Διεθνη -Ομαδική παραίτηση των αρχισυντακτών στη 'Le Monde'

Οι αρχισυντάκτες καταγγέλουν δυσλειτουργίες και «έλλειψη εμπιστοσύνης και επικοινωνίας με τη διεύθυνση» που τους εμποδίζει να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους.

Την παραίτησή τους υπέβαλλαν οι 7 αρχισυντάκτες της «Le Monde», δίνοντας ευρεία δημοσιότητα σε μια κόντρα με την διεύθυνση της κορυφαίας γαλλικής εφημερίδας, που μαίνεται εδώ και μήνες.

Κροατία- Ο πιο τυχερός... γκαντέμης του κόσμου ( picture+video )

Ο Φρέιν Σέλακ ένας δάσκαλος μουσικής από την Κροατία είναι ο πιο τυχερός ή πιο άτυχος άνθρωπος. Εξαρτάται από ποια οπτική θα το δει κανείς. Το 1962 ταξίδευε με το τρένο από το Ντουμπρόβνικ στο Σαράγεβο.

Trends- Εγινε διάσημη γιατί έπιασε... τα στήθη της

Αυθόρμητα ή όχι μια κίνηση της Ρεβέκκα Γκράντ σε έναν αγώνα μπάσκετ την έκανε διάσημη.
Η ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια σε ένα μικρό κανάλι διέψευσε ότι η κίνηση της ήταν προμελετημένη αν και δυο σειρές πιο μπροστά υπήρχαν κάμερες.

Catalina Denis: Η Κολομβιανή που κάνει καριέρα στη Γαλλία

Η Denis έχει χαρακτηριστεί από τα αντρικά περιοδικά ως μια από τις πιο καυτές γυναίκες της Κολομβίας
Μια σούπερ σέξι φωτογράφηση έκανε η μελαχρινή καλλονή Catalina Denis, για το editorial μόδας του γαλλικού περιοδικού «Palace Costes», του Απριλίου- Μαϊου.

Kelly Brook Οι άντρες απλά τη λατρεύουν : Δεν είμαι το σούπερ skinny κορίτσι - Αγαπώ το φαγητό

H ίδια παραδέχεται πως το κορμί της δεν είναι τόσο τέλειο όσο οι θαυμαστές της φαντάζονται
Δεν είναι το σούπερ skinny μοντέλο, παρόλα αυτά οι καμπύλες της προκαλούν πονοκέφαλο στους άντρες που δε χορταίνουν να την απολαμβάουν έστω και μέσα από τις σελίδες ενός περιοδικού.

People & Style- Met Gala: Τι φόρεσε η Beyonce

Καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις
Απαστράπτουσα εμφανίστηκε η Beyonce στο Met Gala, το φιλανθρωπικό γκαλά του μουσείου Metropolitan που αποτελεί πάντα ένα από τα σημαντικά κοσμικά events της χρονιάς στις ΗΠΑ.

People & Style- Met Gala 2014: Οι λαμπερές αφίξεις στο κόκκινο χαλί

Η Αnna Wintour αποφάσισε να τιμήσει τον πρώτο Αμερικανό couturier, Charles James, αφιερώνοντάς του το φετινό gala... - H έκθεση «Charles James: Beyond Fashion» θα φιλοξενηθεί στο «New Costume Institute» από τις 8 Μαΐου μέχρι και τις 10 Αυγούστου
Ένα από τα πιο εντυπωσιακά events μόδας, το οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο η αρχισυντάκτρια της αμερικανικής Vogue, Anne Wintour,

ΗΠΑ Ο Bradley Cooper μετατρέπεται σε Galifianakis!

Ο Bradley Cooper έχει αρχίσει να μεταμορφώνεται. Κάτι τα παραπανίσια κιλά, κάτι το νέο του -πλούσιο- μούσι, ο κούκλος του Χόλιγουντ έχει αρχίσει και μοιάζει

People & Style -Αυτό κι αν είναι θέαμα: Η Lady Gaga γδύθηκε στη σκηνή! ( picture+video )

Η Lady Gaga μπορεί να... σε βγάλει από τα ρούχα σου με τα καμώματά της, αφού πρώτα βγει από τα δικά της! Η σκηνή έγινε μπουντουάρ και οι χορευτές της, ως πιστοί ακόλουθοι, την έγδυσαν...

Το θέαμα της γυμνής Lady Gaga -γιατί περί θεάματος πρόκειται- δεν είναι και δυσεύρετο. Ζει για να σκέφτεται κάτι διαφορετικό και απόλυτα προκλητικό κάθε φορά για να συζητηθεί.

Μusic Denmark:Απόψε ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision

Οι πρώτοι μουσικοί αντίπαλοι της Ελλάδας θα προκύψουν απόψε το βράδυ, μέσα από τον πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού της Eurovision
Σήμερα το βράδυ όλη η Ευρώπη θα παρακολουθήσει τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision στην Κοπεγχάγη

Auto Στο Γκέτεμποργκ 100 Volvo κυκλοφορούν ...μόνα τους με πρόγραμμα αυτόνομης οδήγησης DriveMe.

Η Volvo προχωρά με γρήγορους ρυθμούς το πρόγραμμα αυτόνομης οδήγησης DriveMe, που σε λίγα χρόνια θα μπορεί να προσφερθεί σε όλους εμάς.
Η Volvo, έχει δημόσια εκφράσει την άποψή της ότι τα αυτοκίνητα στο μέλλον πρέπει να διαθέτουν τέτοια τεχνολογία ασφάλειας, ώστε να μην συγκρούονται.

Διεθνη Αλλάζει «πρόσωπο» η Βρετανία

Σύμφωνα με έρευνα του κέντρου Policy Exchange, το 1/3 του πληθυσμού της Βρετανίας θα προέρχεται από εθνοτικές μειονότητες μέχρι το 2050, εάν συνεχιστεί η σημερινή τάση.

Αλλάζει πρόσωπο η Βρετανία και αυτό το οφείλει στις διαφορετικές εθνοτικές μειονότητες που αναπτύσσονται με πολύ ταχύτερο ρυθμό από τον λευκό πληθυσμό και μεταβάλλουν δραστικά τη φυσιογνωμία της χώρας.

Οικονομια -Χανς – Βέρνερ Ζιν: Αυταπάτη το πλεόνασμα της Ελλάδας

Με επιχείρημα την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος ξεκινούν οι συζητήσεις για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους. Ο οικονομολόγος Χανς Βέρνερ Ζιν κάνει ωστόσο λόγο για πρωτογενές έλλειμμα.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το πιο πιθανό σενάριο είναι ένα έμμεσο κούρεμα του δημοσίου χρέους που θα προβλέπει την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων από 30 σε 50 χρόνια αλλά και την περαιτέρω μείωση των επιτοκίων στα διμερή δάνεια.

Πολιτικη Συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου το μεσημέρι

Συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο σήμερα στις 3.30 το μεσημέρι. 

Οπως έγινε γνωστό ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί σήμερα Τρίτη στις 3:30 με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. Πηγη

Πολιτικη Τσίπρας: «Ο Σαμαράς δεν προλαβαίνει, μιλάει με τον Θεό» -Δημοσκόπηση της Pulse RC για το topontiki.gr

Καλή ανάγνωση λοιπόν... Η πόλωση ευνοεί τους ισχυρούς. Αυτό είναι το κύριο συμπέρασμα από το πρώτο αποτέλεσμα της κυλιόμενης δημοσκόπησης της Pulse RC για topontiki.gr, το οποίο δημοσιεύουμε σήμερα. Έτσι οι κατ’ εξοχήν ευνοημένοι από την πόλωση της τελευταίας περιόδου, συγκριτικά με την τελευταία δημοσκόπηση της Pulse για το «Ποντίκι», που δημοσιεύθηκε στις 9 Απριλίου, είναι ο σταθερά και επί μήνες προπορευόμενος ΣΥΡΙΖΑ και η δεύτερη Ν.Δ.

Πολιτικη- Τι κρύβουν τα διλήμματα και οι απειλές Βενιζέλου

Γιατί το ΠΑΣΟΚ αλλάζει στρατηγική και μετατρέπει τις ευρωεκλογές σε δημοψήφισμα. Τα μηνύματα Βενιζέλου σε ΝΔ, απογοητευμένους ΠΑΣΟΚους και Παπανδρεϊκούς.

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Πάρι Κουκουλόπουλου ότι «το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι για το Κίνημα λαϊκή εντολή να συνεχίσουμε ή όχι στην κυβέρνηση», ήρθε η επιβεβαίωση του διλήμματος «Ελιά ή η χώρα θα μπεί σε νέες περιπέτειες» από τον ίδιο τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Πολιτικη Προβάδισμα Καμίνη, Μπουτάρη και Σγουρού σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

Ο νυν Δήμαρχος Αθηναίων συγκεντρώνει ποσοστό 20,8% στην πρόθεση ψήφου ενώ ο Α.Σπηλιωτόπουλος της ΝΔ έχει ποσοστό 15%.Πρωτιά Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής και Μπουτάρη στο Δήμο Θεσσαλονίκης.
Προβάδισμα των νυν δημάρχων Αθήνας, Θεσσαλονίκης και του περιφερειάρχη Αττικής στον πρώτο γύρο δείχνει η δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρία GPO για λογαριασμό της εκπομπής του MEGA «Ανατροπή».

Διεθνη Αγώνας... σκάλας στον ουρανοξύστη Περισσότεροι από 5 χιλιάδες δρομείς ανέβηκαν 2406 σκαλοπάτια του Ταϊπέι 101.

Ένας Αυστραλός ο Μάρκ Μπούρν κέρδισε τον αγώνα. Ανέβηκε στον 91ο όροφο του Taipei 101, του δεύτερου υψηλότερου κτιρίου στο κόσμο σε 10 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα.

Διεθνη Τρομερό δυστύχημα σε αεροπορική επίδειξη

Ο έμπειρος πιλότος πετούσε χαμηλά και ανάποδα με ένα διπλάνο τύπου stearman με ανοιχτό πιλοτήριο.