Λε Μοντ: Γάμος συμφέροντος Ολάντ με Τσίπρα

«Τσίπρας και Ολάντ, η ιστορία ενός γάμου συμφέροντος» είναι ο τίτλος σημερινού δημοσιεύματος της εφημερίδας «Λε Μοντ», που εξιστορεί το πώς από εντελώς αρνητική που ήταν αρχικά η σχέση των δύο ανδρών, μετατράπηκε τελευταία σε ειδύλλιο: Ένα ειδύλλιο-συμφέροντος, που «έδεσε με τη διακριτική ευχέρεια των Βρυξελλιώτικων διανυκτερεύσεων που συνηθίζει η ευρωπαϊκή διπλωματία» λέει η Μοντ.

Με διαφορετικά αεροπλάνα γύρισαν από τη Μαδρίτη στελέχη της ΝΔ...Οι εσωκομματικές κόντρες συνεχίστηκαν στην ισπανική πρωτεύουσα

Ούτε όταν συναντήθηκαν για πρωινό στη Μαδρίτη δεν έλιωσε ο πάγος ανάμεσα στα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία πήγαν και επέστρεψαν με διαφορετικές πτήσεις από τη Μαδρίτη.
Συνεχίζονται οι «τριβές» μέσα στην ηγετική ομάδα του κόμματος της αντιπολίτευσης, σύμφωνα με το MEGA.

ΕΡΤ: Επίσημη υποδοχή του Γάλλου Προέδρου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (vid)...Mirage 2000-5 της ΠΑ τιμητική συνοδεία στο γαλλικό προεδρικό αεροσκάφος

Τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγο μετά τις 18:00 στο Προεδρικό Μέγαρο. «Σας υποδεχόμαστε σήμερα στην Αθήνα εκ μέρους του ελληνικού λαού, σαν έναν μεγάλο ηγέτη κι επικεφαλής ενός μεγάλου έθνους», σημείωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος. «Γνωρίζουμε τις προσπάθειες του ελληνικού λαού και όλες τις μεταρρυθμίσεις, θα χρειαστούν και άλλες προσπάθειες, αλλά το έχω ήδη πει: Το επόμενο βήμα θα είναι η συζήτηση για το χρέος», δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ.

Η Paramount εγκαινιάζει νέο κανάλι στο YouTube με δωρεάν ταινίες

Δείτε τη λίστα με τις διαθέσιμες ταινίες
Έχετε εξαντλήσει τις σειρές των συνδρομητικών καναλιών ή έχετε κουραστεί να πληρώνετε για την Amazon Prime; Ευτυχώς για σας, η Paramount αποφάσισε να κάνει δικό της κανάλι στο youtube υπό τον τίτλο Vault ανεβάζοντας εκεί δεκάδες ταινίες τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν.

Ακούστε το νέο τραγούδι του Τζέιμς Μποντ Το «Writing’s On The Wall» ακούγεται στην ταινία «Spectre»

Οι θαυμαστές του Τζέιμς Μποντ μπορούν να πάρουν ακόμη μία γεύση από την πολυαναμενόμενη 24η περιπέτεια του αγαπημένου τους πράκτορα, «Spectre».
Το τελευταίο vlog εστιάζει στο μουσικό θέμα της ταινίας, το «Writing’s On The Wall», που έχει συνθέσει και τραγουδά ο Σαμ Σμιθ, και περιλαμβάνει δηλώσεις του συνθέτη και τραγουδιστή, του σκηνοθέτη Σαμ Μέντες,

Οι Λαρισαίοι τραυματιοφορείς έγιναν θέμα στην Έλεν ντε Τζενέρις (Vid)

Ακόμα και στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζενέρις προβλήθηκε το περιστατικό από τον αγώνα της Λάρισας με τον Εργοτέλη (Vid)

"That's Gotta Hurt". Ναι, το τραγελαφικό περιστατικό με τους τραυματιοφορείς του αγώνα Λάρισας - Εργοτέλη για τη δεύτερη κατηγορία, έγινε θέμα ακόμα και στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζενέρις αφού έκανε πρώτα τον γύρο του πλανήτη όλου.

Η επίσκεψη φιλίας και εμπιστοσύνης του Ολάντ και οι Γάλλοι επιχειρηματίες που τον συνοδεύουν στην Αθήνα

Οι επιδιώξεις, τα σχέδια και οι στόχοι του Γάλλου προέδρου που φτάνει στην Αθήνα, αλλά και οι επιχειρήσεις από την Γαλλία που τον συνοδεύουν και αναζητούν επενδύσεις στη χώρα μας
«Επίσκεψη φιλίας και εμπιστοσύνης» χαρακτηρίζουν οι διπλωματικοί κύκλοι στο Παρίσι την επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου στην Αθήνα, που φθάνει σήμερα,

Η Κίνα ξεπέρασε τις ΗΠΑ σε δισεκατομμυριούχους

Οι δισεκατομμυριούχοι της Κίνας έφτασαν αισίως τους 596 και είναι κατά 19 περισσότεροι από τους αντίστοιχους Αμερικανούς, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CNN.

Σύμφωνα με έκθεση κινεζικού οικονομικού περιοδικού, παρά τη σχετική ύφεση στους ρυθμούς ανάπτυξης της κινεζικής οικονομίας, οι πλούσιοι της Κίνας πέτυχαν τα καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα την χρονιά που πέρασε και μάλιστα παρήγαγαν περισσότερο πλούτο από όσο έχει πετύχει οποιαδήποτε άλλη χώρα ποτέ μέσα σε ένα χρόνο.

Αυτό θα πει προεκλογική καμπάνια: Υποψήφια δήμαρχος Οδησσού κάνει στριπτίζ on camera (Video)

Κατακόρυφη άνοδο σημείωσαν τα ποσοστά της 21χρονης υποψήφιας δημάρχου της Οδησσού, Βαλέρια Προκοπένκο, μετά τη δημοσιοποίηση video στο οποίο η ίδια κάνει στριπτίζ.
Το υλικό έχει βιντεοσκοπήθηκε ένα χρόνο πριν για ένα διαγωνισμό ομορφιάς, καθώς η Προκοπένκο εκτός από την πολιτική ασχολείται και με το μόντελινγκ.

Εκταμίευση της δόσης των 2 δισ. ευρώ με υποσημειώσεις

Την αισιοδοξία του πως η Ελλάδα θα εξασφαλίσει την επόμενη εβδομάδα την έγκριση των «θεσμών» για την εκταμίευση μιας δόσης ύψους 2 δισεκατομμυρίων ευρώ στο πλαίσιο της δανειακής της σύμβασης, εξέφρασε την Τετάρτη, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις.

Attica Bank και Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου ενώνουν τις δυνάμεις τους

Με γνώμονα τη διευρυμένη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών τους,  η Attica Bank και η Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου , ανακοινώνουν την συνεργασία τους στις παρεχόμενες υπηρεσίες μέσω του δικτύου των ATM.

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο «Παρκ ντε Πρενς» μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ρεάλ Μαδρίτης (0-0)

Champions League
Ανοιχτούς λογαριασμούς για την κατάληψη της πρώτης θέσης από τον 1ο  όμιλο άφησαν η Παρί με την Ρεάλ μετά την ισοπαλία χωρίς γκολ στο Παρκ ντε Πρενς, καθώς οι δύο ομάδες εξακολουθούν να μοιράζονται τη κορυφή του 1ου ομίλου με επτά βαθμούς. Το μόνο που έλλειψε από την αναμέτρηση ήταν το γκολ, καθώς φάσεις βγήκαν και το πάθος περίσσευε.

Ο Ολάντ στην Αθήνα την Πέμπτη και την Παρασκευή: Επίσκεψη συμβολισμού και ουσίας

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την υποδοχή στην Αθήνα του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα, την Πέμπτη και την Παρασκευή, αποδεχόμενος πρόσκληση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.