George Clooney: «Μου αρέσει ο γάμος, αλλά στις ταινίες»

Ο πιο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ, George Clooney αποκάλυψε ποιά είναι τα πράγματα που μισεί...
Πρώτο και καλύτερο στη λίστα του είναι ο γάμος. «Δεν είμαι εναντίον του γάμου, απλώς δεν κάνει για μένα. Ανησυχείς στη ζωή σου μήπως απογοητεύσεις τη γυναίκα σου και καταλήγεις να απογοητεύεις τον εαυτό σου,

Sofia Vergara: Σε ρόλο καυτής νοικοκυράς στο ινδικό GQ

Φορώντας ένα κοντό κόκκινο φουστάνι και ψηλοτάκουνες γόβες
Φορώντας ένα κοντό κόκκινο φουστάνι και ψηλοτάκουνες γόβες η Sofia Vergara φωτογραφήθηκε για το ανδρικό περιοδικό GQ της Ινδίας σε ρόλο σέξι νοικοκυράς.

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΒΑΝΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟΝΑΖΙ NOTH ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ: Επρεπε να αντιδράσω για την αξιοπρέπεια και την οικογένειά μου

Ανάμεσα στην προσωπική αξιοπρέπεια και στο επαγγελματικό συμφέρον η Δέσποινα Βανδή επέλεξε το πρώτο. Η απόφασή της να διακόψει τη συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα τους, δηλώνοντας ξεκάθαρα την αντίθεσή της στις νέες δηλώσεις του τραγουδιστή υπέρ της Χρυσής Αυγής, ήταν αναμφισβήτητα μια πράξη θάρρους με την οποία κέρδισε την εκτίμηση ακόμη και εκείνων που δεν ανήκουν στο κοινό της.

Η Carmen Electra ετοιμάζει «καυτό» ημερολόγιο για το 2014

Πάρτε μια μικρή γεύση της Carmen, ντυμένη με δαντέλα και δερμάτινες μπότες
Το πάλαι ποτέ κορίτσι του Baywatch έχει χαραχτεί στη μνήμη των περισσότερων αντρών για τις πλούσιες καμπύλες που ξεχώριζαν μέσα από το κόκκινο ολόσωμο μαγιό της.

Θύμα της κακοκαιρίας η Demy!

«Είμαι στο αμάξι και δεν μπορώ να βγω», έγραψε στον λογαριασμό της στο twitter
Η κακοκαιρία που έπληξε την Αθήνα είχε πολλά «θύματα», ανάμεσά τους και την Demy.

Candice Swanepoel: Καυτή λάβα στην «καρδιά» του χειμώνα μας...

Κοραλί μικροσκοπικό μπικίνι αγκαλιάζει το θεϊκό κορμί της δίμετρης καλλονής που παίρνει θανατηφόρες πόζες δίπλα σε εξωτική παραλία
Είναι ένα από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο και τα τελευταία δύο χρόνια η 25χρονη Candice Swanepoel έχει αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές που περιμένουν με ανυπομονησία να απολαύσουν τις νέες της δουλειές.

ΝΙΚΟΣ ΑΔΑΜ ΤΟ «ΜΥΑΛΟ» ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Το παιδί - θάυμα της Google ετοιμάζει ελληνικό Facebook

Την 1η Ιανουαρίου 2014 θα κάνει online... πρεμιέρα το «Tech is social» του 12χρονου μαθητή, ο οποίος στο πρόσφατο φεστιβάλ τεχνολογίας κατέπληξε τους Αμερικανούς με τις εφαρμογές του. «Tech is game» (η τεχνολογία είναι παιχνίδι), ειδικά όταν βρίσκεται στα χέρια κάποιων χαρισματικών ανθρώπων, οι οποίοι από παιδιά έχουν την ικανότητα να εντυπωσιάζουν ακόμα και τους γκουρού της πληροφορικής.

EΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ-ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.GR : Ιστορική συμφωνία των 5+1 για τα πυρηνικά του Ιράν

Επειτ από ένα τετραήμερο σκληρών διαπραγματεύσεων για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα, οι έξι μεγάλες δυνάμεις και το Ιράν κατέληξαν σε συμφωνία τα ξημερώματα Κυριακή στη Γενεύη, δημιουργώντας ελπίδες για έξοδο της παγκόσμιας κοινότητας από μια κρίση που διαρκεί για πάνω από δέκα χρόνια.

Al Jazeera English-Νews-Video:Silicon Valley becoming the electric Detroit

Detroit is the traditional heart of the American auto industry. But you have to head west to find the latest models. San Francisco has become the hip new hub for experimentation for companies hoping to bring some excitement to the road. Al Jazeera's Melissa Chan reports from Silicon Valley.

whitehouse- Νews-Video:President Obama Makes a Statement on Iran

President Obama says that the United States -- together with close allies and partners -- has taken an important first step toward a comprehensive solution that addresses concerns with the Islamic Republic of Iran's nuclear program. November 23, 2013.

WSJDigitalNetwork-Video-News:Thanksgiving Drinks: Sip a Tart Apple Cocktail

The Polleno marries tart green apples, the honey notes of red apples and fino sherry. Ryan Chetiyawardana, creative director at Henry, A Liquor Bar, demonstrates how to make this autumn drink for WSJ's After Hours's Elva Ramirez

RussiaToday-Video-News-World:P5+1 & Iran agree landmark nuclear deal at Geneva talks

The P5+1 world powers and Iran have struck a historic deal on Tehran's nuclear program at talks in Geneva. Ministers overcame the last remaining hurdles to reach an interim agreement, despite strong pressure from Israel and lobby groups.

Η 14Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ PRIMERA DIVISION 7 η Ατλέτικο, 5 η Ρεάλ, 4 η Μπάρτσα και ο Βέλα! (vds+pics)

Κονσέρτο για πολυβόλα αποδεικνύεται η 14η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έβαλε 7 γκολ στην Χετάφε στο «Βιθέντε Καλντερόν», η Ρεάλ 5 γκολ στην Αλμερία εκτός έδρας, η Μπαρτσελόνα 4 στην Γρανάδα στο «Καμπ Νόου» και ο Βέλα της Σοσιεδάδ 4 γκολ στη νίκη 4-3 των Βάσκων επί της Θέλτα στο «Ανοέτα»!

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 0-1 Αγιος Βασίλης... Τσεβάς (vds+pics)

Την χειρότερη της φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΕΚ, αλλά για καλή της τύχη δεν το πλήρωσε, καθώς νίκησε 1-0 τον Ηλυσιακό ως φιλοξενούμενη στο ΟΑΚΑ, για την 8η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ο Ηλυσιακός αποδείχθηκε ανώτερος των προσδοκιών, κλείδωσε όλα τα ατού της «Ενωσης» και δικαιούται τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, έχοντας την πιο κλασική ευκαιρία με το δοκάρι του Κάμπα. Αλλά ο Βασίλης Τσεβάς είχε διαφορετική άποψη.

Η 13Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ- Ο Γκέτσε την 1η πιστολιά, οι άλλοι την «τελείωσαν» (vds)

Τι και αν τον αποδοκίμασαν... Τι και αν σήκωσαν υβριστικότατο πανό εις βάρος του, ο Μάριο Γκέτσε όχι μόνο δεν επηρεάστηκε απ' όλα αυτά, αλλά ήταν ο παίκτης που στο 66' πέτυχε το «κρίσιμο» γκολ της Μπάγερν στο 3-0 επί της Ντόρτμουντ.

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ- Ο «τρόμος» για Ρονάλντο και η... κατάρα του Μέσι!

Ηταν το 51ο λεπτό του αγώνα στο «Juegos Mediterráneos», όταν άπαντες στον πάγκο της Ρεάλ «πάγωσαν». Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση ότι θέλει αλλαγή, με το πρόσωπό του να παίρνει τη χαρακτηριστική έκφραση πόνου και απογοήτευσης!