ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ 1/8 ΚΑΙ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 2/8 Σε διήμερο κινητοποιήσεων προχωρά η ΑΔΕΔΥ

Παναττική στάση εργασίας την Πέμπτη 1η Αυγούστου και 24ωρη παναττική απεργία, την Παρασκευή, 2 Αυγούστου αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ η εκτελεστική επιτροπή της οποίας είχε συνάντηση με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ελλάδα-Η νέα γενική ρυθμιστική για το κυνήγι

Χωρίς καμία μεταβολή, αναφορικά με τον χρόνο, τις περιόδους και τις κατηγορίες των θηρεύσιμων ειδών, εκδόθηκε και φέτος η ετήσια ρυθμιστική απόφαση για το κυνήγι από την Ειδική Γραμματεία Δασών του υπουργείου Περιβάλλοντος. Το μόνο θετικό στη φετινή απόφαση είναι η διατήρηση των τελών έκδοσης και ανανέωσης των αδειών θήρας προς το Δημόσιο στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.

Δεν στήριξαν τη δόση προς την Ελλάδα 11 χώρες της Λατ. Αμερικής

Έντεκα χώρες της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής απέφυγαν να στηρίξουν την απόφαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την εκταμίευση της νέας δόσης της βοήθειας προς την Ελλάδα, επικαλούμενες τον κίνδυνο μη αποπληρωμής του δανείου.

Νέα ληστεία μέσα σε λίγες ημέρες Δεύτερο «χτύπημα» στις Κάννες

Μετά την κινηματογραφική κλοπή κοσμημάτων στο ξενοδοχείο Carlton, σειρά είχε σήμερα ένα ωρολογοποιείο
Στο στόχαστρο ληστών μπήκαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες οι Κάννες.

Redbull-News-Video:Pump Track Race in Japan - Red Bull Pump Jam 2013

For more riding peddle over to http://redbull.com/bike
The unique bicycle event known as Red Bull Pump Jam ventured over to Japan for the first time in the contest's history. The rules are simple: make it around the track as fast as possible without falling off.

RussiaToday-Video-News-World:Vox Populi: New Yorkers on Manning leaks, abuse, trial verdict

MEP's from France, Sweden, Spain, Portugal, Croatia, Ireland, and Germany - signed a letter to President Obama and the U.S. Defence Secretary. They say that Manning 'is not a traitor"... and had the best interests of his country at heart.The lawmakers also expressed their concern over

whitehouse- Νews-Video:President Obama Welcomes the 2015 Special Olympics World Games to Los Angeles

President Obama and First Lady Michelle Obama sign on as Honorary Chairs of the 2015 Special Olympics World Games - Los Angeles 2015.

FRANCE 24 NEWS-World:Air France to slash thousands of jobs

Air France-KLM αναμένεται να απολύσουν μεταξύ 2.500 και 2.600 εργαζόμενους σε μια προσπάθεια να μειώσει το κόστος, ένας συνδικαλιστής ηγέτης δήλωσε την Τρίτη. Η εταιρεία προσπαθεί να μετατρέψει την Air France-KLM  σε μια αδύναμη οικονομικά, και την μετατροπή τις σε Έταιρεία χαμηλού κόστους.

Ταχύπλοο σκάφος πέφτει πάνω σε θεατές σε αγώνα στο Albany του Όρεγκον


Καρέ-καρέ η στιγμή που ταχύπλοο σκάφος πέφτει πάνω σε θεατές σε αγώνα στο Albany του Όρεγκον

Would YOU wear a doorknocker on your nose? The supersized septum ring hits the High Street

Wearing a huge doorknocker through your nose may not be the epitome of high fashion for most of us, but this catwalk trend is now hitting the High Street.

The look was first seen in Givenchy’s autumn/winter 2013  fashion show in Paris, when designer Ricardo Tisci sent both male and female models down the runway with intricately embellished, oversized nose rings.

Το The Wall ζωντανεύει σήμερα στο ΟΑΚΑ- -Οι πύλες ανοίγουν στις 17:30.

Ο Ρότζερ Γουότερς για μια και μοναδική εμφάνιση στην Αθήνα – Ποιος είναι ο συνιδρυτής των Pink Floyd που έγραφε τους στίχους του «Τhe Wall» που σφράγισαν τη ροκ σκηνή σε ταβερνάκια στη Μαρίνα Ζέας
Τετραφωνικός ήχος, ένα αεροπλάνο που πέφτει, πυροτεχνήματα, γιγάντιες φουσκωτές μαριονέτες και πολλά ειδικά εφέ είναι μερικά από τα υλικά που επιστρατεύει ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd για να παρουσιάσει σήμερα στην Αθήνα το μεγαλοπρεπές σόου του The Wall.

Νέο σινγκλ για τις αδελφές Άλι και Έι Τζέι Μιχάλκα


Είναι αδελφές και ασχολούνται με την υποκριτική και τη μουσική από την παιδική τους ηλικία. Η Άλι και η Έι Τζέι Μιχάλκα είναι κοντά στα είκοσι.
Μετά από πέντε χρόνια απουσίας από τα μουσικά πράγματα, επιστρέφουν με ένα νέο σινγκλ.

«Η απόφαση για το Μάνινγκ πρέπει να ανατραπεί» λέει ο Τζούλιαν Ασάνζ

Ένοχος για 20 από τις 21 κατηγορίες κατασκοπείας που είχαν απαγγελθεί εναντίον του, κρίθηκε ο πρώην αναλυτής πληροφοριών του αμερικανικού στρατού, Μπράντλεϊ Μάνινγκ. Αθωώθηκε όμως για τη σοβαρότερη κατηγορία που αντιμετώπιζε, αυτή της παροχής βοήθειας προς τον εχθρό.

Μαρόκο: Mεγάλη παρέλαση προς τιμήν του βασιλιά Μοχάμεντ


Με μια μεγαλοπρεπή παρέλαση της Βασιλικής Φρουράς γιορτάστηκε η 14η επέτειος από την ημέρα της ενθρόνισης του βασιλιά Μοχάμεντ.
Χιλιάδες θεατές κατέκλυσαν τους δρόμους της Καζαμπλάνκα,

Στο Τροκαντερό μετά την Ύδρα το σκάφος «Venus» του Steve Jobs-Το «Venus» του Steve Jobs περνάει τον Ισθμό.






 Δείτε φωτογραφίες και βίντεο - Συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα  τα μέλη της οικογένειας του ιδρυτή της Apple

Eλλάδα-Μουσική:Ξεκινάει το 35ο River Party στο Νεστόριο

Το ετήσιο ραντεβού στο Νεστόριο έφτασε! Το κλασικό πλέον River Party είναι εδώ με συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και πολλούς φανατικούς φαν που δεν πρόκειται να αφήσουν την ευκαιρία για κάμπινγκ, μουσική και χορό ανεκμετάλλευτη.

ΗΠΑ: Ένοχος για κατασκοπεία ο Μπράντλεϊ Μάνινγκ

Ένοχος για 20 από τις 21 κατηγοριών κατασκοπείας που είχαν απαγγελθεί εναντίον του, κρίθηκε την Τρίτη ο αμερικανός στρατιώτης Μπράντλεϊ Μάνινγκ.

Είναι ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι διέρρευσε περίπου 700.000 έγγραφα στον ιστότοπο WikiLeaks.