CNBC: Καλύτερα για την Ελλάδα να χρεοκοπήσει

Η επιστροφή στη δραχμή, σημαίνει υποτίμηση και η υποτίμηση κάνει ανταγωνιστική την ελληνική βιομηχανία, τονώνει τον τουρισμό, τη ναυτιλία! Αυτή είναι η άποψη του αναλυτή Ντένις Γκάρτμαν στο αμερικανικό δίκτυο CNBC. Στο σχετικό βίντεο δηλώνει  κατηγορηματικά  ότι «εάν ήταν στη θέση του Έλληνα Πρωθυπουργού θα είχε επιλέξει από καιρό το σενάριο της χρεοκοπίας γιατί θα ανακτούσε το εθνικό νόμισμα».

Der Spiegel: Μύθος τα περί «Ελλήνων συνταξιούχων πολυτελείας»

Η εικόνα του “Έλληνα συνταξιούχου πολυτελείας”, η τόσο προσφιλής σε Γερμανούς πολιτικούς και μέσα ενημέρωσης, δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια, υπογραμμίζει σε σημερινό του αφιέρωμα το Spiegel.

Παράλληλα αναδεικνύει τη σημασία του συνταξιοδοτικού συστήματος, σε μια χώρα όπου τα φτωχά κοινωνικά στρώματα «δεν λαμβάνουν ούτε ένα σεντ κοινωνικού βοηθήματος».

Bloomberg: Ηδη χάθηκαν 897 δισ. δολ. από τις κεφαλαιαγορές! - Θα ξεπεράσει τα 3 τρισ. δολ. η ζημιά αν υπάρξει ρήξη Ελλάδας-δανειστών

Περίπου 897 δισ. δολάρια, δηλαδή πάνω από την αξία και των τριών δεικτών Ισπανίας, Πορτογαλίας και Ιρλανδίας μαζί, έχει κοστίσει μέχρι στιγμής στους Ευρωπαίους πολίτες η άρνηση των δανειστών να συναινέσουν σε ηπιότερη εφαρμογή των δανειακών όρων στην Ελλάδα, κάτι που έχει οδηγήσει στην λεγόμενη "ελληνική κρίση" αναφέρει σε δημοσίευμά του το Bloomberg.

Νέα αλητεία από το Reuters: Διαδίδει ψευδείς φήμες για "κλειστές τράπεζες την Δευτέρα" για να προκαλέσει πανικό - Διαψεύδει η ΕΚΤ

N¨εο προβοκατορικο δημοσίευμα από τους γνωστούς "υπόπτους" τοy Reuters, επιχειρεί να προκαλέσει πανικό και bankrun στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας, τι; Οτι την Δευτέρα δεν θα ανοίξουν οι τράπεζες!
Γιατί; Γιατί θα έχει επιβληθεί "έλεγχος κεφαλαίων" κατά το κυπριακό πρότυπο!

Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα: Άμεση οικονομική βοήθεια ανακοίνωσε η Ρωσία

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά την Ελλάδα, εξελίξεις που έχουν ως επίκεντρο το  διεθνές Οικονομικό Φόρουμ που πραγματοποιείται στην Αγία Πετρούπολη.

Πιο συγκεκριμένα ο Ρώσος υφυπουργός Οικονομικών και εκπρόσωπος της Ρωσίας στην νέα αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS Σεργκέι Στορτσακ προχώρησε σε ανακοίνωση στην

Copa America: Νίκη της Κολομβίας στο ντέρμπι με Βραζιλία (Φωτό+Βίντεο)

Η Κολομβία έβαλε σε μπελάδες τη Βραζιλία, την οποία νίκησε 1-0 για τη 2η αγωνιστική στο Γ΄ όμιλο του Κόπα Αμέρικα.
Η επιτυχία των Κολομβιανών ήταν δίκαιη, ήρθε μάλλον εύκολα απέναντι σε μια Σελεσάο που απογοήτευσε και με αυτή η ομάδα του Νέστορ Πέκερμαν πήρε προβάδισμα για την πρόκριση.

Ελεύθερος με εγγύηση 200.000 ευρώ ο Β. Μαρινάκης

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ύψους 200 χιλιάδων ευρώ, αφέθηκε μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ακόμη σε βάρος του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο

Παν.Πρωτάθλημα Ράλλυ: Έτοιμοι για εκκίνηση στο Αίγιο

Σε ανοιχτή συγκέντρωση για τα μέλη και τους φίλους της Λέσχης ΑΛΜΑ – Αιγίου έγινε παρουσίαση της σχεδίασης του 6ου Ράλλυ Σπριντ Αιγίου.

Στα γραφεία της λέσχης έγινε παρουσίαση και αναφέρθηκαν τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί ώστε ο αγώνας να είναι ασφαλής τόσο για τους αγωνιζόμενους όσο και για τους θεατές.

Παν.Πρωτάθλημα Ράλλυ* Κυριακής 21 Ιουνίου 2015.: 34o Rally Sprint Κορίνθου με 50 συμμετοχές

Το 34ο Rally Sprint Κορίνθου, που διοργανώνει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας, έχει μπει στην τελική ευθεία πριν την εκκίνησή του, το πρωί της Κυριακής 21 Ιουνίου 2015.

Η ειδική διαδρομή ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ μήκους 16,50 χιλιομέτρων είναι έτοιμη να υποδεχθεί τα 50 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα,

2015 Αγία Πετρούπολη Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ...Στην Αγία Πετρούπολη σήμερα ο Πρωθυπουργός.

Στην Αγία Πετρούπολη μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν την Παρασκευή, στις 16:15. Νωρίτερα, θα παρέμβει στην Ολομέλεια του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ, αμέσως μετά την ομιλία του Ρώσου Προέδρου.