Παραπομπή 40 προσώπων για το σκάνδαλο ΤΤ

Η παραπομπή 40 ατόμων, πρώην στελεχών του ΤΤ, επιχειρηματιών και άλλων εμπλεκομένων για δάνεια εκατομμυρίων ευρώ για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που υπέβαλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών η εισαγγελέας Μαρία Σουκαρά, φέρνει ξανά στην επικαιρότητα την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Βαρουφάκης: Όχι απλώς συμφωνία, αλλά ουσιαστική επίλυση της κρίσης

Η αναζήτηση «τεχνικών λύσεων» ήταν το αντικείμενο της δεύτερης συνάντησης (ύστερα από την πρωινή με τον Μισέλ Σαπέν) του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη με τον Γάλλο υπουργό Οικονομίας, Εμανουέλ Μακρόν, αργά το απόγευμα της Τρίτης (5/5).

Μεθόδους «Γκαίμπελς» εφαρμόζουν οι καναλάρχες κατά της κυβέρνησης

ΕΚΧΩΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ
Η μανία των καναλαρχών που βλέπουν πλέον να χάνουν την «κουτάλα», αλλά και τη δυνατότητα να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, τους έχει οδηγήσει σε κινήσεις πανικού.

Πάνος Καμμένος: Στις διακρατικές συμφωνίες δεν υπάρχουν ούτε μεσάζοντες ούτε μίζες

Καταπέλτης ήταν η απάντηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στην ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης και Γρηγόρης Ψαριανός με θέμα την «προμήθεια ύψους 500 εκατομμυρίων δολαρίων για εξοπλιστικό πρόγραμμα.

ΝΕΡΙΤ τέλος! Καλώς όρισες ΕΡΤ

Το όνομα ΕΡΤ επέστρεψε στα ενημερωτικά δελτία που στέλνει η δημόσια ραδιοτηλεόραση. Η ΝΕΡΙΤ οδηγείται στη λήθη, η ιστορία της ΕΡΤ αρχίζει ξανά να γράφεται

Εχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από το ξαφνικό «μαύρο» στην ΕΡΤ και το όνομα ΕΡΤ, που αντιστοιχεί στις λέξεις Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, επιστρέφει πια και επισήμως, ουσιαστικά τερματίζοντας την -άδοξη- πορεία της ΝΕΡΙΤ.

Ναύπλιο, όπως λέμε... Μονακό στο πλαίσιο της έκθεσης Mediterranean Yacht Show.

Θέα στη... χλιδή για όσους επισκέφθηκαν το Ναύπλιο. 60 εντυπωσιακά γιοτ και ιστιοπλοϊκά «δεμένα» στην μαρίνα στο πλαίσιο της έκθεσης Mediterranean Yacht Show.
«Φιλοξενία» στο μαγευτικό Ναύπλιο, για 60 από τα ακριβότερα και πολυτελέστερα σκάφη του ελληνικού yachting.

«Αδιανόητες θηριωδίες» στο Χαλέπι

Το καθεστώς του Μπασάρ αλ Ασαντ διαπράττει εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με τη συστηματική χρήση της λεγόμενης «βόμβας-βαρέλι» για να εξοντώσει αμάχους και να καταστρέψει τις υποδομές στο Χαλέπι, αναφέρει σε έκθεση της η Διεθνής Αμνηστία,

Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων - «Μπλόκο» στον Ερημίτη από δήμο και περιφέρεια

Αρνητικά γνωμοδότησαν για την κατασκευή τουριστικού χωριού στον Ερημίτη Κέρκυρας το Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού, όπως και το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, καθώς η πρόοδος του έργου θα έθετε σε άμεσο κίνδυνο την ευαίσθητη χλωρίδα και πανίδα 
«Φρένο» στην επένδυση που αφορά την κατασκευή και λειτουργία παραθεριστικού-τουριστικού χωριού στον Ερημίτη στην Κασσιόπη της Κέρκυρας

Βρήκαν τον μακρινότερο και αρχαιότερο γαλαξία, 13 δισ. έτη φωτός από τη Γη!

Μια διεθνής ομάδα αστρονόμων ανακάλυψε έναν ιδιαίτερα φωτεινό γαλαξία, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση άνω των 13 δισεκατομμυρίων ετών φωτός από τη Γη. Πρόκειται για τον μακρινότερο γαλαξία στον χώρο και τον χρόνο, που έχει ποτέ βρεθεί, γεγονός που τον καθιστά πλέον κάτοχο ενός νέου ρεκόρ.

Δημοσιογράφος του BBC καταγράφει επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στη Λέρο

Στη Λέρο βρέθηκε το βρετανικό δίκτυο BBC προκειμένου να καλύψει επιχείρηση διάσωσης μεταναστών από τις ελληνικές Αρχές.

Ο δημοσιογράφος Murad Shishani κατάφερε να ανέβει πάνω στα πλοία στην ακτοφυλακής και να γίνει ο πρώτος δημοσιογράφος από το εξωτερικό που παίρνει άδεια για κάτι τέτοιο,

Το Βερολίνο αναμένει 400.000 αιτήσεις χορήγησης ασύλου εντός του 2015

Η γερμανική κυβέρνηση αναμένει ο αριθμός των ανθρώπων που αιτούνται άσυλο να διπλασιαστεί στις 400.000 εντός του 2015, δήλωσαν δύο συμμετέχοντες σε συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ.

Ο υπουργός συγκάλεσε τη Δευτέρα συνάντηση με στελέχη του κυβερνητικού συνασπισμού.

Νέο σήμα της ομάδας ΒΑΝ * που αφορούν την ευρύτερη περιοχή της Κ. Ελλάδας.

Στις 24 Δεκεμβρίου 2014, ο καθηγητής Φυσικής Παναγιώτης Βαρώτσος και η ομάδα του κατέγραψαν από τον σταθμό της Κερατέας προσεισμικά σήματα του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου για την κεντρική Ελλάδα.

Συνεχίζοντας η ερευνητική ομάδα τα πειράματά της που αφορούν στην πρόγνωση των σεισμών, δημοσίευσε τα αποτελέσματα και τα δεδομένα από τον σταθμό ΒΑΝ.