Διεγράφησαν από την ΕΣΗΕΑ Μαλέλης, Πορτοσάλτε και Κονιτόπουλος για το δημοψήφισμα

Ποινή διαγραφής 18 μηνών επέβαλε στον Σταμάτη Μαλέλη, γενικό διευθυντή ενημέρωσης του ΣΚΑΪ το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, για την κάλυψη του δημοψηφίσματος του  Ιουλίου 2015, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει η ιστοσελίδα freelancers.gr.

Νέα στοιχεία «καίνε» τον Παπασταύρου – Καλείται για εξηγήσεις ως ύποπτος για κακούργημα

 Ενώπιον των Οικονομικών Εισαγγελέων θα βρεθεί και πάλι τις επόμενες ημέρες ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος καλείται να δώσει εξηγήσεις σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της υπεράκτιας εταιρείας STABRI limited.

Panama Papers: Ο Σταύρος Παπασταύρου στα έγγραφα των offshore με 3.6 millio      
 Ο Σταύρος Παπασταύρου, ο πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, εμπλέκεται στη λίστα των Panama Papers για τις offshore της Mossack Fonseca

Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών ποζάρει στο κρεβάτι με τα εσώρουχά της

Είναι πολύ ωραία γυναίκα και ασχολείται με τον αθλητισμό!
Από τη βουλιμία και τα προβλήματα διατροφής ασχολήθηκε με την άρση βαρών και σήμερα είναι Ολυμπιονίκης. «Αναστατώνει» με τις σέξι πόζες καθώς πάντα τονίζει τα καλογυμνασμένα της οπίσθια.
Η Isabel Lahela είναι Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών του Καναδά, στην κατηγορία των 53 κιλών.

Ο Σακίλ Ο' Νίλ έκανε την εμφάνισή του στο ρινγκ του Wrestlemania! (video)

Ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς Σακίλ Ο' Νιλ που είναι γνωστός για τις επικές του εμφανίσεις σε διάφορα show και για τον αστείο χαρακτήρα του, έκανε την εμφάνισή του στο Wrestlemania, αντιμετωπίζοντας τον Big Show.
Ο Αμερικανός συμμετείχε κανονικά στο Andre the Giant Memorial Battle Royal όπου πάλεψε κυρίως με το θηριώδη Big Show, αλλα το σενάριο έλεγε πως θα βγει νωρίς εκτός μάχης, χάρη στους υπόλοιπους παλαιστές.

Charlize Theron-Ben Affleck: Το νέο ζευγάρι του Χόλυγουντ;

Είναι ζευγάρι η Charlize Theron και ο Ben Affleck;
«Φρεσκοχωρισμένοι» και οι δύο μάλλον συναντήθηκαν τη κατάλληλη στιγμή για να ζήσουν έναν μεγάλο έρωτα.
Σύμφωνα με το εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού ΟΚ οι δυο τους φλέρταραν έντονα στο πάρτυ των Όσκαρ και από εκεί δημιουργήθηκε μια έντονη έλξη μεταξύ τους.

Madonna: Το αισιόδοξο μήνυμά της στο instagram μετά τις δύσκολες στιγμές

Η Madonna το τελευταίο διάστημα περνάει δύσκολες στιγμές καθώς έχασε προσωρινά την επιμέλεια του 15χρονου γιου της, Rocco.
Η τραγουδίστρια εμφανιζόταν μεθυσμένη στις συναυλίες της ενώ αφιέρωνε κομμάτια στον γιο της.
Ο γιος μάλιστα προκαλεί στο instagram καθώς γράφει στα προσωπικά του στοιχεία «Είμαι ο γιος μιας σκύλας«.

Οι Κλίπερς τίμησαν τον Κόμπι Μπράιαντ (video)

Τελευταία παράσταση ήταν για τον Κόμπι Μπράιαντ αυτή στην έδρα των Κλίπερς για το τοπικό ντέρμπι του Λος Άντζελες.
Ο σταρ των Λέικερς σε λίγες μέρες σταματάει την ενεργό δράση και οι Κλίπερς τον τίμησαν με ένα όμορφο βίντεο.

Νέα Υόρκη: Πώς είναι να είσαι μοντέλο σε έκθεση αυτοκινήτων

Υπάρχουν πολλές τετράτροχες «κούκλες» που μπορεί να θαυμάσει κανείς στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτων στο Javits Center στη Νέα Υόρκη: τζάγκουαρ, Corvettes, Range Rover…
Και έπειτα, υπάρχουν οι Elizabeth και Brittany. Με το μαύρο της φόρεμα και τα κατακόκκινα ψηλοτάκουνά της η Elizabeth Smith (είχε κερδίζει τον τίτλο Miss Hawaiian Tropic Beauty 2014), χαμογελά μπροστά από το ένα Toyota, το αγωνιστικό αυτοκίνητο του επαγγελματία οδηγού του NASCAR, Kyle Busch. Το σόου ολοκληρώνεται απόψε.

Πώς ολοκληρώνεται η κατασκευή ενός πολυτελούς αυτοκινήτου

Ένα πολυτελές αυτοκίνητο υπόκειται σε περισσότερους ελέγχους σε σχέση με ένα συμβατικό μοντέλο γιατί ο κατασκευαστής θέλει να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το Ford Mondeo Vignale, είναι η πολυτελής έκδοση του γνωστού μεσαίου μοντέλου. Κάθε αυτοκίνητο της σειράς Mondeo Vignale πριν εγκαταλείψει το εργοστάσιο, ολοκληρώνεται στα χέρια ειδικά εκπαιδευμένης ομάδας μέσα από μία ενδελεχή διαδικασία που περιλαμβάνει επίσης high-tech τεχνικές παραγωγής και 100 πρόσθετους ελέγχους ποιότητας.

Τι ζήτησε ο Ομπάμα από την Ελλάδα για μεταρρυθμίσεις και αξιολόγηση

Το μήνυμα του Ομπάμα προς τους Έλληνες για συνέχιση της καλής δουλειάς. Τι είπε ο αντιπρόεδρος της αμερικανικής κυβέρνησης για το προσφυγικό και την πρώτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος. Όσα αποκάλυψε ο υφυπουργός Οικονομίας, Αλ. Χαρίτσης μιλώντας στην ΕΡΤ (Vid)
 
-->Adtech Ad
"Συνεχίστε την καλή δουλειά" ήταν το μήνυμα

Κανένα Top Gun. Ο Καμμένος πέταξε με μαχητικό Φάντομ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πέταξε με μαχητικό F-4E. Πραγματοποίησε πτήση ναυτιλίας, μεσαίου και χαμηλού ύψους, από τη Ζάκυνθο έως την Κέρκυρα και πίσω στην Ανδραβίδα
Adtech Ad
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος βρέθηκε χτες στην Ανδραβίδα και την 117 Πτέρυγα Μάχης, με αφορμή την έναρξη διεξαγωγής της Πολυεθνικής Αεροπορικής Διακλαδικής Άσκησης Μεσαίας Κλίμακας «Ηνίοχος 2016».

Σκλαβενίτης γίνονται τα hypermarket της Μαρινόπουλος

Η μετονομασία σε Σκλαβενίτης των 33 hypermarket Carrefour Μαρινόπουλος είναι ένα από τα πρώτα βήματα της συνεργασίας. Που βρίσκονται τα καταστήματα, ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις
Adtech Ad
Η εταιρεία Σκλαβενίτης θα ασκεί αποκλειστικό έλεγχο της νέας εταιρείας στην οποία εισφέρονται τα 33 hypermarket Carrefour Μαρινόπουλος.

Από Αλβανία και Τουρκία, μέχρι Αίγυπτο και Ιράν 'βλέπει' η ΔΕΗ

Προς τα πού κινείται η ΔΕΗ, αναζητώντας τρόπους να ανακτήσει έσοδα από άλλες πηγές και δραστηριότητες, με δεδομένο ότι θα χάσει μερίδια και έσοδα από τη λιανική πώληση ρεύματος
Adtech Ad
Τρόπους να ανακτήσει έσοδα από άλλες πηγές και δραστηριότητες, καθώς είναι δεδομένο ότι θα χάσει μερίδια και έσοδα από τη λιανική πώληση ρεύματος, αναζητά η ΔΕΗ,

Panama Papers: Ηλεκτρονική επίθεση καταγγέλλει η Mossack Fonseca και αναρωτιέται αν υπάρχει πλέον ιδιωτική ζωή…

Η δικηγορική εταιρεία του Παναμά Mossack Fonseca η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου των Panama Papers για τους φορολογικούς παραδείσους που ξέσπασε την Κυριακή ανακοίνωσε χθες το βράδυ ότι έπεσε θύμα ηλεκτρονικής επίθεσης από κεντρικούς διακομιστές (server) στο εξωτερικό και υπέβαλε μήνυση γι' αυτό.
«Έχουμε μια τεχνική έκθεση, η οποία λέει ότι πέσαμε θύμα ηλεκτρονικής επίθεσης από ξένους σέρβερ», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ραμόν Φονσέκα Μόρα, διευθυντής και

Tα βρήκαν «μπαστούνια» Μπαρτσελόνα και Μπάγερν – Όλα θα κριθούν στις ρεβάνς

Τα φαβορί επικράτησαν μεν στους πρώτους αγώνες της προημιτελικής φάσης του Champions League, όμως τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Μπάγερν σε καμία περίπτωση δεν δικαίωσαν τη φήμη τους καθώς νίκησαν η μεν «Μπάρτσα» μόλις με 2-1 την Ατλέτικο στο «Καμπ Νου» η δε Μπάγερν με 1-0 την Μπενφίκα στο Μόναχο.

Η Μπαρτσελόνα με ανατροπή 2-1 την Ατλέτικο με πρωταγωνιστές τον Σουάρες …και τον διαιτητή