Oι πιο... απολαυστικοί Metallica στο σόου του Jimmy Fallon!

Στο «The Tonight Show», δίπλα στον Jimmy Fallon και τους Roots, οι Metallica έπαιξαν ένα παιχνιδιάρικο «Enter Sandman»!

Πλαστικές καραμούζες, καζού, τυμπανάκια για πιτσιρίκια συνόδευαν «Enter Sandman» με τον Kirk Hammett να «κλαψουρίζει» με μια φυσαρμόνικα και τον Lars Ulirch να χτυπά ένα μικροσκοπικό τύμπανο.

Ο Έλτον Τζον μιλά για την τέχνη, το Brexit, τον Τραμπ και την ομοφοβία

Για το Brexit, τις αμερικανικές εκλογές, την ομοφοβία και την τέχνη της φωτογραφίας που έχει γίνει το δεύτερο πάθος του μίλησε ο Σερ Έλτον Τζον με αφορμή την έκθεση με τίτλο «The Radical Eye: Modernist Photography from the Sir Elton John Collection» με φωτογραφικά έργα από τη σπάνια συλλογή του. Η έκθεση φιλοξενείται στη γκαλερί Tate Modern, στο Λονδίνο.
Ο μουσικός, συνθέτης, τραγουδιστής είναι ανάμεσα στους μεγαλύτερους συλλέκτες φωτογραφίας σε όλο τον κόσμο.

Τρία σύνολα σε ένα βράδυ άλλαξε η Jennifer Lopez - Δείτε τις φωτογραφίες

Η Jennifer Lopez θεωρείται μια από τις βασίλισσες της μουσικής. Έτσι χθες το βράδυ φρόντισε να τραβήξει όλα τα φλας, ενώ παρουσίαζε τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony που ψηφίστηκε πρόσωπο της χρονιάς στα Latin Grammy Awards.

Η JLo αρχικά φόρεσε μια ολόσωμη διάφανη φόρμα που αγκάλιαζε το κορμί της και άφηνε ελάχιστα στη φαντασία.

Ο Ρίκι Μάρτιν παντρεύεται τον καλό του Ο 44χρονος τραγουδιστής μετακομίζει στο Λας Βέγκας

Για τον επικείμενο γάμο του αλλά και για την μετακόμισή του στο Λας Βέγκας μίλησε ο λατίνος σούπερ σταρ Ρίκι Μάρτιν.
Ο γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ακολουθήσει τα βήματα άλλων καλλιτεχνών όπως της Σελίν Ντιόν, του Έλτον Τζον και της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και θα μετακομίσει στο Λας Βέγκας όπου και θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του τον ερχόμενο Απρίλιο.

Η αισθησιακή φωτογράφιση της Iggy Azalea

Ημίγυμνη και με σέξι διάθεση για το περιοδικό GQ Αυστραλίας που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκεμβρίου ποζάρει η Iggy Azalea. Μάλιστα, από την ημέρα που έφτιαξε το στήθος και τα οπίσθια της, η 25χρονη τραγουδίστρια δεν χάνει την ευκαιρία να τα δείχνει στους εκατομμύρια θαυμαστές της.
Το κόνσεπτ καλοκαιρινό με το υγρό στοιχείο να αγκαλιάζει το κορμί της τραγουδίστριας, η Iggy Azalea δεν κωλύεται να δείχνει τα πλούσια προσόντα της στο κοινό που τη στηρίζει.

Rosanna Arkle, ο… δυναμίτης Δείτε τις φωτογραφίες της 28χρονης από τη Νέα Ζηλανδία

Η Rosanna Arkle, ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο από το Instagram ανεβάζοντας σέξι και αποκαλυπτικές φωτογραφίες της. Σταδιακά απέκτησε χιλιάδες followers και άλλα τόσα likes εξαπλώνοντας τη φήμη της και εκτός social media.
Η 28χρονη από τη Νέα Ζηλανδία μένει στην Αμερική και πλέον φωτογραφίζεται από επαγγελματίες. Γνωρίζοντας καλά πως έχει από τα πιο φημισμένα οπίσθια, δεν αμελεί να τονίζει την πίσω όψη της κάθε φορά που ποζάρει στο φακό.

Καμπύλες που μαγεύουν από την Bianca Kmiec Δείτε τις φωτογραφίες του μελαχρινού μοντέλου fitness

Η Bianca Kmiec είναι μοντέλο fitness και δηλώνει λάτρης της υγιεινής διατροφής ενώ έχει περισσότερους από 130.000 followers στο λογαριασμό της στο Instagram.
Το εντυπωσιακό μοντέλο κατάγεται από την Αυστρία, την Πολωνία, τη Γερμανία, την Ισπανία και την Ιταλία. Έχει έναν αδελφό, τον Μπράντον στον οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Απίστευτη πατέντα κάνει «φέτες» αντικείμενα χρησιμοποιώντας μόνο… νερό! (video)

Μπορεί το νερό να κόψει αντικείμενα; Ναι, είναι η απάντηση ακόμα και όταν πρόκειται για αντικείμενα που ένα πριόνι δεν μπορεί να φανεί αρκετό! Μια τέτοια πατέντα έφτιαξαν έφτιαξαν 3 «τυπάκια», η οποία το μόνο που χρειάζεται είναι νερό, το οποίο το εκτοξεύει με τέτοια πίεση, που κάθε αντικείμενο που βρίσκεται στο «διάβα» της γίνεται «φέτες»!

Μ. Βρετανία: Η γέφυρα που… τυλίγεται (Foto)

Μια γέφυρα στο Λονδίνο… τυλίγεται και ξετυλίγεται σε μια είσοδο της διώργας Γραντ Γιούνιον για να εξυπηρετήσει τους πεζούς, όπωα φαίνεται σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Η συγκεκριμένη γέφυρα κατασκευάστηκε τον Αύγουστο του 2004.

Προκαλεί ο Σόιμπλε: Οι Έλληνες ζουν πάνω από τις δυνατότητές τους

«Η Ελλάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με την εξυπηρέτηση του χρέους της τα επόμενα δέκα χρόνια», είπε ο Γερμανός υπουργός οικονομικών στο 26ο Ευρωπαϊκό Τραπεζικό Συνέδριο της Φρανκφούρτης χτες το βράδυ. «Αυτό το οποίο δεν γίνεται είναι το ότι η Ελλάδα δεν εφαρμόζει τις μεταρρυθμίσεις

Αυτογκολ για γέλια – Τρομερή γκάφα από τερματοφύλακα στην Αργεντινή (video)

Viral έγινε η γκάφα του τερματοφύλακα της Άρσεναλ Σαραντί, στην Αργεντινή γιατί σίγουρα τέτοια αυτογκόλ… δεν μπαίνουν κάθε μέρα. Ο αμυντικός γύρισε την μπάλα στον τερματοφύλακα, θεωρώντας πως θα την διώξει.

Αλλάζει όνομα η Καλαμπάκα. Δείτε πως πρόκειται να ονομαστεί..

Στις 22 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11π.μ, θα συνεδριάσει η Επιτροπή του Συμβουλίου Τοπωνυμιών για την μετονομασία Δήμων, Κοινοτήτων, τοπικών διαμερισμάτων και οικισμών. Η συνεδρίαση θα γίνει στο Υπουργείο Εσωτερικών.