Ποιό ήταν το πρώτο τηλεφώνημα που έκανε από την φυλακή; George Clooney: «Εκμεταλλεύτηκα την φήμη μου...»

Για την σύλληψή του έξω από την πρεσβεία του Σουδάν την Παρασκευή αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μίλησε ο διάσημος ηθοποιός George Clooney, στην εκπομπή του Chris Wallace, «Fox News Sunday»..


Ο σταρ του Χόλιγουντ είπε ότι εκμεταλλεύτηκε τη φήμη του ονόματός του για να γίνουν γνωστά στην κοινή γνώμη τα προβλήματα στο Σουδάν.


Η αλήθεια είναι ότι η σύλληψη του Clooney και οι λόγοι για τους οποίους συνελήφθη έκαναν το γύρο του κόσμου μέσα σε λίγα λεπτά αποδεικνύοντας πως ο γνωστός ηθοποιός αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την δύναμη που έχει.


Μάλιστα, ο George Clooney αναφέρθηκε και στον δημοσιογράφο πατέρα του, Nick Clooney, ο οποίος συνελήφθη επίσης την Παρασκευή κατά την διάρκεια της διαδήλωσης στην Ουάσινγκτον, λέγοντας ότι έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες για να φέρει στην επικαιρότητα τα προβλήματα του άμαχου πληθυσμού των τριτοκοσμικών χωρών.


«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια στην οποία πίστευαν ότι δουλειά σου είναι να νοιάζεσαι και να βοηθάς τον συνάνθρωπό σου. Έχεις ευθύνη να ενδιαφέρεσαι για την κατάσταση των ανθρώπων, με τον έναν τρόπο ή με τον άλλο», είπε ο Clooney.


Μάλιστα, μιλώντας στο NBC, ο διάσημος εργένης εξήγησε περισσότερη επιρροή έχει ένας ακτιβιστής παρά ένας πολιτικός.


Όσον αφορά στο ποιό ήταν το πρώτο τηλεφώνημα που έκανε από την φυλακή ο Clooney είπε ότι πήρε την μαμά του.

«Μερικά πράγματα ποτέ δεν αλλάζουν», ανέφερε ο ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...