Η απελευθέρωση των ταξί σε νέο Υπουργικό Συμβούλιο την Τετάρτη

Νέο Υπουργικό Συμβούλιο συγκαλεί την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, στο οποίο πρόκειται να τεθεί προς έγκριση το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει τις διατάξεις για την απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί..

Εισόδημα 48 εκατ. ευρώ δήλωσε ο Μπερλουσκόνι

Φορολογητέο εισόδημα 48 εκατομμυρίων ευρώ δήλωσε για το 2011 ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από το προηγούμενο έτος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία για τα εισοδήματα των πολιτικών που δόθηκαν στη δημοσιότητα σήμερα από τη Βουλή, ο Μπερλουσκόνι είναι ένας από τους πλουσιότερους Ιταλούς, ενώ ο πρωθυπουργός Μάριο Μόντι δήλωσε εισόδημα 1,5 εκ. ευρώ..

Τουρκία: Νεκρός και 100 συλλήψεις Κούρδων σε διαδηλώσεις Καταστολή των συγκεντρώσεων για το νέος κουρδικό έτος στο Ντιγιάρπακιρ

Η τουρκική αστυνομία έκανε εκτενή χρήση εκτοξευτήρων νερού υπό πίεση, δακρυγόνα και γκλομπ για να απωθήσει Κούρδους οι οποίοι διαδήλωσαν σε δύο από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, ενώ ένας μειονοτικός..

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2050 Επί τάπητος η στρατηγική για την ενέργεια

Επί τάπητος η στρατηγική για την ενέργεια Τα μεγάλα θέματα της αγοράς ενέργειας, όπως το άνοιγμα της αγοράς λιγνίτη, οι δύο αγωγοί φυσικού αερίου ΤΑΡ και ITGI, οι συζητήσεις με την Αίγυπτο για τον καθορισμό της ΑΟΖ..

Εξι διαγραφέντες προσχωρούν σε ΔΗΜΑΡ και Κοινωνική Συμφωνία

Την προσχώρηση στην Δημοκρατική Αριστερά πέντε ανεξάρτητων βουλευτών, προερχόμενων από το ΠΑΣΟΚ, αναμένεται να αποφασίσει αύριο η Κεντρική Επιτροπή του..

ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ Στους Ανεξάρτητους προσχωρεί ο Χρήστος Ζώης

Στους Ανεξάρτητους προσχωρεί ο Χρήστος Ζώης Την προσχώρησή του στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου ανακοίνωσε σήμερα ο διαγραμμένος από τη ΝΔ βουλευτής Λάρισας..

Το εντυπωσιακό βίντεο κλιπ της Τουρκίας για την Eurovision! (Βίντεο)

Οι Τούρκοι με ένα βίντεο κλιπ υψηλού μπάτζετ έδειξαν ότι φέτος στοχεύουν πολύ ψηλά στο Μπακού! ΤΟ TRT επιστράτευσε περισσότερους από 80 ηθοποιούς, 70 τεχνικούς και τα πιο σύγχρονα..

H δίαιτα express της Beyonce! 10 κιλά σε 10 ημέρες..

Η ντίβα της R'n'B Beyonce Knowles θέλησε να χάσει γρήγορα κιλά για να είναι σε φόρμα. Παρά το γεγονός λοιπόν πως η καμπύλες της έχουν γίνει διάσημες και κατά κάποιο τρόπο σήμα κατατεθέν της..

Οι ρετρό τσάντες είναι εδώ!

Tσάντες λες και ήρθαν βόλτα από το χθες στο σήμερα με χρονομηχανή και προσγειώθηκαν όλες -ταυτόχρονα- στα διασημότερα catwalks του πλανήτη γη..

Η Bar Rafaeli χωρίς make up


Δεν υπάρχουν πολλές από εμάς που θα έβγαιναν έξω από το σπίτι τους χωρίς ίχνος μακιγιάζ ή τουλάχιστον χωρίς την εφαρμογή ενός λιπ γκλος ή μιας μάσκαρας. Και όμως η Bar Rafaeli το τόλμησε και φάνηκε τελικά ότι κατέχει επάξια τον τίτλο του supermodel.,

Η φιλανθρωπική προσφορά του Σάκη Ρουβά στο Σύλλογο "Ελπίδα"

Μία εξαιρετικά σημαντική προσφορά έκανε σήμερα ο Σάκης Ρουβάς στο «Σύλλογο Φίλων παιδιών με καρκίνο Ελπίδα» δίνοντας μία επιταγή ύψους 150.000 ευρώ..

Γαλλία «Εθνική τραγωδία η δολοφονία των παιδιών στη Τουλούζη»

Η σημερινή δολοφονική επίθεση σε εβραϊκό σχολείο στην Τουλούζη, από την οποία έχασαν τη ζωή τους 4 άνθρωποι, από τους οποίους οι 3 παιδιά, είναι "μία εθνική τραγωδία", όπως δήλωσε ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί που έσπευσε στο σχολείο..

Ψηλά στις προτιμήσεις Ρουμάνων η Βόρεια Ελλάδα

Σταθερά τη Βόρεια Ελλάδα «ψηφίζουν» ως προορισμό διακοπών οι Ρουμάνοι τουρίστες, με τη δημοτικότητα της Θεσσαλονίκης να διατηρείται σε υψηλή θέση..

«Πλούσια» τα ελέη... η Sofia Vergara

Για το εξώφυλλο του περιοδικού «Esquire» του Απριλίου πόζαρε η Sofia Vergara, στα πλαίσια της προώθησης της νέας της ταινίας: «The Three Stooges», που κάνει πρεμιέρα 13 Απριλίου..

Behati Prinsloo... ένας επίγειος «άγγελος»

Όταν οι «άγγελοι» της Victoria’s Secret φωτογραφίζονται… ο ανδρικός αλλά και ο γυναικείος πληθυσμός υποκλίνεται στα κάλλη τους! Αυτή τη φορά, η 23χρονη Behati Prinsloo, από τη Νότια Αφρική, η οποία εδώ και..

Το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της κατέκτησε η ΑΕΚ, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 3-0 σετ

Το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της κατέκτησε η ΑΕΚ, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 3-0 σετ. Τα κορίτσια του Απόστολου Οικονόμου πήραν και μαθηματικά τον τίτλο, μία,,

Ποιό ήταν το πρώτο τηλεφώνημα που έκανε από την φυλακή; George Clooney: «Εκμεταλλεύτηκα την φήμη μου...»

Για την σύλληψή του έξω από την πρεσβεία του Σουδάν την Παρασκευή αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μίλησε ο διάσημος ηθοποιός George Clooney, στην εκπομπή του Chris Wallace, «Fox News Sunday»..

Στο Μεξικό με λίγες ημέρες διαφορά... Χωριστές διακοπές για Leonardo DiCaprio - Heatherton

Μετά τον Leonardo Di Caprio, που απόλαυσε τις διακοπές του στο Μεξικό παρέα με τους φίλους του, σειρά έχει η αγαπημένη του, Erin Heatherton, η οποία έκανε ακριβώς το ίδιο..

Ακόμα και έτσι ήταν σέξι... Η ευαίσθητη πλευρά της Ζιζέλ

Σε ένα σύντομο ταξίδι στην Αφρική "έπιασε" φιλίες με ελέφαντες και έβγαλε και φωτογραφίες μαζί τους...

Η Ζιζέλ είναι αδιαμφισβήτητα η βασίλισσα της πασαρέλας, αλλά και όταν βρίσκεται μακριά από τον χώρο της μόδας παραμένει σέξι..

McLaren: Παραλίγο να μείνουν από καύσιμο!

Αφού έσβησαν τα φώτα και κρύωσαν οι κινητήρες το ρεπορτάζ αποκάλυψε ένα θρίλερ στα γκαράζ της McLaren. Οι Μπάτον και Χάμιλτον είχαν λόγω λάθους υπολογισμού λιγότερα καύσιμα στο ρεζερβουάρ εξαρχής και υποχρεώθηκαν από τον 8ο κιόλας γύρο να κάνουν οικονομία..

ΠΑΛΑΤΙΑ ΧΛΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ Βίλες στο κύμα με... συνταγή ΙΚΑ

Μοντέρνα κάγκελα και στέγαστρα, τέντες νέας τεχνολογίας και απίστευτη χλιδή, κατασκευή που δεν παραπέμπει σε υπάλληλο του ΙΚΑ.  Στο φως και ένα τρίτο μέγαρο στη Δροσιά της Εύβοιας, το οποίο ανήκει στην 68χρονη Χριστίνα Σουρίδη και..

Κερδίζοντας το Πουέρτο Ρίκο, ο Ρόμνεϊ αυξάνει τη διαφορά Ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος πλησιάζει στο 50% των αντιπροσώπων

Ο Μιτ Ρόμνεϊ, ο οποίος θεωρείται ο επικρατέστερος υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος ώστε να αντιμετωπίσει τον Μπαράκ Ομπάμα στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ..

Ρωσία: Επεισόδια και συλλήψεις έξω από το κανάλι NTV Διαμαρτυρίες για εκπομπή που έκανε λόγο περί «διαδηλωτών πρακτόρων»

Δεκάδες συγκεντρωμένων έξω από τα κεντρικά του τηλεοπτικού NTV στη Μόσχα συνέλαβε η αστυνομία, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας μετά από εκπομπή του φιλοκυβερνητικού καναλιού που παρουσίαζε ως «πληρωμένους πράκτορες» τους διαδηλωτές κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν..

ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ Τσίπρας: «Η διαδήλωση και η αποδοκιμασία έχουν όριο»

Τσίπρας: «Η διαδήλωση και η αποδοκιμασία έχουν όριο» Απέρριψε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ δηλώσεις και υπαινιγμούς για συμμετοχή ή ανοχή του κόμματος σε..

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Παπαρήγα: «Η θα εξεγερθούμε ή θα τελειώσουμε»

"Με τρομοκρατικά διλήμματα προς τον ελληνικό λαό, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ οδηγούνται προς τις κάλπες", δήλωσε σήμερα από το Ηράκλειο, η Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία κάλεσε τους πολίτες να ενισχύσουν στις εκλογές το ΚΚΕ που δίνει, όπως είπε, "μάχη με επιχειρήματα"..

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ - ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Αλλαγή σελίδας με ισχυρή εντολή από τη βάση

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι από το βράδυ της Κυριακής ο 4ος πρόεδρος στην 38χρονη ιστορία του ΠΑΣΟΚ. Μιλώντας αμέσως μετά την επικύρωση της εκλογής του από τουλάχιστον 200.000 φίλους του Κινήματος, απηύθυνε προσκλητήριο..

Τεράστιο το ενδιαφέρον Ελλήνων για να εργαστούν στην Αυστραλία ως οδηγοί ταξί

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον Ελλήνων πολιτών που ενδιαφέρονται να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία για να εργαστούν ως οδηγοί ταξί.
Προ ημερών σε δηλώσεις του, ο ομογενής ιδιοκτήτης της εταιρείας «TaxiLink», που..

Οι εγκληματικοί χειρισμοί μάς οδήγησαν στο μνημόνιο Όλες οι καταθέσεις καίνε τον Παπακωνσταντίνου

Τους «εγκληματικούς» πολιτικούς χειρισμούς του πρώην υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι έσπρωξαν τη χώρα και τους πολίτες σε μια καταστροφική περιδίνηση, αναδεικνύει η εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της ΕΛ.ΣΤΑΤ..

Ο Γιοάχιμ Γκάουκ νέος πρόεδρος της Γερμανίας

Με ευρεία πλειοψηφία ο Γ. Γκάουκ εξελέγη ήδη κατά τον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση νέος πρόεδρος και διαδέχεται τον παραιτηθέντα Κ. Βουλφ..

Συνελήφθη και κρατείται στη Μαυριτανία ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών του Καντάφι

Συνελήφθη στη Μαυριτανία ο επικεφαλής των λιβυκών υπηρεσιών πληροφοριών επί Μουαμάρ Καντάφι, Αμπντάλα αλ Σενούσι και κρατείται στο αεροδρόμιο του Νουαξότ..

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΙΒΥΗ 66... ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ...34 ΔΥΤΙΚΑ ΣΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΙΛΑΜΕ

Η περιοχή της Κυρηναϊκής στην ανατολική Λιβύη ανακήρυξε την ανεξαρτησία της από την πρωτεύουσα, Τρίπολη, μετά από μια περιφερειακή διάσκεψη.6 Μάρ 2012 Εκατοντάδες των ηγετών..

Λιβύη Τρίπολη: Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε συγκρούσεις

Νέες συγκρούσεις ξέσπασαν την Κυριακή στην Τρίπολη. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι και δεκάδες τραυματίστηκαν. Μετά την πτώση του καθεστώτος του Μουαμάρ Καντάφι στη Λιβύη..

ΠΕΡΙΕΡΓΑ VIDEΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ NA ΞΕΧΑΣΤΟΥΜE [ N 5 ]

Πρωινό πτήση για το Ώκλαντ της Νέα Ζηλανδίας, τη μητρόπολη του Ν. Ειρηνικού. Άφιξη Στήν πόλη που το παρατσούκλι της είναι City of Sails λόγω των χιλιάδων ιστιοπλοϊκών σκαφών των κατοίκων της..