαύρη τρύπα του γαλαξία μας παραέγινε… δραστήρια φέτος

Ερευνητές παρατήρησαν πρόσφατα μια παράξενη λάμψη από τη Sagittarius A, την τεραστίων διαστάσεων μαύρη τρύπα στο κέντρο του Milky Way.
Τον Μάιο την είχαν δει να αυξάνει τη φωτεινότητά της και να σβήνει κατόπιν μέσα σε λίγες ώρες.
Τι είναι όλα αυτά τα καμώματα; Όπως μας λέει η μελέτη που δημοσιεύεται στο «Astrophysical Journal Letters», κάτι πρέπει να άλλαξε ξανά στο περιβάλλον γύρω από τη Sagittarius. Η επιστήμη παρακολουθεί τις υπέρυθρες ακτινοβολίες της μαύρης τρύπας του γαλαξία μας τις τελευταίες δύο δεκαετίες και φέτος η δραστηριότητά της αυξήθηκε κατά πολύ.

Οι μαγικές λέξεις σε ένα βιογραφικό που το κάνουν να πετάει

Πριν φτάσετε να δείξετε τη θερμή χειραψία και το πιο πλατύ σας χαμόγελο στη συνέντευξη για δουλειά, πρέπει να διαβείτε αναγκαστικά από τις Συμπληγάδες της επιλογής του βιογραφικού.
Μόνο αν περάσει εξάλλου το βιογραφικό από τον αδυσώπητο πρώτο έλεγχο θα προσγειωθείτε στη συνέντευξη.
Κι έτσι πρέπει να είναι όλα όπως οφείλουν. Πώς όμως οφείλουν; Όπως μας λέει το Πανεπιστήμιο Στάνφορντ, το κέντρο σταδιοδρομίας BEAM δηλαδή,

Δίκη: Η πλοιοκτήτρια του Noor One «έδωσε» Αιμίλιο Κοτσώνη!

Σημαντική εξέλιξη στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά, στην αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, όπου διεξάγεται η δίκη του ναρκοπλοίου που μετέφερε 2,1 τόνους ηρωίνης.
Όπως αναφέρει το «dikisports.blogspot.com», η πλοιοκτήτρια του Noor One, Κωνσταντίνα Αλεξανδρή κατέθεσε στο δικαστήριο ως μάρτυρας,

Άσχημα νέα για τον Άδωνι Γεωργιάδη

Χρήσιμα ήταν τα συμπεράσματα που βγήκαν απ’ τη δημοσκόπηση της MRB κυρίως για την δημοφιλία των υπουργών και την άποψη που έχει ο κόσμος για το έργο τους.
Εκείνο που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και σίγουρα δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τον Άδωνι Γεωργιάδη ήταν το ποσοστό του και η θέση του.

Thomas Cook: Το Λονδίνο προγραμματίζει πτήσεις για την επιστροφή 135.300 ανθρώπων

Συνολικά 14.700 άνθρωποι επέστρεψαν χθες Δευτέρα με έκτακτες πτήσεις στη Βρετανία μετά την κατάρρευση του ταξιδιωτικού ομίλου Thomas Cook και περίπου 135.300 ακόμη αναμένεται να επιστρέψουν εντός των επόμενων 13 ημερών, ανακοίνωσε η ρυθμιστική αρχή αερομεταφορών της Βρετανίας.
Η κατάρρευση του Thomas Cook τις πρώτες ώρες της Δευτέρας εγκλώβισε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στους τόπους όπου έκαναν διακοπές σε όλο τον κόσμο.

Παράνομη έκρινε το Ανώτατο Δικαστήριο την απόφαση για λουκέτο στη Βουλή της Βρετανίας

Παράνομη έκρινε το Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας την απόφαση του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον να προχωρήσει σε αναστολή της λειτουργίας του κοινοβουλίου της χώρας λίγες εβδομάδες πριν το Brexit.
«Η απόφαση να συμβουλεύσει την ΑΕ (τη βασίλισσα Ελισάβετ) να αναστείλει τη λειτουργία της Βουλής ήταν παράνομη επειδή είχε ως αποτέλεσμα να εμποδίσει τη δυνατότητα της βουλής να εκτελέσει τις συνταγματικές λειτουργίας της χωρίς επαρκή δικαιολόγηση» τόνισε η πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου Brenda Hale.

Απεργία ΑΔΕΔΥ: Ραλλία Χρηστίδου και Ευκλείδης Τσακαλώτος στην πορεία

Σε απεργιακό κλοιό είναι η χώρα από το πρωί, λόγω της κινητοποίησης της ΑΔΕΔΥ κατά του αναπτυξιακού νομοσχεδίου, ενώ σε εξέλιξη είναι συγκεντρώσεις.
Το παρών έδωσαν η Ραλλία Χρηστίδου και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Οι διαδηλωτές της ΑΔΕΔΥ, του ΕΚΑ και των συνδικάτων έφτασαν πριν λίγο στο Σύνταγμα, όπου είχαν φτάσει λίγο νωρίτερα και τα μέλη του ΠΑΜΕ.
Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της απεργίας έχουν ακινητοποιηθεί όλο το 24ωρο ηλεκτρικός, λεωφορεία και τρόλεϊ ενώ μετρό και τραμ θα κυκλοφορούν έως τις 9 και τις 10 το βράδυ αντίστοιχα.

Τραμπ για Γκρέτα Τούνμπεργκ: Ένα πολύ χαρούμενο κορίτσι που ανυπομονεί για ένα λαμπερό μέλλον

«Φαίνεται σαν ένα πολύ χαρούμενο νεαρό κορίτσι που ανυπομονεί για ένα λαμπερό και υπέροχο μέλλον», έγραψε σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ.

Η 16χρονη κατηγόρησε εχθές τους παγκόσμιους ηγέτες ότι πρόδωσαν τη νέα γενιά με την αδράνειά τους απέναντι στην κλιματική κρίση. Με ύφος που κατακεραύνωνε το κοινό της και φωνή που έτρεμε από οργή, τους κατηγόρησε ότι έκλεψαν τα όνειρά της και την παιδική της ηλικία με τα κούφια λόγια τους.

Μητσοτάκης επί πτωμάτων

Είναι τιμή από κάθε άποψη για τη χώρα, ένας πρωθυπουργός να μιλά από το βήμα του ΟΗΕ. Στην ομιλία του όμως στα Ηνωμένα Έθνη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ένας πρωθυπουργός που με τις παραδοχές του διαχώρισε κάθε σχέση με την τιμή και την ηθική. Ομολόγησε πως πάτησε επί πτωμάτων για να πάρει την εξουσία.

Οι νεκροί στο Μάτι, ήταν η αιχμή του δόρατος της κριτικής του ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ. Χρέωσε στην τότε κυβέρνηση ολιγωρία και

Σε εξέλιξη μαζική πορεία στη Θεσσαλονίκη

Σε εξέλιξη είναι μαζική και μαχητική πορεία στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, από τα ταξικά συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. «Η ανάπτυξή τους τσακίζει τη ζωή μας, οργάνωση και αγώνας η απάντησή μας» και «Κάτω τα χέρια από την απεργία - Δεν θα τη χαρίσουμε στην εργοδοσία» τα συνθήματα που δονούν τους δρόμους της πόλης.
Νωρίτερα στη συγκέντρωση στο Άγαλμα του Βενιζέλου μίλησε ο Γιώργος Καραγιάννης, πρόεδρος του Συνδικάτου Τύπου - Χάρτου Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ χαιρέτισε ο Ζέλικο Βεσελίνοβιτς, πρόεδρος των Σερβικών Συνδικάτων Sloga.

Μαζική απεργιακή απάντηση ενάντια στο πολυνομοσχέδιο - Αγώνας για σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής (ΦΩΤΟ)

Με το όπλο που έχουν βάλει στο στόχαστρο κυβέρνηση και κεφάλαιο, την απεργία και τα Συνδικάτα τους, απάντησαν χιλιάδες εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα στο πολυνομοσχέδιο -έκτρωμα.
Έστειλαν ηχηρό μήνυμα σε κυβέρνηση και κεφάλαιο που με το «αναπτυξιακό» νομοσχέδιο χτυπούν μισθούς, Συλλογικές Συμβάσεις και τα εναπομείναντα εργασιακά - συνδικαλιστικά δικαιώματα.
Έκαναν ξεκάθαρο ότι δεν θα κάνουν βήμα πίσω από τον αγώνα για σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, σύγχρονα δικαιώματα. Γύρισαν την πλάτη τους στην ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ και τους ανθρώπους της που πολέμησε με λύσσα την απεργία.