Καλάθι στον ελληνικό τουρισμό βάζουν οι «Αντετοκούbros»

Πρεσβευτές του… ελληνικού τουρισμού χρίζονται οι «Αντετοκούbros» μετά από πρόταση της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά!
Ειδικότερα, η Έλενα Κουντουρά παρευρέθηκε στη Νέα Υόρκη στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον Αθλητισμό και τον Ελληνισμό που διοργάνωσε ο CosmosFM για τα 30 χρόνια λειτουργίας του και που συνδέθηκαν με την 30η επέτειο από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ το 1987.

H Ελλάδα αναλαμβάνει τη διπλωματική εκπροσώπηση της Αιγύπτου στο Κατάρ

Tο αίτημα να αναλάβει η Πρεσβεία της Ελλάδας στη Ντόχα τη διπλωματική εκπροσώπηση της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στο Κατάρ, διατύπωσε σήμερα Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου Sameh Hassan Shoukry.

Για αυτό ξέσπασε η κρίση του Κατάρ (aud-vds)


Το Ριάντ κλείνει τα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου Al Jazeera

Στο κλείσιμο των γραφείων του τηλεοπτικού δικτύου του Κατάρ Al Jazeera προχώρησε σήμερα Δευτέρα η Σαουδική Αραβία, λίγες ώρες αφότου αποφάσισε να διακόψει τις διπλωματικές της σχέσεις εξαιτίας της στήριξης που φέρεται να προσφέρει η Ντόχα στους ισλαμιστές και το Ιράν.

Το πρώτο πανευρωπαϊκό ηλεκτρικό σούπερ αυτοκίνητο στον κόσμο-τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα

Η κινεζική εταιρεία έρευνας και ανάπτυξης της αυτοκινητοβιομηχανίας Techrules αποκάλυψε το Techrules Ren, το πρώτο πανευρωπαϊκό ηλεκτρικό σούπερ αυτοκίνητο στον κόσμο, το οποίο τροφοδοτείται από σύστημα τροφοδοσίας με πετρελαιοκίνητο στρόβιλο (TREV), στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, την Τρίτη. Το σύστημα

«Βεντέτα» του Τραμπ με τον δήμαρχο του Λονδίνου Νέα επίθεση από τον πρόεδρο των ΗΠΑ στον Σαντίκ Καν

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε και πάλι στον δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Καν, κατηγορώντας τον ότι χρησιμοποίησε μια «άθλια δικαιολογία» για να εξηγήσει μια δήλωση που έκανε μετά την τρομοκρατική επίθεση του Σαββάτου στη βρετανική πρωτεύουσα.

Το Lincoln Zephyr Scrape είναι από τα πιο διάσημα custom αυτοκίνητα παγκοσμίως ( 25 Photos )

To αυτοκίνητο των φωτογραφιών μας ονομάζεται Lincoln Zephyr Scrape Custom και θεωρείται ένα από το πιο σημαντικά «φτιαγμένα» αυτοκίνητα στον κόσμο, που με την εικόνα του δημιούργησε μια ολόκληρη τάση, ενώ έγινε και ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα των εξίσου διάσημων Hot Wheels.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση με τον όρο «φτιαγμένο», custom ο αντίστοιχος αγγλικός, δεν εννοούμε ένα μοντέλο με βελτιώσεις στον

Η Αίγυπτος και χώρες του Κόλπου κόβουν τους δεσμούς με το Κατάρ λόγω τρομοκρατίας

Σαουδική Αραβία, Αίγυπτος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Μπαχρέιν ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι διακόπτουν τις σχέσεις τους με το Κατάρ, κατηγορώντας το πλούσιο αραβικό κράτος του Κόλπου ότι υποστηρίζει την τρομοκρατία.
Αυτή η συντονισμένη κίνηση συνιστά τη δραματική κλιμάκωση μιας υποβόσκουσας διένεξης αναφορικά με την υποστήριξη που παρέχει το Κατάρ στους «Αδελφούς Μουσουλμάνους», το παλαιότερο στον κόσμο ισλαμιστικό κίνημα, και προσθέτει κατηγορίες ότι η Ντόχα υποστηρίζει ακόμη και την ατζέντα του περιφερειακού αντιπάλου, του Ιράν.

Επίθεση στο Λονδίνο: Έρευνες στη σκιά της κλιμακούμενης τρομοκρατικής απειλής

Η σκιά της τρομοκρατίας απλώνεται πάνω από το Λονδίνο, που έγινε για δεύτερη φορά από την αρχή του έτους φόντο αιματηρής επίθεσης, κι ενώ οι πληγές που άφησε η επίθεση στο Μάντσεστερ δεν έχουν ακόμη επουλωθεί. Επτά νεκροί και 48 τραυματίες, μεταξύ των οποίων κι ένας Έλληνας, είναι ο απολογισμός της διπλής τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην «καρδιά» της βρετανικής πρωτεύουσας και φέρει τη «σφραγίδα» του Ισλαμικού Κράτους, που ανέλαβε την ευθύνη.

«One Love Manchester»: Μια συναυλία γεμάτη συγκίνηση (pics&vid)

Η μεγάλη συναυλία που διοργανώθηκε στο Μάντσεστερ χτες Κυριακή από την Αριάνα Γκράντε και στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Τζάστιν Μπίμπερ, η Κέιτι Πέρι, οι Coldplay, ο Φάρελ Ουίλιαμς, η Μάιλι Σάιρους, οι Take That, ο Usher και οι Black Eyed Peas έγινε σε ένα κλίμα συγκίνησης καθώς πριν από περίπου ένα 24ωρο, μια νέα επίθεση ήρθε να συνταράξει την καρδιά της Βρετανίας.