Persona non grata ο Τόμσεν

Η συνομιλία ανάμεσα στον Πολ Τόμσεν Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Τομέα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και την Ντέλια Βελκουλέσκου, επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ για την Ελλάδα, που αποκάλυψαν τα WikiLeaks, προκαλεί απανωτές αντιδράσεις και προκαλεί το ερώτημα πως θα συνεχίσει να συνεργάζεται η ελληνική κυβέρνηση με τους συγκεκριμένους αξιωματούχους του ΔΝΤ.

Η Ντόρα στη γραμμή Τόμσεν,παρά τις επιμονές ερωτήσεις του Τάκη Χατζή

Απέφευγε επιμελώς να καταδικάζει -παρά τις επιμονές ερωτήσεις του Τάκη Χατζή στη εκπομπή "Ακραίως"- τις θέσεις του Τόμσεν η Ντόρα Μπακογιάννη. Όπως αποκάλυψε ο ιστότοπος WikiLeaks, ο Πολ Τόμσεν σε συνομιλία του με την Ντέλια Βελκουλέσκου υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι το ΔΝΤ επιδιώκει πιστωτικό γεγονός για να αναγκαστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να πάρουν αποφάσεις.
Η τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ,

Με την πλάτη στον τοίχο η Βελκουλέσκου μετά τις αποκαλύψεις των Wikileaks - «Σφυροκόπημα» από τους θεσμούς

Με την πλάτη στον τοίχο φαίνεται πως βρίσκεται η εκπρόσωπος του ΔΝΤ στο κουαρτέτο, Ντέλια Βελκουλέσκου, μετά τις αποκαλύψεις των Wikileaks για το σχέδιο αποσταθεροποίησης Ελλάδας και Ευρώπης προκειμένου οι υπόλοιποι θεσμοί καθώς και η ελληνική πλευρά να ευθυγραμμιστούν με τις θέσεις του Ταμείου.

Γερμανικά ΜΜΕ: Στο Βερολίνο εκτάκτως ο Τόμσεν

Στο Βερολίνο θα βρεθεί την ερχόμενη εβομάδα ο Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τομέα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Πολ Τόμσεν, σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης. 
Η γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung αναφέρει ότι το επίκεντρο των επαφών του κ. Τόμσεν με τη γερμανική

Ραντεβού διαμαρτυρίας αύριο στο Hilton: Είστε ανεπιθύμητοι

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο Hilton όπου θα διεξαχθούν οι διαπραγματεύσεις θεσμών - κυβέρνησης, καλεί τη Δευτέρα η Λαϊκή Ενότητα.
«Έξω από το χώρο που διαμένουν οι υπάλληλοι του κουαρτέτου των δανειστών

Η μανούβρα του «Αριάδνη» στα Μεστά της Χίου - Εντυπωσιακό βίντεο από drone

Τη μανούβρα του «Αριάδνη» στο νέο λιμάνι των Μεστών, στη Χίο, καταγράφει εντυπωσιακό βίντεο από drone που αναρτήθηκε στο youtube.
Όπως φαίνεται στο βίντεο το όμορφο Ιαπωνικό σκαρί των 196 μέτρων πραγματοποιεί στροφή 180 μοιρών μέσα στο λιμάνι και δένει στην προβλήτα..